ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Αλβανία: 700 στο νοσοκομείο από αναθυμιάσεις κάνναβης

Αλβανία: 700 στο νοσοκομείο από αναθυμιάσεις κάνναβης Facebook Twitter
7

Τουλάχιστον 700 "εργαζόμενοι" σε φυτεία κάνναβης σε ένα αλβανικό χωριό , κυρίως έφηβοι και γυναίκες, ζήτησαν ιατρική βοήθεια μετά από σοβαρή δηλητηρίαση, σύμφωνα με τους τοπικούς γιατρούς.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνταν σε φυτείες κοντά στο νότιο χωριό Lazaret, παρουσίασαν, σύμφωνα με γιατρό στο νοσοκομείο του Αργυροκάστρου, συμπτώματα παρόμοια με " σοβαρές διαταραχές από δηλητηρίαση κάνναβης ".

" Οι ασθενείς, μεταξύ των οποίων και παιδιά μικρότερα των 15 ετών, υπέφεραν από κρίσεις εμετού, πόνους στο στομάχι, καρδιακά προβλήματα και υψηλή αρτηριακή πίεση, " είπε ο γιατρός Χίσνι Λούκα στο Top TV Channel της Αλβανίας.

Το χωριό Lazaret, οι φυτείες του οποίου φυλάσσονται από  ένοπλες περιπολίες, είναι κοντά στα ελληνικά σύνορα. Είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός κάνναβης στα Βαλκάνια και παράγει περίπου 900 τόνους της ουσίας κάθε χρόνο - αξίας περίπου  4,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το AFP.

7

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Καπιτώλιο: Η ελληνική «σφραγίδα» στην έδρα του Κογκρέσου - Πώς συνδέεται με Ακρόπολη και Σούνιο

Το κτίριο που βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο των αμερικανικών εκλογών, δεν αποτελεί μόνο σύμβολο της νομοθετικής εξουσίας των ΗΠΑ αλλά και χαρακτηριστικό παράδειγμα της επιρροής που άσκησε η αρχαία ελληνική αρχιτεκτονική στη διαμόρφωση των δημόσιων κτιρίων της χώρας
THE LIFO TEAM
ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ ΠΡΟΩΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Διεθνή / Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Πάνω από 57 εκατ. ψήφισαν ήδη - Τι αποκαλύπτει η μαζική πρόωρη προσέλευση

Η πρόωρη ψηφοφορία ξεπερνά τα επίπεδα του 2022 - Σχεδόν ένας στους τέσσερις με δικαίωμα ψήφου έχει ήδη προσέλθει στην κάλπη - Μήνυμα στήριξης ή φρένο στον Τραμπ;
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης άφησε μουστάκι και εξηγεί τον λόγο

Η νέα εμφάνιση του Μαμντάνι έγινε αντικείμενο συζήτησης όταν εμφανίστηκε χωρίς τα γνώριμα γένια του, ενώ παρακολουθούσε και ενθάρρυνε τους δρομείς στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, την Κυριακή
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Εγώ θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή της κυβέρνησής μας στο περιθώριο κέρδους που θα είχαμε σαν χώρα εάν ακολουθούσαμε το παράδειγμα της Ουρουγουάης. Ήλιο έχουμε. Καλό φαί έχουμε. Πρόσφορο έδαφος έχουμε. Μυαλό δεν έχουμε.