Τα δάκρυα του Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Γραμματεία

Τα δάκρυα του Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Γραμματεία Facebook Twitter
14
Τα δάκρυα του Αντώνη Σαμαρά στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κατέγραψε η κάμερα. Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται στις προσπάθειες που έκανε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Μαξίμου και στο 4ο λεπτό του video λέει: «Οποιον έβλεπα τον έπιανα από το μανίκι. «Κάνε κάτι» του έλεγα. Πάλευα 24 ώρες την ημέρα, δεν είχε σημασία ούτε το πρόβλημα στο μάτι μου, ούτε το ένα ούτε το άλλο. Εδώ ήταν η πατρίδα».
Εκεί αρχίζει να κομπιάζει και στη συνέχεια αφού λέει μεταξύ άλλων ότι δεν πήγαινε ούτε στο σπίτι του και πως δεν έδινε σημασία στο μάτι του, για χάρη της πατρίδας δακρυζει και σταματά υπό τα χειροκροτήματα των μελών της Πολιτικής Γραμματείας. 
Πάντως παρά τα δάκρυα Σαμαρά και το επακολουθούμενο "κλείσιμο" του θέματος της ηγεσίας από αυτόν η κριτική συνεχίστηκε σήμερα. Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι "αν δεν αλλάξουμε θα πεθάνουμε, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ". 
Ο Ν. Δένδιας μίλησε για πορεία "ακροδεξιού γκρουπούσκουλου" και άφησε αιχμές για "κλακαδόρους" χθες που δεν ανήκαν στην Πολιτική Επιτροπή και που ήρθαν στη συνεδρίαση με "συγκεκριμένο σκοπό".
14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
Καταρχάς wifi δικαιούνται (και έχουν δικαίωμα να τον κράζουν) μόνο αυτοί που τον ψήφισαν.Καταδεύερον είναι ο πρώτος πρωήν πρωθυπουργός, μετά Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου που δηλώνει παρών, μετά την εκλογική του ήττα, έστω και για να δικαιολογηθεί. Έχουμε συνηθίσει απ' ότι φαίνεται στους πρωθυπουργούς μιας χρήσης, η οποίοι είναι ψεκάστε, σκουπίστε. τελειώσατε και την επομένη... μην τον είδατε τον Παναή.
Δηλαδή, αυτοί που δεν τον ψήφισαν αλλά τους κυβερνούσε και τους δούλευε με το wifi, όπως τους δούλευε και με την επαναδιαπραγμάτευση που έταζε όταν παρίστανε τον αντιμνημονιακό, δεν δικαιούνται να του κάνουν κριτική;Άσε που και στα υπόλοιπα που λες, ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που δηλώνει "παρών" μετά την ήττα του,κάνεις μεγάλο λάθος. Εκτός αν μιλάς μόνο για τον Καραμανλή, τον άφαντο.Ο Σαμαράς με τη στάση που κρατάει τώρα δεν δηλώνει "παρών". Απλά έχει κατσικωθεί στην καρέκλα και δεν την αφήνει με τίποτα, όπως κάνει και ο φίλος του ο Βενιζέλος. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπερθεριάζανε.
Απο κουλτούρα κλαψο-καψούρας Παντελίδη έχουμε να φάνε και οι κότες σε αυτή την χώρα... Ενας σοβαρός πολιτικός δεν υπάρχει στην ψωροκώσταινα...
Αυτού του είδους ο λαϊκισμός με εξαγριώνει. Πέρα απο τους άνεργους, τους ανασφαλιστους και τους φτωχούς, υπάρχουν ομάδες ανθρώπων όπως οι καρκινοπαθείς που κυριολεκτικά χάνουν την ζωή τους γιατί το κράτος δεν μπορεί να συνεισφέρει στην πολυδάπανη θεραπεία τους.Και αυτός ο (...κρατιεμαι...) κλαψουριζει για να παραμείνει υποψήφιος για μια ακόμη πρωθυπουργία.Περίμενε πολλά χρόνια στη σκιά για να τα παρατήσει τώρα.
Σαν πληγωμένος αετός, στην κάμαρά μας μπήκακι ούτε ανάσα, ούτε φως, ούτε αγκαλιά δεν βρήκαΚι όπως σκεφτόμουνα πως άλλος σ’ αγκαλιάζειτο πρώτο δάκρυ μου κατάλαβα να στάζειΌσοι δεν πόνεσαν, άσ’ τους να λένεΚι όμως κυρία μου κι οι άνδρες κλαίνεΜε τσακισμένα τα φτερά έπιασα το ποτήριμα του χαμού σου η συμφορά με είχε παρασύρειΚι όσο σκεφτόμουνα πως είσαι μακριά μουποτάμια τρέχανε θολά τα δάκρυά μου* Στέλιος Καζαντζίδης, Μουστάκια!
Καλά, ο Σαμαράς με έκανε λιώμα σήμερα. Τέτοια συγκίνηση για άντρα είχα καιρό να νιώσω. Κι όμως κυρία μου και οι άντρες κλαίνε.Λες να συγκίνησε και τη Ντόρα και να σταματήσει να τον αμφισβητεί;