Νόμιμη η μαριχουάνα στην Τζαμάικα

Νόμιμη η μαριχουάνα στην Τζαμάικα Facebook Twitter
2

Αποποινικοποιήθηκε η κατοχή μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας στην Τζαμάικα με νομοθεσία που ψηφίστηκε από τα δύο Σώματα του Κοινοβουλίου της χώρας. Οι τζαμαικανοί θα μπορούν πλέον  να καλλιεργούν μέχρι 5 φυτά σε έναν ενιαίο χώρο, χωρίς να κινδυνεύουν με σύλληψη. Η νομιμοποίηση "πέρασε" για θρησκευτικούς, φαρμακευτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με το νέο νόμο η κατοχή του ναρκωτικού σε ποσότητα μέχρι δύο ουγγιές θα γίνει μικροαστικό αδίκημα και δεν θα έχει πλέον καμία επίπτωση στο ποινικό μητρώο ενώ οι οπαδοί της θρησκείας Ρασταφάρι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του ναρκωτικού ελεύθερα για μυστηριακούς σκοπούς.

Οι τουρίστες θα είναι επίσης σε θέση να υποβάλουν αίτηση για άδεια που θα τους επιτρέπει να αγοράζουν μικρές ποσότητες του ναρκωτικού.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ

Διεθνή / Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας ετοιμάζεται για τα χειρότερα και γεμίζει τα ντουλάπια του με κονσέρβες

Ο Γουές Στρίτινγκ λέει ότι προετοιμάζεται εδώ και εβδομάδες για το ενδεχόμενο μιας εθνικής κρίσης και καλεί τους Βρετανούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του
THE LIFO TEAM
G20 ΡΩΣΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Σύνοδος G20: Τέλος η «οικογενειακή φωτογραφία» εξαιτίας παρουσίας του Ρώσου ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ

Ο Μάρκο Ρούμπιο ακύρωσε την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών, μετά την απειλή αρκετών χωρών για μποϊκοτάρισμα της διαδικασίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Η Ελλάδα πότε; Αν σκεφτούμε τους φόρους, τις θέσεις εργασίας, τον τουρισμό, την καταπολέμηση των junkies στην Ομόνοια, δεν υπάρχει λόγος για να μην νομιμοποιηθεί.
1. Τα Junkies στην ομόνοια δεν κάνουν χρήση και διακίνηση μαριχουάνας.2. Στη Jamaica και που απαγορευότανε καπνίζαν δημόσια όλοι. Εχω περάσει τέσσερις φορές απο εκεί σαν ναυτικός.