Διώξεις στο ζεύγος Παπαντωνίου

Διώξεις στο ζεύγος Παπαντωνίου Facebook Twitter
9

Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου για φοροδιαφυγή σε βαθμό πλημμελήματος, ζητά η επίκουρη εισαγγελέας κατά της διαφθοράς από  τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.

Σε βαθμό κακουργήματος είναι η κατηγορία για τη σύζυγο του κ. Παπαντωνίου Σταυρούλα Κουράκου.

Η αιτία των διώξεων είναι το αδικαιολόγητο ποσό ύψους 1,311 εκατ. ευρώ, το οποίο προέκυψε από τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ.

Ειδικά για τον πρώην υπουργό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να αποκρύπτει φόρο της τάξεως των 80.000 ευρώ κάθε έτος.

Η έρευνα διατάχθηκε από την κ. Παπανδρέου στο πλαίσιο των ερευνών για τα εξοπλιστικά.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Βρε καλώς το παλικάρι!! Σαν χθες την θυμάμαι την συνέντευξη του στο Al Jazeera (στα πλαίσια της παγκόσμιας εκστρατείας "διαφήμισης" της Ελλάδας), όπου εξηγούσε με χαμόγελο στα χείλη, ότι εμείς οι Έλληνες στερούμαστε γενετικώς τις ικανότητες αυτοσυγκράτησης & πειθαρχίας, εξ ού και η κρίση. Να μην ξεχνάμε βέβαια,όλα αυτά στα πλαίσια του μηνύματος, πώς όλοι μαζί τα φάγαμε.. Ακολουθεί video αριστούργημα: http://www.youtube.com/watch?v=QhZVZiuHhjk ..
Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Βλέπουμε πολιτικούς των οποίων τα ονόματα ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα και φημολογήθηκε ότι πλούτισαν σε βάρος του δημοσίου να οδηγούνται τώρα ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αν και αυτονόητη εξέλιξη σε μια ευνομούμενη πολιτεία, αποτελεί θετική έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα και επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι οι θεσμικές λειτουργίες αποκαθίστανται κι ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Να παίρνουν κι άλλοι σειρά ωστόσο σιγά σιγά.
Βρε τον μπαγασάκο... Και τον είχα για διαμάντι παιδί! Ποιός το φανταζόταν αυτό... Ελπίζω να έχει την πορεία του αγαπητού κύριου Τσοχατζόπουλου (άλλο μάλαμα παλικάρι που μας έριξε απο τα σύννεφα).
ινστρούχτορα εμείς οι παλαιότεροι που θυμόμαστε το αστραφτερό και γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο που υπόσχονταν ακόμα περισσότερη ευημερία, έχουμε πέσει σε τρελλή κατάθλιψη για το παληκάρι, ....ελπίζω ότι και πάλι, η δικαιοσύνη θα λάμψει, ...όπως και η οδοντοστοιχία του τότε...