ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Πατέλης «έκαψε» το Μιχαλολιάκο

Ο Πατέλης «έκαψε» το Μιχαλολιάκο Facebook Twitter
10

Ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης φέρεται να είναι ο άνθρωπος που στέλνει στον Κορυδαλλό τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο Πατέλης, που κρίθηκε κι αυτός προφυλακιστέος, απολογήθηκε μετά τον αρχηγό της Χ.Α. και ήταν εκείνος που, σύμφωνα με το Βήμα, άνοιξε το δρόμο για τη φυλακή στον Μιχαλολιάκο.

«Τον έκαψε ο Πατέλης» έλεγε αρμόδια δικαστική πηγή, καθώς προηγουμένως ο αδελφός του και δικηγόρος του Τάκης Μιχαλόλιας, έδωσε μεγάλη μάχη για να καταρρίψει το «ισχυρό χαρτί» του κατηγορητηρίου, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε δηλαδή ο Μιχαλολιάκος με όλα τα στελέχη του Πειραιά, μετά τη δολοφονία Φύσσα.

10

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Και ποια ήταν η "αρμόδια δικαστική πηγή" ρε παιδιά; Ο,τι λένε οι αστυνομικοί, παίζει στα μέσα χωρίς καμία κριτική. Κάνουν το παιχνίδι τους οι ασφαλίτες και μείς διαβάζουμε και θαυμάζουμε. Πώς τον έκαψε δηλαδή ο Πατέλης το Μιχαλολιάκο; Τι ακριβώς είπε; Αν δεν υπάρχουν απαντήσεις σαφείς και συγκεκριμένες αυτό δεν είναι ρεπορτάζ, είναι κατευθυνόμενη πληροφορία απ' την αστυνομία για να δημοσιευτεί και να προκαλέσει τις αντιδράσεις των άλλων εμπλεκόμενων. Και είτε αναφέρεται στον Πατέλη και το Μιχαλολιάκο που είναι ελεεινοί Χρυσαυγίτες, είτε στους πυρήνες της φωτιάς, είτε στο Σακκά, είτε σε μένα και σ' εσάς, πάντα το ίδιο παιχνίδι στήνεται.
Αυτες οι διαρροες μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι γινονται? Αν το ονομα οποιου καταθετει εναντιον της ΧΑ βγαινει στα Μεσα πως θα παει καποιος αλλος να δωσει πληροφοριες??