Το χειρότερο χαρακτηριστικό κάθε ευρωπαϊκής χώρας

Το χειρότερο χαρακτηριστικό κάθε ευρωπαϊκής χώρας Facebook Twitter
Κάντε κλικ για μεγέθυνση
22

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει 28 κράτη μέλη και πολλά ψεγάδια. Παρά το γεγονός ότι κάθε χώρα έχει να επιδείξει κάτι καλό, η έρευνα της ιστοσελίδας Thrillist, εστίασε μόνο στα άσχημα, εντοπίζοντας το μεγαλύτερο "αγκάθι" κάθε χώρας αυτή τη στιγμή.

Ας δούμε ποιό είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό κάθε χώρας.

  • Αυστρία: Οι περισσότεροι νέοι καπνιστές
  • Βέλγιο: Η χειρότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση
  • Βουλγαρία: Η μικρότερη ελευθερία του Τύπου
  • Κροατία: Η μικρότερη συμμετοχή σε προγράμματα Erasmus
  • Κύπρος: Οι λιγότεροι 18χρονοι στο σχολείο
  • Τσεχία: Η χειρότερη σε σύγχρονη δουλεία
  • Δανία: Τα λιγότερα καταστήματα Ζάρα
  • Εσθονία: Το μεγαλύτερο μισθολογικό χάσμα μεταξύ των 2 φύλων
  • Φινλανδία: Το υψηλότερο ποσοστό κατάθλιψης
  • Γαλλία: Η λιγότερο ομιλούμενη αγγλική γλώσσα
  • Γερμανία: Το χαμηλότερο ποσοστό ιδιοκτησίας
  • Ελλάδα: Το υψηλότερο εξωτερικό χρέος
  • Ουγγαρία: Το υψηλότερο ΦΠΑ (φόρος προστιθέμενης αξίας)
  • Ιρλανδία: Το υψηλότερο ποσοστό κυστικής ίνωσης
  • Μεγάλη Βρετανία: Οι περισσότεροι χρήστες κοκαΐνης

 

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίδρες, κουκουβάγιες και μαρμότες: Η Ιαπωνία ελέγχει για πρώτη φορά τα animal cafés

Διεθνή / Βίδρες, κουκουβάγιες και μαρμότες: Η Ιαπωνία ελέγχει για πρώτη φορά τα animal cafés

Από γάτες και σκύλους μέχρι βίδρες και κουκουβάγιες, τα καφέ με ζώα αποτελούν δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Η κυβέρνηση αρχίζει τώρα πανεθνική καταγραφή με φόντο ανησυχίες για την ευζωία των ζώων και τη δημόσια υγεία.
THE LIFO TEAM
Flydubai

Διεθνή / Flydubai: «Νομίσαμε ότι θα πεθάνουμε» – Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες από την πτήση προς Τελ Αβίβ

Επιβάτες περιγράφουν τις στιγμές αγωνία και τρόμου στην πτήση Ντουμπάι–Τελ Αβίβ, όταν ακούστηκαν κραυγές από το πιλοτήριο και το αεροσκάφος έχασε απότομα ύψος πριν από την προσγείωση στη Σαουδική Αραβία
THE LIFO TEAM

σχόλια

16 σχόλια
Έμαθα ότι η πρωθυπουργός της Δανίας εμφάνισε συμπτώματα μείζονος κατάθλιψης και διέταξε ΕΔΕ για να μάθει ποιος ευθύνεται για κάτι τόσο επαίσχυντο.
"Γαλλία: η χώρα με τη μικρότερη ευχέρεια στα αγγλικά"Εντελώς λάθος όμως:http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/49336Ανατολική Ευρώπη, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά αγγλομάθειας.
Λέει ότι στη Γαλλία είναι η "λιγότερο ομιλούμενη αγγλική γλώσσα" , αλλά οι Γάλλοι δεν είναι τόσο ότι τους λείπει η γνώση , αλλά η επιθυμία να μιλήσουν αγγλικά . Κατα τα άλλα ναι , στις παραπάνω χωρες όντως δε μιλάνε αγγλικά .
Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά, αλλά μήπως εννοεί ότι είναι ελάχιστοι 18χρονοι που πάνε σχολείο? Δηλαδή οι υπόλοιποι το σταμάτησαν. δεν ξέρω...
Αν δεν κάνω λάθος οι Κύπριοι έχουν υποχρεωτική στράτευση στα 18 και πάνε στα πανεπιστήμια αφού τελειώσουν στρατιωτικό.Αν όντως ισχύει είναι ακόμη μια απόδειξη πως η ¨έρευνα¨ είναι για τα μπάζα, που έτσι και αλλιώς οι αναφορές σε zara κτλ. συνηγορούν σε αυτό.
Μπορεί απλά να είναι απόλυτα αριθμιτικά που το πήρε η έρευνα. Δηλαδή λόγο του μικρού πληθυσμού της Κύπρου, είναι λογικό ότι σε απόλυτο αριθμό θα έχει και τους λιγότερους 18χρονους σε σχολεία. Ή αυτό που έγραψε πιο κάτω ο φίλος Jijics.