Βεβήλωση τεμένους πριν την πρώτη συγκέντρωση του Pegida στη Βιέννη

Βεβήλωση τεμένους πριν την πρώτη συγκέντρωση του Pegida στη Βιέννη Facebook Twitter
4

Στη Βιέννη θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του συγκέντρωση το αντι-ισλαμικό κίνημα Pegida (Ευρωπαίοι Πατριώτες Εναντίον του Εξισλαμισμού της Δύσης). Το κίνημα δημιουργήθηκε στη Γερμανία και πραγματοποιεί διαδηλώσεις κάθε Δευτέρα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες κόσμο, ιδιαίτερα στη Δρέσδη.

Λίγες ώρες πριν την πρώτη κινητοποίηση στην Αυστρία, η αστυνομία έκανε γνωστό ότι βεβηλώθηκε με αγκυλωτούς σταυρούς τέμενος στη Βιέννη, ενώ αντίστοιχα σύμβολα εντοπίστηκαν και σε τοίχο του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, 165 χλμ δυτικά της Βιέννης.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν επίσης ότι δύο άνδρες δέχθηκαν αντισημιτικές προσβολές το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης, καθώς επέστρεφαν από διαδήλωση εναντίον της ετήσιας χοροεσπερίδας της Ακροδεξιάς, η οποία έγινε εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA, λιγότερα από 300 άτομα αναμένεται να συμμετέχουν στη συγκέντρωση του Pegida στη Βιέννη. Ωστόσο, περίπου 1.200 αστυνομικοί έχουν κινητοποιηθεί για να αποτραπούν επεισόδια, καθώς έχουν προγραμματιστεί και αντισυγκεντρώσεις της αριστεράς.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

Διεθνή / Το Ισραήλ δεν επέτρεψε τη λειτουργία των Βαΐων - «Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες», λέει το Πατριαρχείο

Η αστυνομία σταμάτησε στον δρόμο προς τον Ναό της Αναστάσεως δύο ανώτατους καθολικούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων τον καρδινάλιο Πιερμπατίστα Πιτσαμπάλα, και τους ανάγκασε να επιστρέψουν
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Πετρέλαιο: Καταγράφει τη μεγαλύτερη μηνιαία άνοδο στην ιστορία εν μέσω πολέμου στο Ιράν

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η πορεία του χρυσού, ο οποίος αντί να λειτουργήσει ως ασφαλές καταφύγιο, υποχωρεί κατά σχεδόν 15% μέσα στον Μάρτιο, καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοση από το 2008
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ

Διεθνή / Ποιος θα διαδεχθεί τον Τραμπ; Ο Βανς προηγείται στις προτιμήσεις των Ρεπουμπλικανών

Τα αποτελέσματα δείχνουν ισχυρή στήριξη προς την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στην εξουσία, αλλά και συγκέντρωση της επιρροής γύρω από δύο βασικά πρόσωπα
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Όχι Βασιλιάδες, Όχι ICE, Όχι Πόλεμος»: Μαζικές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά Τραμπ ενώ εκείνος «έπαιζε γκολφ»

Είναι η τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν χρόνο που η Αμερική κλήθηκε να βγει στους δρόμους από αυτό το κίνημα από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στην εξουσία
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
ενώ αντίστοιχα σύμβολα εντοπίστηκαν και σε τοίχο του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν Πηγή: www.lifo.grΤα ναζισταριά ακόμα τρέμουν τον Αντώνη.
Διαδηλωσεις καθε δευτερα!!!Εχουν ξεφυγει οι γερμανοι ουγκανοι!Και εμεις παραπονιομαστε που βγαινουν τα χρυσαυγουλα μια στο τοσο στους δρομους...Τον εξισλαμισμο που τον ειδανε?