Η απελευθέρωση των τραμπούκων

Η απελευθέρωση των τραμπούκων Facebook Twitter
20

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Κασιδιάρης μετά την απόφαση των ανακριτών να τον αφήσουν ελεύθερο, όπως και τους Παναγιώταρο, Μίχο. Ο Κασιδιάρης κλώτσησε έναν εικονολήπτη και στη συνέχεια χτύπησε με σφαλιάρα κάμερα, σε συνεργείο που ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες, στο Ρόιτερς.

 

Προκλητική ήταν η συμπεριφορά και των άλλων δύο, κυρίως του Παναγιώταρου, ο οποίος σύμφωνα με tweet του doleros, φεύγοντας από τα δικαστήρια είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: "Τώρα θα δείτε σιχάματα!". Είπε ακόμη  "θα τα πούμε το απόγευμα" ενώ ο Μίχος φώναξε "μόνο νεκρούς θα μας νικήσετε".

 

Μαζί με τους υπόλοιπους της Χ.Α. ο Κασιδιάρης θα πάει στη συνέχεια στην Ευελπίδων, όπου στις 15.30 θα μεταχθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος για να απολογηθεί.

20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

15 σχόλια
Θέλουμε τηλεδίκη τώρα στο επόμενο επεισόδιο, όπως στο Philadelphia. Εξπλέιν το μι λάικ αιμ α σίξ γιάρ όλντ γιορ όνορ. Δεν έχουν και κανέναν fancy δικηγόρο γαμώτο. Θέλει ένα γκεστ κούγια το season για να ανέβει.
Ερχεται λοιπον η στιγμη που νιωθεις εναν "κομπο" στον λαιμο σου και ενα σφιξιμο στο στομαχι σου και η φρικη σου ψαχνει διεξοδο να ξεσπασει ... Οταν διαπιστωνεις οτι η πραγματικη απειλη δεν ειναι μονο η ΧΑ αλλα ενα λοβοτομημενο κρατος, μια λοβοτομημενη δικαστικη εξουσια και χιλιαδες λοβοτομημενοι Ελληνες .... Ειμαστε τραγικοι ομως ....
ειλικρινης απορια: εφοσον ο Μιχαλολιακος ειχε καταδισθει για βομβιστικες επιθεσεις στο παρελθον, πώς γινεται να εβαλε υποψηφιοτητα για βουλευτης? δεν υπαρχουν καποια προαπαιτουμενα οπως πχ το λευκο ποινικο μητρωο?ειλικρινης απορια 2: μηπως επρεπε να βρουν και ενα ζευγαρι πρασινα ολ σταρ μεσα στα σπιτια τους για να "δεσει" το κατηγορητηριο???ειλικρινης δηλωση: εγω θα φυγω! θα παω αλλου!
Τι ασυδοσία είναι αυτή;Με το που κλότσησε κάποιον με αστυνομικούς παρόντες, δεν έπρεπε να τον ξαναμπουζουριάσουν αυτομάτως;Με την παραμικρή εκτροπή πρέπει να οδηγούνται στην δικαιοσύνη, 1,2,10,100 φορές μέχρι να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει
@Jijics 2.10.2013 | 13:28> Με το που κλότσησε κάποιον με αστυνομικούς παρόντες, δεν έπρεπε να τον ξαναμπουζουριάσουν αυτομάτως;Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποια αδικήματα διώκονται κατ’ έγκληση, ενώ άλλα αυτεπάγγελτα.
Εφόσον πείστηκε πλέον ότι και να συλληφθεί θα τον αφήσουν έξω μετά από δυο μέρες και παράλληλα λόγω της συλλήψεως οι Έλληνες θα τον επιβραβεύσουν στις επόμενες εκλογές λογικό είναι να χτυπάει όποιον βρει μπροστά του.
Θα έπρεπε να τον δεί γιατρός..Πάντως όταν τα κάνουν αυτά μπροστά στις κάμερες και να μην είσαι σίγουρος υποψιάζεσαι τι κάνουν πίσω απο αυτές.
Ειναι μαΝγκας.. Αλλοι κρινονται προφυλακιστεοι επειδη ηταν σε μια πορεια ή επειδη φορουσαν λαθος χρωματος παπουτσια...Τελός παντων αυτος την δουλεια του κανει, ολο ενα παιχνιδακι εντυπωσιασμου ηταν και συνεχιζει να ειναι...