Διώξεις στο ζεύγος Παπαντωνίου

Διώξεις στο ζεύγος Παπαντωνίου Facebook Twitter
9

Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου για φοροδιαφυγή σε βαθμό πλημμελήματος, ζητά η επίκουρη εισαγγελέας κατά της διαφθοράς από  τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.

Σε βαθμό κακουργήματος είναι η κατηγορία για τη σύζυγο του κ. Παπαντωνίου Σταυρούλα Κουράκου.

Η αιτία των διώξεων είναι το αδικαιολόγητο ποσό ύψους 1,311 εκατ. ευρώ, το οποίο προέκυψε από τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ.

Ειδικά για τον πρώην υπουργό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να αποκρύπτει φόρο της τάξεως των 80.000 ευρώ κάθε έτος.

Η έρευνα διατάχθηκε από την κ. Παπανδρέου στο πλαίσιο των ερευνών για τα εξοπλιστικά.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Βρε καλώς το παλικάρι!! Σαν χθες την θυμάμαι την συνέντευξη του στο Al Jazeera (στα πλαίσια της παγκόσμιας εκστρατείας "διαφήμισης" της Ελλάδας), όπου εξηγούσε με χαμόγελο στα χείλη, ότι εμείς οι Έλληνες στερούμαστε γενετικώς τις ικανότητες αυτοσυγκράτησης & πειθαρχίας, εξ ού και η κρίση. Να μην ξεχνάμε βέβαια,όλα αυτά στα πλαίσια του μηνύματος, πώς όλοι μαζί τα φάγαμε.. Ακολουθεί video αριστούργημα: http://www.youtube.com/watch?v=QhZVZiuHhjk ..
Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Βλέπουμε πολιτικούς των οποίων τα ονόματα ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα και φημολογήθηκε ότι πλούτισαν σε βάρος του δημοσίου να οδηγούνται τώρα ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αν και αυτονόητη εξέλιξη σε μια ευνομούμενη πολιτεία, αποτελεί θετική έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα και επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι οι θεσμικές λειτουργίες αποκαθίστανται κι ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Να παίρνουν κι άλλοι σειρά ωστόσο σιγά σιγά.
Βρε τον μπαγασάκο... Και τον είχα για διαμάντι παιδί! Ποιός το φανταζόταν αυτό... Ελπίζω να έχει την πορεία του αγαπητού κύριου Τσοχατζόπουλου (άλλο μάλαμα παλικάρι που μας έριξε απο τα σύννεφα).
ινστρούχτορα εμείς οι παλαιότεροι που θυμόμαστε το αστραφτερό και γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο που υπόσχονταν ακόμα περισσότερη ευημερία, έχουμε πέσει σε τρελλή κατάθλιψη για το παληκάρι, ....ελπίζω ότι και πάλι, η δικαιοσύνη θα λάμψει, ...όπως και η οδοντοστοιχία του τότε...