Ο Καμίνης μπροστά και με διαφορά

Ο Καμίνης μπροστά και με διαφορά Facebook Twitter
26

Σαφές προβάδισμα έχει ο Γιώργος Καμίνης έναντι των συνυποψηφίων του για τον Δήμο Αθηναίων, στη νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στον κυριακάτικο Τύπο.

Στην έρευνα της Metron Analysis που δημοσιεύει το Εθνος της Κυριακής, ο Γιώργος Καμίνης συγκεντρώνει 23%, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος της ΝΔ 14%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ 13%, ο Ηλίας Κασιδιάρης 11%, ο Νικήτας Κακλαμάνης 9%, ο Νίκος Σοφιανός 6%, ο Βασίλης Καπερνάρος 5% και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος 3%.

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ο κ.Καμινης εχει δυο σοβαροτατα στρατηγικα πλεονεκτηματα ,σε σχεση με τους ανθυποψηφιους του.Το πρωτο ειναι οτι δεν ειναι "κομματικος"υποψηφιος,κατι που στην συγκεκριμενη χρονικη συγκυρια μετραει θετικα στον κοσμο.Το δευτερο ειναι οτι το οποιο εργο του ειναι δυνατον να κριθει μονον σε συγκριση με το εργο των προκατοχων του.Οι οποιοι,οι τρεις τελευταιοι,τουλαχιστον,αν και δημαρχευαν σε εποχες παχεων αγελαδων, δεν παρηγαγαν ΚΑΝΕΝΑ απολυτως εργο,ενω επιδοθηκαν σε μια κραιπαλη διορισμου στρατιων κομματικων παιδιων και προσωπικων φιλων στον Δημο.Για να μην μιλησουμε για πολλες περιργες "συμβασεις" και "δανεια".Εξ ων και τα τραγικα οικονομικα αποτελεσματα.Ο κ.Καμινης ειναι και τυχερος.Διοτι"απηλλαγη" απο το 40% των υπαλληλων του Δημου,ενω και το μισθολογιο οσων απεμειναν υποχωρησε κατα 35% ,περιπου,χωρις καν να "λερωσει"τα χερια του με απολυσεις.Και χωρις κανενα πολιτικο κοστος,αφου αυτα ησαν αποτελεσμα της κυβερνητικης μνημονιακης πολιτικης τα αρνητικα επιχειρα της οποιας δεν τα εισπραττει ουτε ως 'απονερα',αφου δεν ειναι κομματικο στελεχος των δυο κυβερνητικων "συνεταιρων".Το σωρευτικο,ομως,οικονομικο αποτελεσμα της κατα περιπου 60% ΜΕΙΩΣΗΣ του μισθολογικου κοστους ,το οποιο και αποτελει το μεγιστο ποσοστο του λειτουργικου κοστους του Δημου,το εισπραττει θετικα εξ ολοκληρου,παρουσιαζοντας το ως "χρηστη διαχειριση" και "ταξη στα οικονομικα του Δημου".Αυτα,"δια την ταξιν".Τωρα το τι θα ψηφισει ο καθε Αθηναιος,οπως εγω,ειναι μια αλλη ιστορια.Οι δημοτικες αρχες,παντως,τις οποιες ανεδειξε στο παρελθον,οι οποιες εν πολλοις δεν ηταν παρα ομαδες εξυπηρετησης ατομικων και πολιτικων συμφεροντων ,παντελως αδιαφορες για την πολη,δεν δημιουργουν ιδιαιτερη αισιοδοξια για το ορθο της κρισης του "αθηναικου λαου".
Ο Καμίνης πράγματι είναι σε ένα βαθμό "τυχερός" γιατί ¨πολλές από τις περικοπές δαπανών του ήρθαν ουρανοκατέβατες. Απ'την άλλη όμως περικοπές έγιναν και στα έσοδα. Απ'το 2010 μέχρι σήμερα οι δαπάνες του Δήμου μειώθηκαν 20% αλλά άλλο τόσο και τα έσοδα του. Σε μια περίοδο που λόγω κρίσης υπάρχουν περισσότερες κοινωνικές ανάγκες από ποτέ.
