Κλέφτης κοιμήθηκε στο σπίτι που μπήκε να κλέψει

Κλέφτης κοιμήθηκε στο σπίτι που μπήκε να κλέψει Facebook Twitter
4

Να κοιμάται με τα κλοπιμαία μάλιστα στα χέρια, στο σπίτι που μπήκε να κλέψει πιάστηκε 29χρονος κλέφτης στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, ροχάλιζε ακόμη κι όταν οι αστυνομικοί τον απαθανάτιζαν σε φωτογραφίες, λίγο πριν του περάσουν χειροπέδες.  

Σύμφωνα με την Huffington Post, τον κλέφτη για κλάματα  Ντιόν Ντέιβις, ο οποίος έχει ήδη φυλακιστεί, ανακάλυψε η καθαρίστρια του σπιτιού που αυτός μπήκε να κλέψει.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Άχου το μωρέ το καημένο ήταν κουρασμένο, όλη νύχτα δούλευε. Ας του βρούμε κι αυτού μάνατζερ και να του κλείσουμε και συμφωνία με πρακτορείο μοντέλων, καλός φαίνεται.
Είναι από αυτές τις φορές που σκέφτομαι: να απαντήσω ή όχι; Και τελικά αποφασίζω ότι θέλω πολύ να απαντήσω.Το γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν δούλευε όλη νύχτα δεν σημαίνει ότι δεν είναι κουρασμένος. Επίσης μπορεί και να δούλευε αλλά να μην φτάνουν οι απολαβές για να στηρίξει την οικογένειά του ή τον εαυτό του ή τον οποιονδήποτε. Και ναι, αυτός ο άνθρωπος είναι καημένος, δεν καταλαβαίνω γιατί λες το καημένος με ειρωνικό ύφος. Ανάλογα πάντα πως το εννοεί κανείς το καημένος. Πάντως σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης, πού κολλάει το να τού βρούμε μάνατζερ και να τον στείλουμε για μοντέλο και και και? Πραγματικά τώρα, μαθαίνεις μία είδηση για έναν άνθρωπο ο οποίος κλέβει και κοιμάται σε ξένο κρεβάτι (ένας θεός ξέρει από πότε έχει να κοιμηθεί σε κρεβάτι, ή να κοιμηθεί), και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να φτύσεις δηλητήριο? Έχει που έχει τα χάλια του τα μαύρα, να τον κάνουμε και σκουπίδι από πάνω?Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, συμφωνώ, αλλά να ξέρουμε πού να σχολιάζουμε και πού να σταματάμε. Λίγη αλληλεγγύη δεν βλάπτει.Συγγνώμη για την έκθεση αλλά πραγματικά αηδίασα με το σχόλιό σου.Και είναι Ο, όχι το. (Μπορείτε να πατήσετε όσες αρνητικές θέλετε!)