Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του ΟΑΣΘ

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του ΟΑΣΘ Facebook Twitter
Φωτο αρχείου
1

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα με απόφαση της εισαγγελέως υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκε, ο 50χρονος οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ ο οποίος φέρεται πως ανήμερα το 15Αυγουστο στην περιοχή της Σταυρούπολης, παρέσυρε με το λεωφορείο και τραυμάτισε θανάσιμα 70χρονο πεζό, τον οποίο μάλιστα εγκατέλειψε.

Στην κατάθεση του ο 50χρονος οδηγός, ο οποίος συνελήφθη χθες και κρατούνταν, υποστήριξε πως δεν αντελήφθη την παρουσία του άτυχου 70χρονου στο οδόστρωμα.

Η εισαγγελέας παρήγγειλε την διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης και αποφάσισε ο οδηγός να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του, η ημερομηνία της οποίας θα ορισθεί αργότερα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μου φαινεται απιστευτο πως μπορει καποιος να χτυπησει ανθρωπο και να μην το καταλαβει. Εστω ομως οτι εγινε ετσι. Τελειωνει την βαρδια του, κατεβαινει απο το λεωφορείο και δεν βλεπει τα αιματα απο την συγκρουση?