Νόμιμη η μαριχουάνα στην Τζαμάικα

Νόμιμη η μαριχουάνα στην Τζαμάικα Facebook Twitter
2

Αποποινικοποιήθηκε η κατοχή μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας στην Τζαμάικα με νομοθεσία που ψηφίστηκε από τα δύο Σώματα του Κοινοβουλίου της χώρας. Οι τζαμαικανοί θα μπορούν πλέον  να καλλιεργούν μέχρι 5 φυτά σε έναν ενιαίο χώρο, χωρίς να κινδυνεύουν με σύλληψη. Η νομιμοποίηση "πέρασε" για θρησκευτικούς, φαρμακευτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με το νέο νόμο η κατοχή του ναρκωτικού σε ποσότητα μέχρι δύο ουγγιές θα γίνει μικροαστικό αδίκημα και δεν θα έχει πλέον καμία επίπτωση στο ποινικό μητρώο ενώ οι οπαδοί της θρησκείας Ρασταφάρι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του ναρκωτικού ελεύθερα για μυστηριακούς σκοπούς.

Οι τουρίστες θα είναι επίσης σε θέση να υποβάλουν αίτηση για άδεια που θα τους επιτρέπει να αγοράζουν μικρές ποσότητες του ναρκωτικού.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Η Ελλάδα πότε; Αν σκεφτούμε τους φόρους, τις θέσεις εργασίας, τον τουρισμό, την καταπολέμηση των junkies στην Ομόνοια, δεν υπάρχει λόγος για να μην νομιμοποιηθεί.
1. Τα Junkies στην ομόνοια δεν κάνουν χρήση και διακίνηση μαριχουάνας.2. Στη Jamaica και που απαγορευότανε καπνίζαν δημόσια όλοι. Εχω περάσει τέσσερις φορές απο εκεί σαν ναυτικός.