Financial Times: «Εξέγερση εν όψει»

Financial Times: «Εξέγερση εν όψει» Facebook Twitter
3

Αυτός ακριβώς είναι ο τίτλος άρθρου  της γερμανικής έκδοσης των Financial Times για τη χώρα μας, καθώς η εφημερίδα περιγράφει το "τεταμένο κλίμα" και τη "βαθύτερη βουτιά των Ελλήνων στην απελπισία."

«Η Ελλάδα είναι σε ελεύθερη πτώση και τα νέα μέτρα βάζουν περισσότερο μολύβι στα πόδια των Ελλήνων», γράφει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ από τα επεισόδια τη νύχτα της ψηφοφορίας.

Αφού αποτυπώνονται απόψεις διαδηλωτών και καταγράφεται η κατάσταση τη νύχτα της ψήφισης του πακέτου αλλά και οι συνέπειες του, η εφημερίδα καταλήγει με τη διαπίστωση ότι η κατάσταση γίνεται όλο και ριζοσπαστικότερη.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μπορείς να μας πείς ποιοί είναι αυτοί που μας ''προπαγανδίζουν'' ?Αλλωστε, χρειάζεται να μας προπαγανδίσουν κάποιοι?Με τέτοια σκληρά- και κυρίως ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ - μέτρα, άλλοι λαοί θα είχαν εξεγερθεί πρό πολλού.Αλλά, έχε χάρι που η ντόπια προπαγάνδα, η συνεχής και η καθημερινή από τα πολλά και μεγάλα κανάλια, έχει κάνει καλά τη δουλειά της, και την κάνει ακόμα.''Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς !"