Financial Times: «Εξέγερση εν όψει»

Financial Times: «Εξέγερση εν όψει» Facebook Twitter
3

Αυτός ακριβώς είναι ο τίτλος άρθρου  της γερμανικής έκδοσης των Financial Times για τη χώρα μας, καθώς η εφημερίδα περιγράφει το "τεταμένο κλίμα" και τη "βαθύτερη βουτιά των Ελλήνων στην απελπισία."

«Η Ελλάδα είναι σε ελεύθερη πτώση και τα νέα μέτρα βάζουν περισσότερο μολύβι στα πόδια των Ελλήνων», γράφει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ από τα επεισόδια τη νύχτα της ψηφοφορίας.

Αφού αποτυπώνονται απόψεις διαδηλωτών και καταγράφεται η κατάσταση τη νύχτα της ψήφισης του πακέτου αλλά και οι συνέπειες του, η εφημερίδα καταλήγει με τη διαπίστωση ότι η κατάσταση γίνεται όλο και ριζοσπαστικότερη.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Στον «αέρα» σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον προσωπικό αριθμό -

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μπορείς να μας πείς ποιοί είναι αυτοί που μας ''προπαγανδίζουν'' ?Αλλωστε, χρειάζεται να μας προπαγανδίσουν κάποιοι?Με τέτοια σκληρά- και κυρίως ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ - μέτρα, άλλοι λαοί θα είχαν εξεγερθεί πρό πολλού.Αλλά, έχε χάρι που η ντόπια προπαγάνδα, η συνεχής και η καθημερινή από τα πολλά και μεγάλα κανάλια, έχει κάνει καλά τη δουλειά της, και την κάνει ακόμα.''Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς !"