Νόμιμη η μαριχουάνα στην Τζαμάικα

Νόμιμη η μαριχουάνα στην Τζαμάικα Facebook Twitter
2

Αποποινικοποιήθηκε η κατοχή μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας στην Τζαμάικα με νομοθεσία που ψηφίστηκε από τα δύο Σώματα του Κοινοβουλίου της χώρας. Οι τζαμαικανοί θα μπορούν πλέον  να καλλιεργούν μέχρι 5 φυτά σε έναν ενιαίο χώρο, χωρίς να κινδυνεύουν με σύλληψη. Η νομιμοποίηση "πέρασε" για θρησκευτικούς, φαρμακευτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με το νέο νόμο η κατοχή του ναρκωτικού σε ποσότητα μέχρι δύο ουγγιές θα γίνει μικροαστικό αδίκημα και δεν θα έχει πλέον καμία επίπτωση στο ποινικό μητρώο ενώ οι οπαδοί της θρησκείας Ρασταφάρι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του ναρκωτικού ελεύθερα για μυστηριακούς σκοπούς.

Οι τουρίστες θα είναι επίσης σε θέση να υποβάλουν αίτηση για άδεια που θα τους επιτρέπει να αγοράζουν μικρές ποσότητες του ναρκωτικού.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΞΙΚΟ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΣΕΙΝΜΠΑΟΥΜ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Διεθνή / Μεξικό: Η πρόεδρος ζητά εξηγήσεις για τον θάνατο Αμερικανών αξιωματούχων σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών

«Δεν επρόκειτο για επιχείρηση που γνώριζε το συμβούλιο ασφάλειας», ανέφερε η Κλαούντια Σέινμπαουμ, λέγοντας ότι τι θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματούχοι
THE LIFO TEAM
D4VD CELESTE HERNANDEZ RIVAS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΠΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο τραγουδιστής D4vd κατηγορείται για τη δολοφονία 14χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Tesla του

Κατά την εισαγγελία, ο κατηγορούμενος φέρεται να σκότωσε την ανήλικη για να αποτρέψει την αποκάλυψη της σχέσης τους, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα του
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Η Ελλάδα πότε; Αν σκεφτούμε τους φόρους, τις θέσεις εργασίας, τον τουρισμό, την καταπολέμηση των junkies στην Ομόνοια, δεν υπάρχει λόγος για να μην νομιμοποιηθεί.
1. Τα Junkies στην ομόνοια δεν κάνουν χρήση και διακίνηση μαριχουάνας.2. Στη Jamaica και που απαγορευότανε καπνίζαν δημόσια όλοι. Εχω περάσει τέσσερις φορές απο εκεί σαν ναυτικός.