Έτσι να βλέπω στο Κασιδίαρη στο 11% και να χαίρομαι. Θέλω να δω οταν δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο τι θα βρεί να πεί; Γιατί τώρα λέει πως οι δημοσκοπίσεις είναι μούφα. Μάλλον μετά θα λέει πως αλλάξανε τα αποτελέσματα εβραικά και αμερικανικά κεφάλαια. Α, ξέχασα και Γερμανίκα.
ήδη υπάρχουν τα χρυσαύγουλα που ισχυρίζονται οτι οι δημοσκοπήσεις είτε είναι πληρωμένες είτε δεν είναι ακριβείς γιατί "ο κόσμος ντρέπεται να πει οτι ψηφίζει χα"...Μύλος το μυαλό τους.
Όντας επαρχιώτισσα (δηλ. δεν ξέρω και ό,τι έχει κάνει ο Καμίνης μέχρι σήμερα), αλλά παρακολουθώντας τί συμβαίνει, μία είναι η απορία μου: πώς είναι δυνατόν τα ποσοστά του Καμίνη να είναι υψηλά...? το λέω γιατί έχω δει και γνωρίζω Αθηναίους που λένε πως έχει κάνει έργο, υπάρχουν και αυτοί που είναι βαθύτατα απογοητευμένοι... βέβαια, και οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι ένας κι ένας....... :/
Νομίζω ότι ο Καμίνης έχει τέτοια υποστήριξη περισσότερο λόγω του ήθους του. Συν το οτι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Και για τις καθυστερήσεις σε αλλαγές, πιστεύω πως οφείλονται τις περισσότερες φορές στο αχαλίνωτο τέρας της κρατικής μηχανής, στους συνδικαλιστές κ.τ.λ
Εννοούσε πως ως γυναίκα θα έπρεπε να είχες γράψει "Ούσα" αντί για "Όντας", όχι πως σαν επαρχιώτισσα δεν πρέπει να έχεις άποψη. Μόνο που στη δημοτική οι ενεργητικές μετοχές όπως το όντας δεν κλίνονται οπότε για τους μη καθαρευουσομανείς΄"όντας" επαρχιώτισσα δεν κάνεις αλλαγή φύλου :)
Ναι... δεν είμαι κάτοικος Αθηνών, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω τί έχει προσφέρει ο Καμίνης στην πόλη... ό,τι γνωρίζω, το μαθαίνω από την τηλεόραση, τις εφημερίδες κλπ. κλπ. και οι εντυπώσεις γι'αυτόν δεν είναι και οι καλύτερες...
μόνο στη λεωφορο γηπεδο για τον παναθηναϊκο μας.ο χειροτερος δημαρχος ολων των εποχωνχειροτερος ακομα και απο τον Δημήτριο Καλλιφρονά, τον Μπενιζελο, τον Πατση , ακομα και απο τον Αβραμοπουλο.
Συγγνωμη, τους ζησατε τους δημαρχους που αναφερετε? Και πως σας διεφυγε ο κος Κακλαμανης, ο πραγματικα χειροτερος δημαρχος ολων των εποχων? Δηλαδη το ξεκαθαρισμα και ξεσκαρταρισμα του δημου απο χρονιους αχρηστους, η μειωση του ελλειματος του δημου,η κερδοφορια του 9.84, η αντισταση απενατι στη ΧΑ και στις εκδηλωσεις μισους που οργανωνε, τα συσσιτια που ταιζουν 15000 κοσμο καθημερινα κλπ δεν μετρουν για εσας? Θελετε επιστροφη στους διορισμους της Κακλαμανειας η και πασοκικης κομματοκρατιας η μηπως στα καγγελακια του Αβραμοπουλου?
