Ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά για το πολυσυζητημένο Burberry κασκόλ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά για το πολυσυζητημένο Burberry κασκόλ Facebook Twitter
40

Προκάλεσε έντονες συζητήσεις και χαμό στα social media. Πρωταγωνίστησε ακόμη και στα δελτία των μεγάλων καναλιών και έκανε εντύπωση σε αρκετούς ξένους δημοσιογράφους. Ήταν το αξεσουάρ που στάθηκε αρκετό για χιλιάδες αναφορές και σχόλια.

Το Burberry κασκόλ που ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης επέλεξε να φορέσει στο χθεσινό Eurogroup ήταν ένα από τα θέματα που για αρκετούς στάθηκε αφορμή και  για αρνητικά σχόλια. Ένας από αυτούς ήταν και ο χρήστης George Proev ο οποίος ανέφερε πως ο Γ. Βαρουφάκης πρέπει να δώσεις εξηγήσεις στους Έλληνες για το κασκόλ που όπως ανέφερε κοστίζει 500 ευρώ.

"Το κασκόλ το έχω δώδεκα χρόνια, και ήταν δώρο από τη γυναίκα μου. Ικανοποιήθηκες τώρα;" απάντησε με ύφος που μοιάζει οργισμένο ο Γιάνης Βαρουφάκης.

40

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Εδώ μιλάμε για άνθρωπο παγκοσμίας εμβέλειας, με καλή οικονομική κατάσταση που έφτασε εκεί που έφτασε με σκληρή δουλειά ...και ο άλλος, του λέει να δώσει εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό για το καλό του το κασκόλ. Θέεε μου τι ακούμε, ποιο μιζέρια πεθαίνεις.
ΑΚΡΙΒΩΣ!! Αυτός ο φθηνός τρόπος σκέψης είναι χαρακτηριστικός ενός λαού που δεν έχει μέτρο, δεν έχει σοβαρότητα. Burberry έχω και εγώ που δούλευα 15 χρόνια εργοτάξια 12 ωρες την μέρα, 6,5 μέρες την εβδομάδα, Burberry έχει και ο ex (ξέρετε ποιον εννοώ), που μένει σε βίλα στην Κηφισιά με 5 μέτρα μαντρότοιχο και πρακτικά δεν έχει εργαστεί ποτέ στην ζωή του...
Τα μπέρμπερι (full motif products) είναι καρκίνος για τα μάτια. Σε λεπτομέριες ναι, ή αν είναι θήκη για κλειδιά (μικρό αξεσουάρ) αλλά να φοράς ολόκληρο κασκόλ είναι απλά ξύδι στα μάτια. Έπρεπε να το πω. Κατα τα άλλα ο Βαρουφάκης συνεχίζει να κάνει την δουλειά του και ας φοράει ό,τι θέλει.
"... ο Γ. Βαρουφάκης πρέπει να δώσεις εξηγήσεις στους Έλληνες για το κασκόλ που όπως ανέφερε κοστίζει 500 ευρώ"... Γιατί με τα λεφτά μας το πήρε? Ή δεν ξέρουμε πως ο Βαρουφάκης έχει τον τρόπο του;
Μα τι κακία είναι αυτή. Κι εγώ έχω δεν έχω φράγκο στην τσέπη αλλά φοράω μάλλινη μπλούζα Lacoste αξίας 200 Ευρώ που μου την έκανε δώρο ευχαριστημένος εργοδότης. Να την πουλήσω δηλαδή για να το παίζω και φτωχός;