Βεβήλωση τεμένους πριν την πρώτη συγκέντρωση του Pegida στη Βιέννη

Βεβήλωση τεμένους πριν την πρώτη συγκέντρωση του Pegida στη Βιέννη Facebook Twitter
4

Στη Βιέννη θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του συγκέντρωση το αντι-ισλαμικό κίνημα Pegida (Ευρωπαίοι Πατριώτες Εναντίον του Εξισλαμισμού της Δύσης). Το κίνημα δημιουργήθηκε στη Γερμανία και πραγματοποιεί διαδηλώσεις κάθε Δευτέρα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες κόσμο, ιδιαίτερα στη Δρέσδη.

Λίγες ώρες πριν την πρώτη κινητοποίηση στην Αυστρία, η αστυνομία έκανε γνωστό ότι βεβηλώθηκε με αγκυλωτούς σταυρούς τέμενος στη Βιέννη, ενώ αντίστοιχα σύμβολα εντοπίστηκαν και σε τοίχο του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, 165 χλμ δυτικά της Βιέννης.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν επίσης ότι δύο άνδρες δέχθηκαν αντισημιτικές προσβολές το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης, καθώς επέστρεφαν από διαδήλωση εναντίον της ετήσιας χοροεσπερίδας της Ακροδεξιάς, η οποία έγινε εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA, λιγότερα από 300 άτομα αναμένεται να συμμετέχουν στη συγκέντρωση του Pegida στη Βιέννη. Ωστόσο, περίπου 1.200 αστυνομικοί έχουν κινητοποιηθεί για να αποτραπούν επεισόδια, καθώς έχουν προγραμματιστεί και αντισυγκεντρώσεις της αριστεράς.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΕΣΗΓΡΑΦΟ

Διεθνή / Ιράν: Κάλεσμα για ανθρώπινες αλυσίδες γύρω από τις ενεργειακές εγκαταστάσεις, καθώς πλησιάζει η προθεσμία Τραμ

Η Τεχεράνη καλεί πολίτες να «προστατεύσουν» ενεργειακές εγκαταστάσεις, ενώ ο πρόεδρος Πεζεσκιάν δηλώνει ότι 14 εκατομμύρια είναι έτοιμοι να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM
Ο Κάνιε Γουέστ ζητά συνάντηση με τη βρετανική εβραϊκή κοινότητα ενώ μεγαλώνει η κρίση στο Wireless

Διεθνή / Ο Κάνιε Γουέστ ζητά συνάντηση με τη βρετανική εβραϊκή κοινότητα ενώ μεγαλώνει η κρίση στο Wireless

Ο Κάνιε Γουέστ προσφέρθηκε να συναντηθεί με μέλη της βρετανικής εβραϊκής κοινότητας, ενώ το Wireless Festival συνεχίζει να χάνει χορηγούς και να δέχεται πολιτική πίεση για την προγραμματισμένη εμφάνισή του.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
ενώ αντίστοιχα σύμβολα εντοπίστηκαν και σε τοίχο του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν Πηγή: www.lifo.grΤα ναζισταριά ακόμα τρέμουν τον Αντώνη.
Διαδηλωσεις καθε δευτερα!!!Εχουν ξεφυγει οι γερμανοι ουγκανοι!Και εμεις παραπονιομαστε που βγαινουν τα χρυσαυγουλα μια στο τοσο στους δρομους...Τον εξισλαμισμο που τον ειδανε?