Ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά για το πολυσυζητημένο Burberry κασκόλ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά για το πολυσυζητημένο Burberry κασκόλ Facebook Twitter
40

Προκάλεσε έντονες συζητήσεις και χαμό στα social media. Πρωταγωνίστησε ακόμη και στα δελτία των μεγάλων καναλιών και έκανε εντύπωση σε αρκετούς ξένους δημοσιογράφους. Ήταν το αξεσουάρ που στάθηκε αρκετό για χιλιάδες αναφορές και σχόλια.

Το Burberry κασκόλ που ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης επέλεξε να φορέσει στο χθεσινό Eurogroup ήταν ένα από τα θέματα που για αρκετούς στάθηκε αφορμή και  για αρνητικά σχόλια. Ένας από αυτούς ήταν και ο χρήστης George Proev ο οποίος ανέφερε πως ο Γ. Βαρουφάκης πρέπει να δώσεις εξηγήσεις στους Έλληνες για το κασκόλ που όπως ανέφερε κοστίζει 500 ευρώ.

"Το κασκόλ το έχω δώδεκα χρόνια, και ήταν δώρο από τη γυναίκα μου. Ικανοποιήθηκες τώρα;" απάντησε με ύφος που μοιάζει οργισμένο ο Γιάνης Βαρουφάκης.

