ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2015 | 22:27

στα 28 χωρις...

ειμαι 28 κι εχω κανει σεξ 1 φορα και πανε και χρονια. δεν εχω κατι, δν ειμαι χαλια, ισα ισα...απλα δν ειμαι ευκολη ουτε στα one night stand αλλα ουτε εχω βρει και μια σχεση που να μου αρεσει...ειμαι σχεδον σιγουρη πως θα μείνω μόνη...γιατι αυτο που λενε οτι καποια στιγμη χανεις το τρένο, ισχύει! Ολες μου οι παρεες σιγα σιγα και λόγω ηλικίας οχι μονο ειναι σε σχεση αλλα πλεον το πάνε και σοβαρα, τα θέματα πια είναι άλλα...και κάπου εκεί βλέπω συχνά οτι εγώ εχω χάσει το τρένο! δεν εχω τα ίδια προβλήματα και επομένως σις συζητήσεις και συμβουλές είμαι εκτός...και πάει λέγοντας! τι να πεις...ειμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω και τα ασχημα και προσβλητικά σχολιά σας ,τύπου αγ***τη αλλα και τα καλα σας σχόλια μηπως υπάρχει κι άλλος κόσμος σαν εμένα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι έχω ξαναδιαβάσει εξομολόγησή σου, και ότι θυμάμαι και την ιστορία.. Δε σου είχα γράψει τότε, αν και είχα σκεφτεί: "ελπίζω να έχει κάποιον γύρω της να της θυμίσει ότι δεν υπάρχει φυσιολογικό, μόνο συνηθισμένο".. Τώρα με τη δεύτερη γύρα, σκέφτηκα ότι το μόνο που "πρέπει" να κάνεις, είναι να βεβαιωθείς ότι ζεις τη ζωή σου στο φουλ και ότι εσύ η ίδια όσο μπορείς χτίζεις την πραγματικότητά σου. Από κει κα πέρα, τα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους..
Να βρεις παρέες single που να έχετε κοινά ενδιαφέροντα για να περνάς καλά. Να εστιάσεις στις σπουδές σου ή στη δουλειά σου, να χτίσεις μια λαμπερή δυναμική προσωπικότητα, και όλα θα γίνουν. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
1.Αν σου αρέσει ο εαυτός σου και η κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι αυτή την στιγμή και το μόνο σου πρόβλημα είναι το τι λένε/πιστεύουν οι άλλοι για σένα τότε πολύ απλά μην επιτρέψεις σε κανέναν από τον κύκλο σου ν' αναφερθεί ξανά στο όλο θέμα. Αν το κάνουν κόψε τους και την καλημέρα. Η ζωή είναι δική σου και δεν τους έχεις ανάγκη για να την ζήσεις.2.Αν δεν είσαι ικανοποιημένη με τη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι τότε το πρόβλημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικό σου.α)Τα τελευταία 12+ χρόνια που είσαι παραπάνω από ικανή για να κάνεις σχέση έχεις καθίσει με σταυρωμένα χέρια και φαντασιώνεσαι τον (δικό σου) "πρίγκηπα" του παραμυθιού που θα στον φέρει η ζωή/Θεός/σύμπαν λες και στον χρωστάνε.Κούνα λίγο τον κώλο σου, κόψε τις μαλακίες με τα "ο ένας μου ξινίζει, ο άλλος μου βρωμάει" και λέρωσε τα χέρια σου. Βγες έξω και βρες κάποιον που δεν είναι μαλάκας, ξεκινήστε με λίγο φλερτ και κανένα ραντεβουδάκι και αν μοιάζει έστω και λίγο με καλό παιδί δώσε του την ευκαιρία να σου δείξει τον πραγματικό του εαυτό.Σίγουρα δεν θα είναι ο ιδανικός που φαντασιώνεσαι, όλο και συχνότερα πλέον, όταν ξαπλώνεις μόνη σου στο κρεβάτι αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι αρκετά καλός και με αμοιβαίες υποχωρήσεις να γίνει ο ιδανικός σου και να γίνεις η ιδανική του.Γιατί, μην ξεχνάμε ότι για να σου αξίζει ο "πρίγκηπας" πρέπει να είσαι και η ίδια "πριγκίπισσα" και το πιθανότερο είναι ότι είσαι, απ' όλες τις απόψεις, μια μέτρια κοπελίτσα σαν όλες τις άλλες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Με την μόνη διαφορά βέβαια πως εκείνες είναι αρκετά έξυπνες για να ξέρουν ότι δεν υπάρχει ο τέλειος άντρας και απλό συμβιβάζονται με κάποιον αρκετά καλό που προσπαθούν, όσο μπορούν, να τον κάνουν καλύτερο.Τα ίδια προβλήματα άλλωστε έχουν και οι άντρες (καλή ώρα) εξ ου και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις που ανέφερα παραπάνω.β)Υπάρχει το (πολύ) μικρό ενδεχόμενο οι άντρες που γνωρίζεις να είναι πραγματικά ακατάλληλοι για σχέση αλλά ας είμαστε λίγο σοβαροί, έχεις παρέες και οι παρέες σου ζευγαρώνουν χωρίς πρόβλημα (και πάνε και για γάμο) οπότε το πρόβλημα είναι δικό σου. Κάνε πάντως μια προσπάθεια να γνωρίσεις και άλλα άτομα/επισκεφθείς άλλα μέρη για να μεγαλώσει η "δεξαμενή" αντρών μιας και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα.3.Αν διαφωνείς με όλα τα παραπάνω είτε είσαι εντελώς χάλια (δεν βλέπεσαι), εν αντιθέσει με όσα λες, είτε πρέπει να δεις ψυχολόγο (όχι ψυχίατρο) για να σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα που πραγματικά έχεις και δεν σου επιτρέπουν να ζήσεις την ζωή σου.Υ.Γ.1: Ο ψυχολόγος δεν είναι ταμπού, είναι γιατρός σαν όλους τους άλλους και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει σε αρκετές περιπτώσεις. Μια επίσκεψη μπορεί να σου λύσει και την απορία για το αν τον χρειάζεσαι. (Ούτε είμαι ψυχολόγος ούτε έχω επισκεφθεί ποτέ κάποιον.)Υ.Γ.2: Θα ήθελα πραγματικά να δω πόσο εμφανίσιμη είσαι. Θες όσο θα πίνουμε ένα ποτάκι εγώ να σε σκέφτομαι γυμνή και εσύ να με περνάς για μαλάκα? ;)
Ρε κουριτσα;να ρωτησω κατι;κυκλους εχετε;χομπυ;δραστηριοτητες βρε αδερφε;μου κανει περιεργο να ειμαστε τοσοι ελληνες και να μην μπορειτε να γνωρισετε κοσμο.Νομιζω πως το κλειδι ειναι να κινηθητε λιγο περισσοτερο στους κυκλους που σας ενδιαφερουν εσας πχ αν σας ενδιαφερουν τα εικαστικα να πηγαινετε σε γκαλερι ,εκθεσεις , γραφτειτε σε καποιο προγραμμα του δημου σας!Ολοι εχουν!Οι ανθρωποι ερχομαστε πιο κοντα οταν μας συνδεει ενα κοινο ενδιαφερον.Καλες τυχες κοριτσια ,μην νιωθετε διαφορετικες ,ΟΛΟΙ ειμαστε