Σαμαράς: Στο Παρίσι έγινε βομβιστική επίθεση και κάποιοι προσκαλούν λαθρομετανάστες

Σαμαράς: Στο Παρίσι έγινε βομβιστική επίθεση και κάποιοι προσκαλούν λαθρομετανάστες Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
10

Την αιματηρή επίθεση στο Παρίσι με την προεκλογική αντιπαράθεση έμπλεξε χθες ο Πρωθυπουργός, μιλώντας σε συγκέντρωση στη Χαλκίδα.

Μάλιστα ο κ. Σαμαράς στην προσπάθεια του να επιτεθεί στην Κουμουνδούρου εμφανίστηκε  σχετικά ανενημέρωτος αφού έκανε λόγο για «βομβιστική επίθεση» στο σατιρικό περιοδικό.

 “Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αλλού, θέλει να δώσει μαζικά ιθαγένεια ασφάλιση και περίθαλψη σε παράνομους μετανάστες. Βλέπετε σήμερα τι συμβαίνει στην Ευρώπη, αλλάζουν τα πάντα με δραματικό τρόπο. Στη Γαλλία ο σοσιαλιστής Ολάντ έβγαλε το στρατό στους δρόμους. Σήμερα στο Παρίσι έγινε βομβιστική επίθεση  κι εδώ κάποιοι προσκαλούν κι άλλους λαθρομετανάστες και μοιράζουν ιθαγένειες”, ανέφερε ο Πρωθυπουργός στο επίμαχο σημείο της ομιλίας του.

«Ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την επίθεση στο Charlie Hebdo σε ομιλία του κατά του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η έμμεσα επικριτική διαπίστωση της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde» στην ιστοσελίδα της αναφορικά με τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού στην Χαλκίδα. 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
SAM! Γι'αυτό εγώ και κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού θα γυρίσουμε πίσω. Όχι για να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς απ'τη θέση του πρωθυπουργού.Είσαι ακατάλληλος και ανίκανος.
Το θέμα είναι ότι η δήλωση αυτή απευθύνεται σε κάποιους, σε μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, που λόγω χαμηλού μορφωτικού επιπέδου (φαντάζομαι, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς) θα τη χάψουν χωρίς να μπορέσουν να καταλάβουν τις πολλές όψεις του ζητήματος.
Κάποιος να πει στον κ. Σαμαρά, ότι εξτρεμιστές υπάρχουν κάτω από όλες τις πέτρες.. και καλό θα ήταν να μην τις σηκώνουμε όλες για να κερδίσουμε τις εκλογές.Σήκωσε ήδη, όσο κυβερνούσε, την πέτρα της Χ.Α., ας αφήσει τις υπόλοιπες στην ησυχία τους.Επίσης, ας τον ενημερώσει κάποιος ότι οι κατηγορούμενοι για το μακελειό, είναι μόνιμοι κάτοικοι Γαλλιας και δεν έχουν τόση σχέση με τους νεοεισερχόμενους και ταλαιπωρημένους πρόσφυγες για τους οποίους μιλάει.Ο φανατισμός είναι το πρόβλημα, είτε είναι Θρησκευτικός, είτε ιδεολογικός, όταν το καταλάβει αυτό.. μπορεί και να σταματήσει να μπολιάζει με μίσος τον ίδιο τον λαό του οποίου είναι -υποτίθεται- ηγέτης, να σταματήσει αυτόν τον διχασμό της κοινωνίας στα πάντα.Αν κιόλας καταποντιστεί στις εκλογές και στην ΝΔ αλλάξει η ηγεσία σε κάτι λιγότερο "ακραίο", θα είναι διπλό το καλό.