Νόμιμη η μαριχουάνα στην Τζαμάικα

Νόμιμη η μαριχουάνα στην Τζαμάικα Facebook Twitter
2

Αποποινικοποιήθηκε η κατοχή μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας στην Τζαμάικα με νομοθεσία που ψηφίστηκε από τα δύο Σώματα του Κοινοβουλίου της χώρας. Οι τζαμαικανοί θα μπορούν πλέον  να καλλιεργούν μέχρι 5 φυτά σε έναν ενιαίο χώρο, χωρίς να κινδυνεύουν με σύλληψη. Η νομιμοποίηση "πέρασε" για θρησκευτικούς, φαρμακευτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με το νέο νόμο η κατοχή του ναρκωτικού σε ποσότητα μέχρι δύο ουγγιές θα γίνει μικροαστικό αδίκημα και δεν θα έχει πλέον καμία επίπτωση στο ποινικό μητρώο ενώ οι οπαδοί της θρησκείας Ρασταφάρι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του ναρκωτικού ελεύθερα για μυστηριακούς σκοπούς.

Οι τουρίστες θα είναι επίσης σε θέση να υποβάλουν αίτηση για άδεια που θα τους επιτρέπει να αγοράζουν μικρές ποσότητες του ναρκωτικού.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΘΕΟΥΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Διεθνή / Θέουτα: Ο πρόεδρος ζητά τη δημιουργία κέντρου κράτησης μεταναστών

Περίπου 72.000 μετανάστες εισήλθαν στη Θέουτα στα τέλη Ιουλίου, παραβιάζοντας τα σύνορα με το Μαρόκο, ενώ 70.000 από αυτούς έχουν επιστρέψει πίσω, σύμφωνα με στοιχεία της ισπανικής κυβέρνησης
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Η Ελλάδα πότε; Αν σκεφτούμε τους φόρους, τις θέσεις εργασίας, τον τουρισμό, την καταπολέμηση των junkies στην Ομόνοια, δεν υπάρχει λόγος για να μην νομιμοποιηθεί.
1. Τα Junkies στην ομόνοια δεν κάνουν χρήση και διακίνηση μαριχουάνας.2. Στη Jamaica και που απαγορευότανε καπνίζαν δημόσια όλοι. Εχω περάσει τέσσερις φορές απο εκεί σαν ναυτικός.