Ο ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζει» τον Διαμαντόπουλο για τον «Παπά-Σούρα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζει» τον Διαμαντόπουλο για τον «Παπά-Σούρα» Facebook Twitter
11

Άδειασε ο ΣΥΡΙΖΑ διά του συντονιστή της Θεματικής Επιτροπής Θρησκευμάτων Μάκη Λυκόπουλο, τον βουλευτή του κόμματος Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος στο πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι του Άργους Ορεστικού είχε μεταμφιεστεί σε «Παπά-Σούρα».

 «O σεβασμός κάθε θρησκείας και του θρησκευτικού συναισθήματος των πολιτών είναι βασική αρχή που διαχρονικά υποστηρίζει και υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση ο Μάκης Λυκόπουλος. Τονίζει επίσης ότι «κάθε άλλη συμπεριφορά ενσυνείδητη ή ασυνείδητη, που προσβάλλει τα Ιερά Μυστήρια οποιασδήποτε θρησκείας, και συνακόλουθα τους πιστούς της δεν υπηρετεί την παραπάνω αρχή και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Ωχουυυυ... μπορούμε ή δε μπορούμε να σατιρίζουμε τις όποιες πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός; Γιατί, λοιπόν, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις να απολαμβάνουν ιερή ασυλία; Ιερές είναι μόνο για τους πιστούς τους. "... δεν υπηρετεί την παραπάνω αρχή και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή", και τι θα του κάνετε δηλαδή; Άσε ρε...
Προτείνω να πάει ο Διαμαντόπουλος εκεί στον Πειραιά, τη μέρα που αυτομαστιγώνονται οι μουσουλμάνοι, με ανάλογη αμφίεση και να κάνει τα ίδια.. Μπας και γλιτώσουμε από αυτόν..
Είναι προφανές, όμως, ότι ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία η οποία επιτάσσεται ακόμα σε κάποιους αναχρονιστικούς νόμους όπως είναι και ο νόμος περί βλασφημίας, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν τροχοπέδη στην ελευθερία του λόγου. Άλλωστε, ο ίδιος ο Αριστοφάνης, δημιουργός της σάτιρας, με τα έργα του μας έχει κάνει σαφές ότι σε μια σάτιρα επιβάλλεται να σατιρίζονται θρησκευτικά, πολιτικά και κοινωνικά πιστεύω.
Αναμένονται οι καταδίκες:-Αποκριάτικης αμφίεσης "Σέξυ καλόγρια" για λόγους όπως οι ανωτέρω-Αποκριάτικων αμφιέσεων "Σέξυ Νοσοκόμα" και "Ιατρός Ζόμπι" (προσβολή κοινωνικά ευαίσθητων λειτουργημάτων)-Αποκριάτικης αμφίεσης "Ζορό" (διαβολή αγωνιστών της απελευθέρωσης)-Ιδεολογικής αμφίεσης "Κοινωνικά Φιλελεύθερος Αριστερός" (Υπονόμευση προσπάθειας συλλογής ψήφων απ'όπου κι'αν προέρχονται)