Κλέφτης κοιμήθηκε στο σπίτι που μπήκε να κλέψει

Κλέφτης κοιμήθηκε στο σπίτι που μπήκε να κλέψει Facebook Twitter
4

Να κοιμάται με τα κλοπιμαία μάλιστα στα χέρια, στο σπίτι που μπήκε να κλέψει πιάστηκε 29χρονος κλέφτης στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, ροχάλιζε ακόμη κι όταν οι αστυνομικοί τον απαθανάτιζαν σε φωτογραφίες, λίγο πριν του περάσουν χειροπέδες.  

Σύμφωνα με την Huffington Post, τον κλέφτη για κλάματα  Ντιόν Ντέιβις, ο οποίος έχει ήδη φυλακιστεί, ανακάλυψε η καθαρίστρια του σπιτιού που αυτός μπήκε να κλέψει.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπέρνι Σάντερς:

Διεθνή / Ο Μπέρνι Σάντερς επαίνεσε τον Τραμπ και άσκησε κριτική στον Μπάιντεν - «Έκανε καλύτερη δουλειά»

«Δεν πρόκειται να καθίσω εδώ και να σας πω ότι έκανε συνολικά καλή δουλειά - γιατί δεν ήταν καλή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γερουσιαστής, αναφερόμενος στην πολιτική μετανάστευσης του Τζο Μπάιντεν
LIFO NEWSROOM
Βιετνάμ: Η νέα γεωπολιτική ισορροπία Ρωσίας, Κίνας και ΗΠΑ στην Ασία

Διεθνή / Βιετνάμ: Η νέα γεωπολιτική ισορροπία Ρωσίας, Κίνας και ΗΠΑ στην Ασία

Πώς το Βιετνάμ μεταμορφώνει τις διεθνείς συμμαχίες του, αναθερμαίνει τις σχέσεις με τη Ρωσία, αναζητά νέες ισορροπίες με τις ΗΠΑ και την Κίνα, και επαναπροσδιορίζει τον ρόλο του στην Νοτιοανατολική Ασία
LIFO NEWSROOM
Η Λιθουανία κλείνει τα σύνορα με τη Λευκορωσία: «Δεν θα ανεχθούμε υβριδικές επιθέσεις», διαμηνύει η πρωθυπουργός

Διεθνή / Η Λιθουανία κλείνει τα σύνορα με τη Λευκορωσία: «Δεν θα ανεχθούμε υβριδικές επιθέσεις», διαμηνύει η πρωθυπουργός

Η πρωθυπουργός Ρουτζινιένε δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη συντάξει το διάταγμα, το οποίο περιλαμβάνει μόνο πολύ περιορισμένες εξαιρέσεις για τους πολίτες της Λιθουανίας και της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Ο βασιλιάς Κάρολος συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκδήλωση για τους ΛΟΑΤΚΙ+ βετεράνους του στρατού

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκδήλωση για τους ΛΟΑΤΚΙ+ βετεράνους του στρατού

Ο βασιλιάς Κάρολος συμμετέχει στην πρώτη του επίσημη εκδήλωση για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ ως μονάρχης, αποτίοντας φόρο τιμής στα μέλη της ένοπλης δύναμης που υπέστησαν διακρίσεις λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Άχου το μωρέ το καημένο ήταν κουρασμένο, όλη νύχτα δούλευε. Ας του βρούμε κι αυτού μάνατζερ και να του κλείσουμε και συμφωνία με πρακτορείο μοντέλων, καλός φαίνεται.
Είναι από αυτές τις φορές που σκέφτομαι: να απαντήσω ή όχι; Και τελικά αποφασίζω ότι θέλω πολύ να απαντήσω.Το γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν δούλευε όλη νύχτα δεν σημαίνει ότι δεν είναι κουρασμένος. Επίσης μπορεί και να δούλευε αλλά να μην φτάνουν οι απολαβές για να στηρίξει την οικογένειά του ή τον εαυτό του ή τον οποιονδήποτε. Και ναι, αυτός ο άνθρωπος είναι καημένος, δεν καταλαβαίνω γιατί λες το καημένος με ειρωνικό ύφος. Ανάλογα πάντα πως το εννοεί κανείς το καημένος. Πάντως σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης, πού κολλάει το να τού βρούμε μάνατζερ και να τον στείλουμε για μοντέλο και και και? Πραγματικά τώρα, μαθαίνεις μία είδηση για έναν άνθρωπο ο οποίος κλέβει και κοιμάται σε ξένο κρεβάτι (ένας θεός ξέρει από πότε έχει να κοιμηθεί σε κρεβάτι, ή να κοιμηθεί), και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να φτύσεις δηλητήριο? Έχει που έχει τα χάλια του τα μαύρα, να τον κάνουμε και σκουπίδι από πάνω?Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, συμφωνώ, αλλά να ξέρουμε πού να σχολιάζουμε και πού να σταματάμε. Λίγη αλληλεγγύη δεν βλάπτει.Συγγνώμη για την έκθεση αλλά πραγματικά αηδίασα με το σχόλιό σου.Και είναι Ο, όχι το. (Μπορείτε να πατήσετε όσες αρνητικές θέλετε!)