40

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Αθάνατε Έλληνα που αντί να κοιτάς το δάσος κοιτάς το δέντρο. Η κακία στο μεγαλείο της.... Αφου δεν έχουμε με τί άλλο να πιαστούμε ας πιάστούμε απο το κασκόλ! Σάν δεν ντρεπόμαστε λέω εγω....
Χαχα μου αρέσει το ύφος του αρχικού post ! "Πρέπει να δώσει εξηγήσεις" - "needs to explain" !!!! Λες και ο Βαρουφάκης είναι Υπουργός Οικονομικών καμιά 10ετία και υποψιαζόμαστε ότι μας τρώει τα λεφτά μας σε μάρκες !Λες και εμφανίστηκε με καμια Buggati Veyron και "πρέπει να δώσει εξηγήσεις" που βρήκε 1.500.000 ευρώ και βάλε για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Χριστιανέ μου, ο κάθε τελευταίος έχει ένα κασκολ Burberry, μια μπλούζα Polo, ένα ρολόι Breitling κλπ, του Βαρουφάκη το κασκολ σου έκανε τόσο εντύπωση που μάλιστα "πρέπει να δώσει εξηγήσεις";Σαν το παιδάκι, που έχει άχτι τον Γιανάκη και μόλις αυτός εμφανιστεί σαν να έκανε μια μικρή αταξία το παιδάκι φωνάζει "κυρία, κυρία κοίτα τι έκανε ο Γιανάκης" !
Καλως ο Βαρουφακης φοραει το συγκεκριμενο κασκολ, ειτε του το πηρε δωρο η γυναικα του ειτε το αγορασε και μονος του. Δεν νομιζω κανεις να ειναι υποχρεωμενος να δινει λογαριασμο σε κανεναν το τι κανει τα λεφτα του εφοσον δεν μιλαμε για παρανομες πραξεις. Εκτος αν τα burberry εχουν ποινικοποιηθει και δεν το ξεραμε. Μια παρατηρηση μονο, θεωρω πως ο Βαρπυφακης δεν ειναι αναγκη να απαντα (και με λιγο επιθετικο αντι χιουμοριστικο οπως θα αρμοζε σε τετοια σχολια) σε οτιδηποτε κακοβουλο του στελνουν. Εχει ακομη να ακουσει και να διαβασει...... Θα καταντησει γραφικος αν συνεχισει να ασχολειται.
Για πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον φιλο scoop. Παραεγινε το κακο με τις μηχανες, τα κασκολ και τα twitter. Οι εποχες ειναι κρισιμες και η κυβερνηση εχει μπροστα της ενα "βουνο" απο ενεργειες και μεταρρυθμισεις που πρεπει να κανει. Ας μην ξοδευουνε ουτε ενα λεπτο σε πραγματα τοσο επουσιωδη.Ο βαρουφακης απολαμβανει τη δημοσιοτητα (και ποιος δε θα το εκανε αλλωστε). Λιγη περισσοτερη αφοσιωση στα καθηκοντα και οχι τοσο πολυ καμερα θα ηταν πιο σωστο κατα τη γνωμη μου
Εδω τον εχουμε στειλει να λυσει τα οικονομικα προβληματα της χωρας, με το κασκολ του ασχολουλουμεθα ακομη; τι ειναι αυτα; λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει ας φορεσει οτι θελει αρκει ναμην φορεσει αλλο φεσι η Ελλαδα.
Δεν έπρεπε να του απαντήσει καν. Αν είναι δυνατόν! Και αυτοί που γράφουν εδώ περί λιτού βίου, να κοιτάνε τους εαυτούς τους στον καθρέφτη. Κάντε πρώτα όσα έχει κάνει στην ζωή του ο Βαρουφάκης και μετά μιλάτε.Εδώ η κάθε κουτσή Μαρία με το Καγιέν και με το Iphone6 κυκλοφορεί, ο Βαρουφάκης σας πείραξε; Με τα λεφτά σας το πήρε το κασκόλ;Ντροπή και μόνο που ασχολούμαστε με αυτό το θέμα!
Δεν πάει να φοράει και μοκασίνια Prada,αν εκφράζοντας την οικονομική πολιτική της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης πετύχει με ουσιαστική διαπραγμάτευση να δώσει ανάσες στους χειμαζόμενους κατοίκους της χρεοαποικίας μας και στα εξαθλιωμένα μικροαστικά στρώματα.
Οι πιο πολλοι ελληνες συμφωνουν με το εργο της κυβερνησης ως εδω. Οπως γιναν και αλλες κινησεις συμβολικου χαρακτηρα ομως, ετσι και σε αυτο το θεμα ειναι καλο να υπαρχει συνεπεια λογων και εργων. Λιτος βιος με κασκολ 500 ευρω δε γινεται
Μηπως επρεπε να ζητησει και συγγνωμη ο ανθρωπος επειδη πριν απο 12 χρονια δεχτηκε ενα δωρο? Αλλα και ο ιδιος να το αγορασε , το πηρε με λεφτα δικα του. Απο την δουλεια του. Δεν πηρε ουτε δανειο καταναλωτικο, ουτε επιδοτησεις, ουτε λεφτα απο το ταμειο του κρατους για να ντυθει. Αν εγω βγαζω ενα εκατομμυριο το μηνα επειδη σκιζομαι στην δουλεια, νομιζω εχω το δικαιωμα να δωσω και 500 και 1000 ευρω αν θελω για ενα κασκολ.
Συμφωνω σε ολα μαζι σου. Απλα μερικοι συμβολισμοι ειναι σημαντικοι ειδικα αυτες τις πρωτες μερες και ειδικοτερα με το συνολο ολων των αλλων (σωστων) ενεργειων που ανακοινωνουν!
Δεκτό, απλώς μπορούμε να σταθούμε και σε άλλους συμβολισμούς και να μην μένουμε στο ενδυματολογικό.Ζητώ συγγνώμη αν ο τόνος μου θεωρήθηκε επιθετικός, απλώς τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι τελικά ακούμε ότι θέλουμε να ακούσουμε και αντίστοιχα καταλαβαίνουμε κατά το δοκούν.Μίλησε ο Βαρουφάκης για λιτό βίο, ναι, και συνέχισε, ότι δεν γίνεται σε μια χώρα που ουσιαστικά δεν παράγει τίποτα να ζούμε σαν να είμαστε στο κέντρο της βιομηχανίας στην Ευρώπη βασιζόμενοι σε δάνεια ( με δικά μου λόγια). Προφανώς, όμως όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να απολαμβάνει τέτοιες ανέσεις δεν πρέπει να βρίσκεται στο στόχαστρο.
Αυτος ειναι ο "λιτος βιος" βαρουφακη?Μπραβο για τις ενεργειες και τις προσπαθειες σας, αλλα μου φαινεται οτι την ψωνισες λιγο παραπανω τωρα τελευταια
Έλεος πια! Δεν φοράει γραβάτα και κοστούμι υπάρχει πρόβλημα, έβαλε Burberry κασκόλ και είναι πιο περιποιημένος, ΠΑΛΙ υπάρχει πρόβλημα!! Και εν πάσει περιπτώσει αντί να κοιτάμε το τι δουλειά κάνει κοιτάμε τα ρούχα του???