Ανακοινώθηκαν οι γυναίκες του επόμενου “True Detective”

Ανακοινώθηκαν οι γυναίκες του επόμενου “True Detective” Facebook Twitter
3

Το HBO ανακοίνωσε τις γυναίκες που θα συμμετέχουν στον δεύτερο κύκλο της σχεδόν θρυλικής πια σειράς True Detective. To Hollywood Reporter αναφέρει ότι η πρωταγωνίστρια θα είναι η Rachel McAdams, ενώ θα συμμετέχει και η Kelly Reilly.

Ο Colin Farrell θα παίξει τον Ray Velcoro, έναν ντετέκτιβ με αμφίβολη ηθική και ύποπτες συμμαχίες και ο Vince Vaughn θα υποδυθεί έναν εγκληματία που προσπαθεί να μεταφερθεί σε πιο νόμιμα νερά. Η McAdams θα είναι μια ντετέκτιβ με ακλόνητη ηθική και άκαμπτη στάση που την φέρνει σε σύγκρουση με το σύστημα το οποίο υπηρετεί.

Η σειρά, παρά τη μεγάλη της επιτυχία, δεν κατάφερε να πάρει βραβεία στην φετινή απονομή των Emmy, κάτι που μάλλον κάνει τον σεναριογράφο και δημιουργό Pizzolatto να προσπαθεί να μετριάσει τις προσδοκίες του δεύτερου κύκλου. Όμως ο υπεύθυνος του ΗΒΟ, Michael Lombardo, έχει δηλώσει σε διάφορες περιστάσεις ότι ο δεύτερος κύκλος είναι «καλύτερος», κάτι που πρέπει να πει, για να διατηρήσει το ενδιαφέρον, αλλά αυξάνει την πίεση για το αποτέλεσμα.

Τα οχτώ επεισόδια του επόμενου κύκλου θα γυριστούν στην Καλιφόρνια και η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο 2014.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

TV & Media / Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη;» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

«Βγήκα ένα βράδυ με τους φίλους μου, διασκέδασα, όπως κάνω πάντα. Την επόμενη ημέρα υπήρχαν άρθρα, τηλέφωνα» ανέφερε η ηθοποιός φανερά απορημένη με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες
LIFO NEWSROOM
Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

TV & Media / Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

Ο Μεταξάς, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και ευαγγελικός διανοούμενος, παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τη «χαρά» στην ψυχαγωγία, απαλλαγμένη από το «δηλητήριο των φιλελεύθερων talk show»
LIFO NEWSROOM
Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ό,τι πιο ξενέρωτη φάτσα υπήρχε στο Χόλυγουντ (άντρες γυναίκες) στο δεύτερο κύκλο του True Detective την έβαλαν. Μετά τις ερμηνείες και φυσιογνωμίες- γροθιά του Μακόναχι και του Γούντυ Χάρελσον κάθε ανακοίνωση για το επόμενο μοιάζει πιο απογοητευτική από την προηγούμενη. Πλέον περιμένω ότι από κάπου θα σκάσει και ο Τομ Σέλεκ.