ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Ο Καμίνης μπροστά και με διαφορά

Ο Καμίνης μπροστά και με διαφορά Facebook Twitter
26

Σαφές προβάδισμα έχει ο Γιώργος Καμίνης έναντι των συνυποψηφίων του για τον Δήμο Αθηναίων, στη νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στον κυριακάτικο Τύπο.

Στην έρευνα της Metron Analysis που δημοσιεύει το Εθνος της Κυριακής, ο Γιώργος Καμίνης συγκεντρώνει 23%, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος της ΝΔ 14%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ 13%, ο Ηλίας Κασιδιάρης 11%, ο Νικήτας Κακλαμάνης 9%, ο Νίκος Σοφιανός 6%, ο Βασίλης Καπερνάρος 5% και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος 3%.

26

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια ξαναρωτά: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Πολιτική / Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια θέτει ξανά το ερώτημα: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Η αθώωση του Γιόργκεν Φένεκ στη Μάλτα προκαλεί νέα οργή και ξαναφέρνει στο κέντρο την υπόθεση της δολοφονημένης δημοσιογράφου ως σύμβολο για την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη.
THE LIFO TEAM