Ο Πατέλης «έκαψε» το Μιχαλολιάκο

Ο Πατέλης «έκαψε» το Μιχαλολιάκο Facebook Twitter
10

Ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης φέρεται να είναι ο άνθρωπος που στέλνει στον Κορυδαλλό τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο Πατέλης, που κρίθηκε κι αυτός προφυλακιστέος, απολογήθηκε μετά τον αρχηγό της Χ.Α. και ήταν εκείνος που, σύμφωνα με το Βήμα, άνοιξε το δρόμο για τη φυλακή στον Μιχαλολιάκο.

«Τον έκαψε ο Πατέλης» έλεγε αρμόδια δικαστική πηγή, καθώς προηγουμένως ο αδελφός του και δικηγόρος του Τάκης Μιχαλόλιας, έδωσε μεγάλη μάχη για να καταρρίψει το «ισχυρό χαρτί» του κατηγορητηρίου, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε δηλαδή ο Μιχαλολιάκος με όλα τα στελέχη του Πειραιά, μετά τη δολοφονία Φύσσα.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Και ποια ήταν η "αρμόδια δικαστική πηγή" ρε παιδιά; Ο,τι λένε οι αστυνομικοί, παίζει στα μέσα χωρίς καμία κριτική. Κάνουν το παιχνίδι τους οι ασφαλίτες και μείς διαβάζουμε και θαυμάζουμε. Πώς τον έκαψε δηλαδή ο Πατέλης το Μιχαλολιάκο; Τι ακριβώς είπε; Αν δεν υπάρχουν απαντήσεις σαφείς και συγκεκριμένες αυτό δεν είναι ρεπορτάζ, είναι κατευθυνόμενη πληροφορία απ' την αστυνομία για να δημοσιευτεί και να προκαλέσει τις αντιδράσεις των άλλων εμπλεκόμενων. Και είτε αναφέρεται στον Πατέλη και το Μιχαλολιάκο που είναι ελεεινοί Χρυσαυγίτες, είτε στους πυρήνες της φωτιάς, είτε στο Σακκά, είτε σε μένα και σ' εσάς, πάντα το ίδιο παιχνίδι στήνεται.
Αυτες οι διαρροες μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι γινονται? Αν το ονομα οποιου καταθετει εναντιον της ΧΑ βγαινει στα Μεσα πως θα παει καποιος αλλος να δωσει πληροφοριες??