«...η αντισταση απενατι στη ΧΑ και στις εκδηλωσεις μισους που οργανωνε...» Μα δεν καταλαβαίνεις τώρα για ποιον λόγο ο Καμίνης είναι ο χειρότερος δήμαρχος σύμφωνα με τον Someone; Μόνος σου το έγραψες.
ω ναι. συγνωμη ξεχασα τον Κακλαμανη.Απο τους υπολοιπους, εζησα μονο τον Αβραμοπουλο.τους υπολοιπους τους κατεγραψε η ιστορια στα αρνητικα κατάστιχα.
Μας τα έχετε κάνει άλλα τόσα με το γήπεδο και την Λεωφόρο. Πριν τρία-τέσσερα χρόνια όλοι σας (πρόεδροι, οπαδοί και τύπος) θέλατε γήπεδο μόνο στον Βοτανικό και πριν 8 το θέλατε στο Ελληνικό. Τώρα το ξαναθέλετε στην Λεωφόρο και μπορεί του χρόνου να αλλάξετε πάλι γνώμη.
ναι. και ΜΟΝΟ εκει.στο βοτανικο ειχε "κορμορανους".Το Ελληνικο ηταν (τοτε) στη νομαρχια Πειραια, και οπως ειδες θα γινει τελικα κατι αλλο.Το Γηπεδο, θα γκρεμιστει ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ. Για να γινει η νεα Λεωφορος του Παναθηναϊκου μας. Ο Καμινης, θα γκρεμιστει στις εκλογες. Εκεινος καποια στιγμη θα ξεκουμπιστει, ο Παναθηναϊκος μας, ποτέ.@Aventinus. Δε με ξερεις, και με τοποθετεις αδικα σε καποιον χωρι που ουδεμία σχεση ειχα , εχω και δε θα εχω ποτέ.
ναι. και ΜΟΝΟ εκει.στο βοτανικο ειχε "κορμορανους".Το Ελληνικο ηταν (τοτε) στη νομαρχια Πειραια, και οπως ειδες θα γινει τελικα κατι αλλο.Το Γηπεδο, θα γκρεμιστει ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ. Για να γινει η νεα Λεωφορος του Παναθηναϊκου μας. Ο Καμινης, θα γκρεμιστει στις εκλογες. Εκεινος καποια στιγμη θα ξεκουμπιστει, ο Παναθηναϊκος μας, ποτέ.@Aventinus. Δε με ξερεις, και με τοποθετεις αδικα σε καποιον χωρι που ουδεμία σχεση ειχα , εχω και δε θα εχω ποτέ.
Ρε συ someone δες έστο και μια σύντευξη του καμίνη, λέει ξεκάθαρα οτι περιμένει απο τον παναθηναικό να πάρει μια απόφαση. Απλά είναι δυσαρεστημένος απο την ανευθυνότητα που επιδυκνείουν οι διοικούντες και οτι ο δήμος έχει ξοδέψει 9 εκατομμύρια για διάφορα προκαταρτικά έργα στο βοτανικό...
Ο χειρότερος δήμαρχος ήταν αυτός που χάρισε δημόσια έκταση σε ποδοσφαιρική ομάδα για τα ψηφαλάκια (γίνονταν από το 1930 αυτά) και τώρα ο κάθε απατεώνας πρόεδρος έχει χούλιγκαν-στρατιωτάκια.Αν ψηφίζεις δήμαρχο με βάση μια ποδοσφαιρική ομάδα, είσαι και εσύ ένας από αυτούς...
Ο χώρος του γηπέδου Αλεξάνδρας ανήκει στους δημότες της Αθήνας και όχι σε μια ιδιωτική εταιρία αμφιβόλου νομιμότητας. Ο Καμίνης κέρδισε την στήριξή μου -που δεν την είχε στις προηγούμενες εκλογές- με το σπαθί του.