Αλβανία: 700 στο νοσοκομείο από αναθυμιάσεις κάνναβης

Αλβανία: 700 στο νοσοκομείο από αναθυμιάσεις κάνναβης Facebook Twitter
7

Τουλάχιστον 700 "εργαζόμενοι" σε φυτεία κάνναβης σε ένα αλβανικό χωριό , κυρίως έφηβοι και γυναίκες, ζήτησαν ιατρική βοήθεια μετά από σοβαρή δηλητηρίαση, σύμφωνα με τους τοπικούς γιατρούς.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνταν σε φυτείες κοντά στο νότιο χωριό Lazaret, παρουσίασαν, σύμφωνα με γιατρό στο νοσοκομείο του Αργυροκάστρου, συμπτώματα παρόμοια με " σοβαρές διαταραχές από δηλητηρίαση κάνναβης ".

" Οι ασθενείς, μεταξύ των οποίων και παιδιά μικρότερα των 15 ετών, υπέφεραν από κρίσεις εμετού, πόνους στο στομάχι, καρδιακά προβλήματα και υψηλή αρτηριακή πίεση, " είπε ο γιατρός Χίσνι Λούκα στο Top TV Channel της Αλβανίας.

Το χωριό Lazaret, οι φυτείες του οποίου φυλάσσονται από  ένοπλες περιπολίες, είναι κοντά στα ελληνικά σύνορα. Είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός κάνναβης στα Βαλκάνια και παράγει περίπου 900 τόνους της ουσίας κάθε χρόνο - αξίας περίπου  4,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το AFP.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ

Διεθνή / Γαλλία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά νομοσχεδίου για την αστυνομία – «Άδεια να σκοτώνουν» λένε οι επικριτές

Πάνω από 730.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει κατά της ρύθμισης, που προβλέπει ευνοϊκότερο νομικό πλαίσιο για αστυνομικούς και χωροφύλακες όταν χρησιμοποιούν τα όπλα τους
THE LIFO TEAM
Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: «Προσεύχομαι να είναι η τελευταία φορά» – Η ανάρτηση για την απεξάρτηση πριν από τον θάνατό του

Διεθνή / Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: «Προσεύχομαι να είναι η τελευταία φορά» – Η ανάρτηση για την απεξάρτηση πριν από τον θάνατό του

Λίγους μήνες πριν πεθάνει στα 27 του, ο γιος της Σίντι Κρόφορντ είχε δημοσιοποιήσει τη θεραπεία του με ιμπογκαΐνη για τον εθισμό του και είχε γράψει για τον φόβο, την ανάγκη να αφήσει τον έλεγχο και την προσπάθεια να «βρει ξανά τον δρόμο προς τον εαυτό του».
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Εγώ θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή της κυβέρνησής μας στο περιθώριο κέρδους που θα είχαμε σαν χώρα εάν ακολουθούσαμε το παράδειγμα της Ουρουγουάης. Ήλιο έχουμε. Καλό φαί έχουμε. Πρόσφορο έδαφος έχουμε. Μυαλό δεν έχουμε.