Σαμαράς: Στο Παρίσι έγινε βομβιστική επίθεση και κάποιοι προσκαλούν λαθρομετανάστες

Σαμαράς: Στο Παρίσι έγινε βομβιστική επίθεση και κάποιοι προσκαλούν λαθρομετανάστες Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
10

Την αιματηρή επίθεση στο Παρίσι με την προεκλογική αντιπαράθεση έμπλεξε χθες ο Πρωθυπουργός, μιλώντας σε συγκέντρωση στη Χαλκίδα.

Μάλιστα ο κ. Σαμαράς στην προσπάθεια του να επιτεθεί στην Κουμουνδούρου εμφανίστηκε  σχετικά ανενημέρωτος αφού έκανε λόγο για «βομβιστική επίθεση» στο σατιρικό περιοδικό.

 “Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αλλού, θέλει να δώσει μαζικά ιθαγένεια ασφάλιση και περίθαλψη σε παράνομους μετανάστες. Βλέπετε σήμερα τι συμβαίνει στην Ευρώπη, αλλάζουν τα πάντα με δραματικό τρόπο. Στη Γαλλία ο σοσιαλιστής Ολάντ έβγαλε το στρατό στους δρόμους. Σήμερα στο Παρίσι έγινε βομβιστική επίθεση  κι εδώ κάποιοι προσκαλούν κι άλλους λαθρομετανάστες και μοιράζουν ιθαγένειες”, ανέφερε ο Πρωθυπουργός στο επίμαχο σημείο της ομιλίας του.

«Ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την επίθεση στο Charlie Hebdo σε ομιλία του κατά του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η έμμεσα επικριτική διαπίστωση της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde» στην ιστοσελίδα της αναφορικά με τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού στην Χαλκίδα. 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
SAM! Γι'αυτό εγώ και κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού θα γυρίσουμε πίσω. Όχι για να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς απ'τη θέση του πρωθυπουργού.Είσαι ακατάλληλος και ανίκανος.
Το θέμα είναι ότι η δήλωση αυτή απευθύνεται σε κάποιους, σε μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, που λόγω χαμηλού μορφωτικού επιπέδου (φαντάζομαι, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς) θα τη χάψουν χωρίς να μπορέσουν να καταλάβουν τις πολλές όψεις του ζητήματος.
Κάποιος να πει στον κ. Σαμαρά, ότι εξτρεμιστές υπάρχουν κάτω από όλες τις πέτρες.. και καλό θα ήταν να μην τις σηκώνουμε όλες για να κερδίσουμε τις εκλογές.Σήκωσε ήδη, όσο κυβερνούσε, την πέτρα της Χ.Α., ας αφήσει τις υπόλοιπες στην ησυχία τους.Επίσης, ας τον ενημερώσει κάποιος ότι οι κατηγορούμενοι για το μακελειό, είναι μόνιμοι κάτοικοι Γαλλιας και δεν έχουν τόση σχέση με τους νεοεισερχόμενους και ταλαιπωρημένους πρόσφυγες για τους οποίους μιλάει.Ο φανατισμός είναι το πρόβλημα, είτε είναι Θρησκευτικός, είτε ιδεολογικός, όταν το καταλάβει αυτό.. μπορεί και να σταματήσει να μπολιάζει με μίσος τον ίδιο τον λαό του οποίου είναι -υποτίθεται- ηγέτης, να σταματήσει αυτόν τον διχασμό της κοινωνίας στα πάντα.Αν κιόλας καταποντιστεί στις εκλογές και στην ΝΔ αλλάξει η ηγεσία σε κάτι λιγότερο "ακραίο", θα είναι διπλό το καλό.