Ανακοινώθηκαν οι γυναίκες του επόμενου “True Detective”

Ανακοινώθηκαν οι γυναίκες του επόμενου “True Detective” Facebook Twitter
3

Το HBO ανακοίνωσε τις γυναίκες που θα συμμετέχουν στον δεύτερο κύκλο της σχεδόν θρυλικής πια σειράς True Detective. To Hollywood Reporter αναφέρει ότι η πρωταγωνίστρια θα είναι η Rachel McAdams, ενώ θα συμμετέχει και η Kelly Reilly.

Ο Colin Farrell θα παίξει τον Ray Velcoro, έναν ντετέκτιβ με αμφίβολη ηθική και ύποπτες συμμαχίες και ο Vince Vaughn θα υποδυθεί έναν εγκληματία που προσπαθεί να μεταφερθεί σε πιο νόμιμα νερά. Η McAdams θα είναι μια ντετέκτιβ με ακλόνητη ηθική και άκαμπτη στάση που την φέρνει σε σύγκρουση με το σύστημα το οποίο υπηρετεί.

Η σειρά, παρά τη μεγάλη της επιτυχία, δεν κατάφερε να πάρει βραβεία στην φετινή απονομή των Emmy, κάτι που μάλλον κάνει τον σεναριογράφο και δημιουργό Pizzolatto να προσπαθεί να μετριάσει τις προσδοκίες του δεύτερου κύκλου. Όμως ο υπεύθυνος του ΗΒΟ, Michael Lombardo, έχει δηλώσει σε διάφορες περιστάσεις ότι ο δεύτερος κύκλος είναι «καλύτερος», κάτι που πρέπει να πει, για να διατηρήσει το ενδιαφέρον, αλλά αυξάνει την πίεση για το αποτέλεσμα.

Τα οχτώ επεισόδια του επόμενου κύκλου θα γυριστούν στην Καλιφόρνια και η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο 2014.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 60 Minutes σε κρίση: Κίμελ, Μάντοου και Κούρικ αντιδρούν στην απόλυση του Σκοτ Πέλι

TV & Media / Το 60 Minutes σε κρίση: Κίμελ, Μάντοου και Κούρικ αντιδρούν στην απόλυση του Σκοτ Πέλι

Η απομάκρυνση του βετεράνου δημοσιογράφου από το ιστορικό 60 Minutes άνοιξε νέα κρίση στο CBS, με γνωστά πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης να μιλούν για απειλή στη δημοσιογραφική ανεξαρτησία.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ αστειεύτηκαν για τα δικαιώματα των αντρών: «Πρώτα τους κόβουμε το Viagra»

TV & Media / Η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ αστειεύτηκαν για τα δικαιώματα των αντρών: «Πρώτα τους κόβουμε το Viagra»

Στο Actors on Actors του Variety, η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ μετέτρεψαν μια celebrity συζήτηση σε απολαυστικό μάθημα για τη φήμη, τη μητρότητα, το Euphoria στα σχολεία και το Viagra ως φεμινιστική ατάκα.
THE LIFO TEAM
Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

TV & Media / Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

Η απόλυση του βετεράνου δημοσιογράφου δεν είναι απλώς ακόμη μία αποχώρηση από το CBS. Είναι το πιο δραματικό επεισόδιο στη σύγκρουση για το μέλλον του 60 Minutes, της ιστορικής εκπομπής που η νέα διοίκηση θέλει να οδηγήσει στη «ψηφιακή εποχή»
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ό,τι πιο ξενέρωτη φάτσα υπήρχε στο Χόλυγουντ (άντρες γυναίκες) στο δεύτερο κύκλο του True Detective την έβαλαν. Μετά τις ερμηνείες και φυσιογνωμίες- γροθιά του Μακόναχι και του Γούντυ Χάρελσον κάθε ανακοίνωση για το επόμενο μοιάζει πιο απογοητευτική από την προηγούμενη. Πλέον περιμένω ότι από κάπου θα σκάσει και ο Τομ Σέλεκ.