Αλβανία: 700 στο νοσοκομείο από αναθυμιάσεις κάνναβης

Αλβανία: 700 στο νοσοκομείο από αναθυμιάσεις κάνναβης Facebook Twitter
7

Τουλάχιστον 700 "εργαζόμενοι" σε φυτεία κάνναβης σε ένα αλβανικό χωριό , κυρίως έφηβοι και γυναίκες, ζήτησαν ιατρική βοήθεια μετά από σοβαρή δηλητηρίαση, σύμφωνα με τους τοπικούς γιατρούς.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνταν σε φυτείες κοντά στο νότιο χωριό Lazaret, παρουσίασαν, σύμφωνα με γιατρό στο νοσοκομείο του Αργυροκάστρου, συμπτώματα παρόμοια με " σοβαρές διαταραχές από δηλητηρίαση κάνναβης ".

" Οι ασθενείς, μεταξύ των οποίων και παιδιά μικρότερα των 15 ετών, υπέφεραν από κρίσεις εμετού, πόνους στο στομάχι, καρδιακά προβλήματα και υψηλή αρτηριακή πίεση, " είπε ο γιατρός Χίσνι Λούκα στο Top TV Channel της Αλβανίας.

Το χωριό Lazaret, οι φυτείες του οποίου φυλάσσονται από  ένοπλες περιπολίες, είναι κοντά στα ελληνικά σύνορα. Είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός κάνναβης στα Βαλκάνια και παράγει περίπου 900 τόνους της ουσίας κάθε χρόνο - αξίας περίπου  4,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το AFP.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Διεθνή / Ιράν: Προειδοποιεί τις ΗΠΑ αν εξαπολύσουν νέα επίθεση - «Αν συμβεί, θα αλλάξουμε όπλα»

Το Ιράν είναι προετοιμασμένο ακόμη και για παρατεταμένη σύγκρουση, επανέλαβε ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης, αν και η ιρανική ηγεσία δεν αποκλείει πλήρως τη διπλωματική οδό
THE LIFO TEAM
Μόλις το 22% των αγοριών στην Ολλανδία έχει θετική στάση απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Διεθνή / Κάτι συμβαίνει στους εφήβους της Ολλανδίας: η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας έχει σχεδόν καταρρεύσει

Η χώρα που υπήρξε ευρωπαϊκό σύμβολο ΛΟΑΤΚΙ+ αποδοχής βλέπει μια απότομη μετατόπιση στους μαθητές της. Νέα μεγάλη έρευνα δείχνει ότι μέσα σε τέσσερα χρόνια η θετική στάση απέναντι στην ομοφυλοφιλία έπεσε από 40% σε 22% στα αγόρια και από 78% σε 51% στα κορίτσια ηλικίας 12 έως 16 ετών.
THE LIFO TEAM
ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ AFD

Διεθνή / Γερμανία: Ο Μερτς χαρακτήρισε τη νέα ήττα του κόμματός του «καταστροφή» - Πιέσεις για παραίτηση

Το CDU στις εκλογές του κρατιδίου Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία συγκέντρωσε μόλις 4,9%, κάω από το όριο του 5% που απαιτείται για την είσοδο στο τοπικό κοινοβούλιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Εγώ θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή της κυβέρνησής μας στο περιθώριο κέρδους που θα είχαμε σαν χώρα εάν ακολουθούσαμε το παράδειγμα της Ουρουγουάης. Ήλιο έχουμε. Καλό φαί έχουμε. Πρόσφορο έδαφος έχουμε. Μυαλό δεν έχουμε.