Βάλαμε το βιντεάκι χτες, και έγινε αμέσως viral. 

(Και πώς να μη γίνει; Το έχετε δει;)

 

 

 

Το αγοράκι, που πάσχει από ελαφριά μορφή αυτισμού, αγαπά την Τάρα πολύ - κι απ' ό,τι φαίνεται κι η Τάρα τον αγαπά και τον νοιάζεται. 

 

Οι ασυνήθιστες, για γάτα, εικόνες έφεραν τα τηλεοπτικά δίκτυα στο σπίτι της οικογένειας κι έτσι μάθαμε κι εμείς την ιστορία της Τάρα της γάτας.

 

 

H οικογένεια, που έχει το επώνυμο Triantafilo, υιοθέτησε τη γάτα πριν από 5 χρόνια -πριν γεννηθεί το αγοράκι. Τους είχε ακολουθήσει σπίτι απ' το πάρκο και αποφάσισαν να την πάρουν και να τη φροντίζουν. Όταν γεννήθηκε ο Jeremy, η γάτα ήταν πολύ προστατευτική, και κοιμόταν συχνά δίπλα στην κούνια του μωρού. 

 

Η μητέρα του Jeremy, η Erika Triantafilo, δήλωσε πως ο σκύλος τον οποίο έδιωξε η Τάρα ανήκε σε ένα γείτονα κι ότι μετά το περιστατικό ο Έλεγχος Ζώων ήρθε και τον πήρε. (Συνέχισε να είναι επιθετικός και μετά το συμβάν). 

 


Η Triantafilo εξηγεί ότι ο γιος της είχε μόλις γυρίσει απ' το σχολείο και βγήκε για να πετάξει τον χαρταετό του. Ήταν στο ποδήλατό του όταν δέχτηκε την επίθεση του σκύλου. 

 

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως μόνο όταν είδαν την κασέτα του περιστατικού απ' τις κάμερες ασφαλείας κατάλαβαν τι είχε συμβεί. "Δεν είχα δει πως η Τάρα είχε ορμήξει, κυνηγήσει και διώξει τον σκύλο πριν καν φτάσω εγώ στο σημείο!", λέει η Triantafilo. 

 

Η Τάρα εμφανίστηκε στην τηλεόραση, αλλά δεν μοιάζει να νοιάζεται και πολύ για τα φώτα της δημοσιότητας... :)