«Θα ήθελα να φωνάξω σε όλες ότι είναι ο άνδρας μου. Είναι δικός μου».

«Θα ήθελα να φωνάξω σε όλες ότι είναι ο άνδρας μου. Είναι δικός μου». Facebook Twitter
36

«Ο Νίκος είναι πολύ δυνατός. Όταν ξεκινήσει κάτι, το πάει μέχρι το τέλος».

Αυτά ήταν τα λόγια της Βιργινίας, της γυναίκας του Νίκου Ρωμανού, για την απεργία πείνας του συντρόφου της, λίγο πριν την ψήφιση της τροπολογίας για την φοίτηση κρατουμένων από την ελληνική βουλή.

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου. Έξω από το δωμάτιο του «Γεωργίου Γεννηματάς», η εφημερίδα Έθνος συναντά τη σύζυγο του Ν. Ρωμανού: «Θέλω να ζήσει ο Νίκος, αλλά φοβάμαι τι θα αποφασίσουν στη Βουλή», ανέφερε στη δημοσιογράφο.

Καθ' όλη τη διάρκεια της απεργίας πείνας του 21χρονου η Βιργινία βρισκόταν δίπλα του. «Έχω συμπληρώσει το χρόνο που επιτρέπεται. Μπήκα νωρίς το πρωί για 20 λεπτά. Εάν με άφηναν δεν θα έφευγα καθόλου από εδώ», σημειώνει.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν παντρεύτηκαν για να μπορούν να βλέπονται στο επισκεπτήριο, η Βιργινία είναι κατηγορηματική: «Όχι. Παντρευτήκαμε γιατί το θέλαμε».

Όπως μάλιστα αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο ο Νίκος δέχθηκε πολλά γράμματα συμπαράστασης, και μάλιστα από κοπέλες.

Του γράφουν διάφορα, αναφέρει, «έρχονται εδώ στο Νοσοκομείο. Με φωνάζουν στην πόρτα πάω και τα παίρνω και εγώ. Και ενώ τους λέω ότι είμαι η γυναίκα του, παρ' όλα αυτά του γράφουν. Θα ήθελα να φωνάξω σε όλες ότι είναι ο άνδρας μου. Είναι δικός μου».

Ο Νίκος Ρωμανός σταμάτησε την απεργία πείνας που έκανε για 31 μέρες, μετά την ψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας του υπουργείο δικαιοσύνης για τη φοίτηση κρατουμένων.

36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Δεν πήρα θέση για το θέμα του Ρωμανού και ούτε πρόκειται. Πραγματικά δεν ξέρω από που να το πιάσω, πως να το ζυγίσω. Θεωρώ ότι είναι μία υπόθεση αρκετά λεπτή, από κάθε πλευρά. Όμως θα σταθώ σε αυτή την φωτογραφία, αυτή την φωτογραφία... ..μοιάζει σαν κινηματογραφικό καρέ του "The Shining ΙΙ" (honeymoon)...
Εντάξει,Tατιάνα Στεφανίδου + Γωγώ Μαστροκώστα = Βιργινία, σύζυγος Νίκου Ρωμανού.Επειδή έχω μικροστενοχώριες τώρα τελευταία, βάλε κι άλλα τέτοια να ευθυμήσουμε.
Δεύτερο χτύπημα κάτω από τη ζώνη στο Ρωμανό, μετά τη μάνα του που έλεγε για εκπομπές μαγειρικής βγήκε τώρα και η γυναίκα του και άρχισε τις κατινιές.Αρχίζω να νιώθω ψήγματα συμπάθειας, εφιάλτης να είναι παγιδευμένος ανάμεσα σε τέτοια μάνα και τέτοια γυναίκα.
Τή φαντάζομαι να τού λέει "Έτσι και τολμήσεις να μού κάνεις κουτσουκέλα τώρα που θα βγεις με βραχιολάκι, θα γίνει χαμός σε 14 χρόνια που θα αποφυλακιστείς".
Να είσαι πατέρας και να έχεις μια 18χρονη κόρη και να σου ρθει μια μέρα όλη χαρά και να σου πει. Μπαμπά παντρεύτηκα τον Ρωμανό... Ξέρεις καλέ αυτόν τον ληστή τραπεζών-τρομοκράτη που κάνει και μια απεργία πείνας... Ανεβαίνεις γρήγορα γρήγορα στον έκτο, παίρνεις φόρα και πηδάς από το παράθυρο...
Τελικά ο έρωτας είναι όντως τυφλός μερικές φορές..... ιδού η απόδειξη. Αν και με τον Ρωμανό ποτέ δεν ξέρεις, είσαι πάντα καχύποπτος, μπορεί ακόμα και ο γάμος να έγινε για κάποιο δικό του σκοπό. Τώρα εκείνη θεωρώ πως αυτά που λέει τα εννοεί απόλυτα...
Lifo! Πρέπει να κάνεις διαγωνισμό για το ποια οργάνωση έχει το καλύτερο όνομα: 1. Πυρηνες της Φωτιάς (φαβορί) 2. Μαυρες Κυριακές Κόκκινες Νύχτες (φαβορί) 3. Οργάνωση Λαϊκών Αγωνιστών (μπλιαχ) κοκ.
Αλήθεια τώρα;;; Κοίτα πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή... Από μικρός στα βάσανα.. Γυναίκα, σπουδές, φυλακή, media, δουλειά... είναι κουραστική η ζωή του επαναστάτη...
Ο Φώσκολος πάντως δύσκολα θα το διέπραττε - η ιδέα άλλωστε ενός αναρχικού που, μετά απο ληστεία σε τράπεζα ζητάει άδεια για να σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων θα έστελνε αδιάβαστο στο τρελοκομείο ακόμη και τον... Ιονέσκο ! Πάντως είναι αλήθεια πως η κατσούφικη και σοβαρή Αριστερά αξίζει κι αυτή μιά σαπουνόπερα, μιά "Λάμψη", με χαρακτήρες τραβηγμένους απ'τα μαλλιά, με κλάμα με συναίσθημα, βαρύγδουπες ατάκες (εδώ η ομάδα Βελβενδού μπορεί να μεγαλουργήσει σε στόμφο και κλισέ). Σκεφτείτε μονο : Ο Τοξοβόλος !! Πώωω, τί χαρακτήρας θα έβγαινε, πόση αδρότητα ! "Πεινάω για το λαρύγγι σου, Γιάνγκο Δράκο" - ζωγραφιά ! Επίσης : "Ο μικρός Πρίγκηπας": δείτε τον, θλιμένος αλλα και αποφασιστικός, διανοητικός αλλα και γεμάτος θεία οργή, σταυροφόρος των αιώνιων, ιερών αξιών αλλα και έμπλεος γήϊνου πάθους. Ρε, αφού βλέπετε οτι οι ίδιοι της Αριστεράς "κεντάνε" το σενάριο, δίνουν σχήμα, ονόματα στους ήρωες, χαρακτηριστικά, τους φορτίζουν με ευγενή κίνητρα, με φωτοστέφανα δόξας, πλέκουν διθυράμβους, εγκώμια, επιταφίους... άσε επιτέλους να αναπτυχθεί η ιστορία, μή κολλάτε στις σεναριακές ατέλειες και τις υπερβολές, θα τρέξει καλύτερα το πράμα σε λίγο.
Χαχαχα έγραψες ρε φίλε ! "Πεινάω για το λαρύγγι σου Γιάνγκο Δράκο" ! Αχαχαχαχα !Και στον τομέα "love story" πάντως θα είχε ωραίες ατάκες :- "Ο Νίκος είναι ο άνδρας μου Βίρνα, είναι δικός μου, κάτω τα χέρια σου από αυτόν, δεν πρόκειται να τον έχεις ποτέ. Μην προσπαθείς να τον μολύνεις με τις μικροαστικές σου αντιλήψεις"-"Δεν σου αξίζει ο Νίκος Βιργινία... και θα τον κάνω δικό μου... Ξεχνάς ότι είμαι εισαγγελέας και η άδειά του εξαρτάται από εμένα; Μόνο εγώ μπορώ να του προσφέρω αυτό που ποθεί, εσύ τι μπορείς να του προσφέρεις;"-"Κάτι που δεν θα καταλάβεις ποτέ Βίρνα... Αγάπη ! Γιατί εσύ δεν ξέρεις να αγαπάς Βίρνα. Κάνεις τους ανθρώπους πιόνια και ο Νίκος ποτέ δεν θα γίνει πιόνι σου ... Όσες άδειες και αν του δώσεις !!!"
Αναρχικιά αναρχικιά αλλά φίλε μέσα μου μια lifestyle γκόμενα ουρλιάζει: «Τι έχουν οι άλλες και κάνουν εξώφυλλα που δεν το έχω εγώ;». Η φωνή δίκιο έχει. Και όμορφη είναι, και ωραίες ατάκες βγαλμένες από τηλεοπτικό σήριαλ λέει, και ωραία γράφει με τον σύντροφο. Απλά βρε παιδιά το timing. Περίμενε βρε κοπέλα μου λίγο να σταθεί ο άνθρωπος στα πόδια του. Φαίνεσαι πιο πεινασμένη για διασημότητα από ότι είναι ο Ρωμανός αυτή τη στιγμή για πίτσα! (Την φωτο να υποθέσουμε ότι την έκλεψε και την έδωσε στη δημοσιότητα ο μεγάλος εχθρός με το όνομα Κεφάλαιο;)
"Και να ρθω ν σ αρπαξω απο την αλλη, να σε ρωτησω με τα ματια δακρυσμενα, με ποιο δικαιωμα σε πηρε απο μενα, και ποια θυσια ποια θυσια εχει κανει αυτη για σεεεε εεεε εεεενα"
Οι φυλακισμενοι συνηθως παντρευονται για πολυ πρακτικους λογους (επισκεπτηριο),πραγμα που υποπτευθηκε και ο δημιοσιγραφος. Αν οντως το πιστευει πως αν δεν υπηρχε ολη αυτη η ιδαιτερη συνθηκη, θα παντρευοταν στα 18 τι να πω.. Παντως τοσο καιρο στη στενη τον ειχε αλυσοδεμενο το γαιδαρο,τωρα θα πρεπει να βαλει και σ ολες τις συντροφισσες/αναρχικες/αριστερες του ΤΕΙ βραχιολακι gps και να τσεκαρει να μην διασταυρωνονται τα στιγματα,κι αντε να τις πεισει να φακελωθουν.
Μα έβλεπα κι εγώ έξω από το νοσοκομείο που κρατούνταν ουρές ολόκληρες γυναικών και δεν ήξερα γιατί βρίσκονταν εκεί. Τώρα λοιπόν ξέρω ότι ήταν επίδοξες νύφες του Ρωμανού. Κάτω τα χέρια σας κορίτσια, είναι πιασμένος.