Κλέφτης κοιμήθηκε στο σπίτι που μπήκε να κλέψει

Κλέφτης κοιμήθηκε στο σπίτι που μπήκε να κλέψει Facebook Twitter
4

Να κοιμάται με τα κλοπιμαία μάλιστα στα χέρια, στο σπίτι που μπήκε να κλέψει πιάστηκε 29χρονος κλέφτης στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, ροχάλιζε ακόμη κι όταν οι αστυνομικοί τον απαθανάτιζαν σε φωτογραφίες, λίγο πριν του περάσουν χειροπέδες.  

Σύμφωνα με την Huffington Post, τον κλέφτη για κλάματα  Ντιόν Ντέιβις, ο οποίος έχει ήδη φυλακιστεί, ανακάλυψε η καθαρίστρια του σπιτιού που αυτός μπήκε να κλέψει.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ταϊλάνδη μόλις έστεψε τον πρώτο νικητή στα εθνικά καλλιστεία για masc lesbians και transmascs

Διεθνή / Η Ταϊλάνδη έστεψε τον πρώτο νικητή των εθνικών καλλιστείων για toms και τρανς άνδρες

Το πρώτο Tom Thailand, τα εθνικά καλλιστεία της Ταϊλάνδης για masc lesbians, transmasculine άτομα και τρανς άνδρες, έστεψε τον πρώτο του νικητή. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι περίπου το 80% των διαγωνιζομένων απέφευγε μέχρι σήμερα να εμφανίζεται δημόσια στα social media από φόβο.
THE LIFO TEAM
7η Οκτωβρίου, τρία χρόνια μετά: Ποιοι τεκμηριώνουν τη γενοκτονία στη Γάζα

Διεθνή / Τρία χρόνια μετά την 7η Οκτωβρίου, η γενοκτονία στη Γάζα

Από τις πρώτες προειδοποιήσεις στα τεκμηριωμένα πορίσματα — Οι οργανώσεις, οι ακαδημαϊκοί και η ανεξάρτητη επιτροπή του ΟΗΕ που καταλήγουν σε γενοκτονία και η μνήμη των θυμάτων της Χαμάς που δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Αεροπορικά ταξίδια: Οι 30 νέοι κανόνες που αλλάζουν πτήσεις, αποσκευές και αποζημιώσεις

Τι αλλάζει από τις 23 Οκτωβρίου 2027 για τις πτήσεις που αναχωρούν από αεροδρόμιο της ΕΕ και για εκείνες που αναχωρούν από τρίτες χώρες προς την ΕΕ όταν εκτελούνται από ευρωπαϊκή εταιρεία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Άχου το μωρέ το καημένο ήταν κουρασμένο, όλη νύχτα δούλευε. Ας του βρούμε κι αυτού μάνατζερ και να του κλείσουμε και συμφωνία με πρακτορείο μοντέλων, καλός φαίνεται.
Είναι από αυτές τις φορές που σκέφτομαι: να απαντήσω ή όχι; Και τελικά αποφασίζω ότι θέλω πολύ να απαντήσω.Το γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν δούλευε όλη νύχτα δεν σημαίνει ότι δεν είναι κουρασμένος. Επίσης μπορεί και να δούλευε αλλά να μην φτάνουν οι απολαβές για να στηρίξει την οικογένειά του ή τον εαυτό του ή τον οποιονδήποτε. Και ναι, αυτός ο άνθρωπος είναι καημένος, δεν καταλαβαίνω γιατί λες το καημένος με ειρωνικό ύφος. Ανάλογα πάντα πως το εννοεί κανείς το καημένος. Πάντως σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης, πού κολλάει το να τού βρούμε μάνατζερ και να τον στείλουμε για μοντέλο και και και? Πραγματικά τώρα, μαθαίνεις μία είδηση για έναν άνθρωπο ο οποίος κλέβει και κοιμάται σε ξένο κρεβάτι (ένας θεός ξέρει από πότε έχει να κοιμηθεί σε κρεβάτι, ή να κοιμηθεί), και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να φτύσεις δηλητήριο? Έχει που έχει τα χάλια του τα μαύρα, να τον κάνουμε και σκουπίδι από πάνω?Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, συμφωνώ, αλλά να ξέρουμε πού να σχολιάζουμε και πού να σταματάμε. Λίγη αλληλεγγύη δεν βλάπτει.Συγγνώμη για την έκθεση αλλά πραγματικά αηδίασα με το σχόλιό σου.Και είναι Ο, όχι το. (Μπορείτε να πατήσετε όσες αρνητικές θέλετε!)