Ν.Δ.: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει Έλληνες 300 χιλ. λαθρομετανάστες"

Ν.Δ.: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει Έλληνες 300 χιλ. λαθρομετανάστες" Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ
12

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει Έλληνες 300 χιλιάδες λαθρομετανάστες» σημειώνει η Ν.Δ. με ανακοίνωση της διά του εκπροσώπου Τύπου Κώστα Καραγκούνη, με αφορμή την απελευθέρωση μεταναστών από τα κέντρα κράτησης, όπως της Αμυγδαλέζας. «Η κυβέρνηση ανέστειλε την απέλαση δεκάδων παράνομων μεταναστών και άνοιξε διάπλατα τις πύλες των κέντρων φιλοξενίας, αφήνοντάς τους στη μοίρα τους, να τριγυρνούν στα κέντρα των πόλεων» σημειώνει ο κ. Καραγκούνης, και καλεί την κυβέρνηση να εγγυηθεί την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

«Δυστυχώς γκρεμίζουν ό,τι χτίστηκε με κόπο. Δυστυχώς βάζουν πάνω από το δημόσιο συμφέρον τις παρωχημένες ιδεοληψίες τους» δηλώνει ο κ. Καραγκούνης, καλώντας  την κυβέρνηση «να σταματήσει αμέσως το γκρέμισμα, να αποκαταστήσει τη λειτουργία των κέντρων κράτησης και φιλοξενίας μεταναστών και να προχωρήσει στην επαναπροώθησή τους προς τις χώρες προέλευσής τους, με ευρωπαϊκή κάλυψη πλέον, κάτι που εμείς έχουμε ήδη εξασφαλίσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρμόδιος υπουργός κ. Πανούσης αποφάσισε το κλείσιμο του κέντρου στην Αμυγδαλέζα μετά την αυτοκτονία μετανάστη ενώ σε επίσκεψη του στο κέντρο δήλωσε για τις συνθήκες εκεί ότι "και ο χειρότερος ρατσιστής θα ντρεπόταν εδώ".

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Η χρησιμότητα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι: α) Ρίξαν τις τιμέςστα μεροκάματα και κέρδισαν οι εργολάβοι και οι ...φραουλάδεςβ) Οπως είπε ο Βαλλιανάτος: "Ξεκαύλωσε όλη η επαρχία"γ) Βόλεψαν ονειρώξεις αναρχοκομμουνιστών για διάλυση του Ελληνικού εθνους
βρισκονται σε μια μονιμη αρνηση να δεχτουν οτι τα παιδια που εχουν γεννηθεί και μεγαλωσει στη χωρα μας, μιλανε και σκεφτονται στη γλωσσα μας και δεν εχουν γνωρισει αλλη πατριδα ειναι εξισου ελληνες με ολους τους υπολοιπους που ζουμε εδω
Αναρωτιέμαι αν ο κύριος Καραγκούνης είχε επισκεφθεί έστω και μια φορά ένα από τα "κέντρα φιλοξενίας", τα οποία με τόση θέρμη υπερασπίζεται.Η "επένδυση στο φόβο" συνεχίζεται ακάθεκτη εκεί στη Συγγρού.
"και ο χειρότερος ρατσιστής θα ντρεπόταν εδώ", σε αυτό που "χτίσαμε με τόσο κόπο".Ο "κόπος", ήταν τα χρήματα της ΕΕ που -ΔΕΝ- πήγαν σε κέντρα φιλεξενίας;Ήταν "τόσος κόπος" να φτιάξουν μια κόλαση, την οποία για να αποκυρήξεις πρέπει να "πάσχεις από ιδεοληψίες";Μήπως προσπάθησε ποτέ η ΝΔ να αλλάξει η κατάσταση στην Ευρώπη, να μην γίνεται η Ελλάδα "αποθήκη" ανθρώπων;...ή μήπως άφησε ανενόχλητους διακινητές ανθρώπων να κάνουν παράνομα τις "δουλείες" τους;Τελικά, εκείνοι οι άνθρωποι που έκαναν τον Δεκέμβριο απεργία πείνας στην Πλ. Συντάγματος, τι απέγιναν;Το σχέδιο της ΝΔ, εκτός να τους κλείσει το στόμα αντί να μεταφέρει την φωνή τους στην υπόλοιπη Ευρώπη, ποιο ήταν ακριβώς;
"Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει Έλληνες 300 χιλιάδες λαθρομετανάστες" δηλ. σύμφωνα με τη Ν.Δ. βγαίνεις από τα κέντρα "φιλοξενίας" (lol) με δικαιολογητικά για απόκτηση ιθαγένειας; Γόνιμη αντιπολίτευση, κατά τη γνώμη μου, θα ήταν: Σε αυτούς τους ανθρώπους παρέχονται κάποιου είδους κατευθύνσεις για το τι θα κάνουν και που θα πάνε - σε περίπτωση που δεν έχουν - βγαίνοντας από το κέντρο; Ναι, όχι; Λεπτομέρειες; Αφού έχουμε συμφωνήσει ότι δεν τους βγάζουν για πλάκα, αλλά γιατί δεν έχουν δικαίωμα να τους κρατάνε. Αυτό που κάνει η Ν.Δ. το κάνουν και οι ξενόφοβοι θαμώνες στο καφενείο.