Η απελευθέρωση των τραμπούκων

Η απελευθέρωση των τραμπούκων Facebook Twitter
20

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Κασιδιάρης μετά την απόφαση των ανακριτών να τον αφήσουν ελεύθερο, όπως και τους Παναγιώταρο, Μίχο. Ο Κασιδιάρης κλώτσησε έναν εικονολήπτη και στη συνέχεια χτύπησε με σφαλιάρα κάμερα, σε συνεργείο που ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες, στο Ρόιτερς.

 

Προκλητική ήταν η συμπεριφορά και των άλλων δύο, κυρίως του Παναγιώταρου, ο οποίος σύμφωνα με tweet του doleros, φεύγοντας από τα δικαστήρια είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: "Τώρα θα δείτε σιχάματα!". Είπε ακόμη  "θα τα πούμε το απόγευμα" ενώ ο Μίχος φώναξε "μόνο νεκρούς θα μας νικήσετε".

 

Μαζί με τους υπόλοιπους της Χ.Α. ο Κασιδιάρης θα πάει στη συνέχεια στην Ευελπίδων, όπου στις 15.30 θα μεταχθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος για να απολογηθεί.

20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Βάζει ανθρώπους να προσεγγίζουν στελέχη μας και να τους λένε "φύγε από εκεί"»

«Είναι το αποκορύφωμα του θράσους και της έλλειψης επίγνωσης να προσπαθείς να εξαπατήσεις ξανά τον κόσμο που σε έχει καταλάβει», σχολίασε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» για τον Αλέξη Τσίπρα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάει και αυτό το καλοκαίρι» - Το κυριακάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού

Το Μετρό Θεσσαλονίκης και ο Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, η αύξηση του ΑΕΠ, η ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, οι νέες συντάξεις χηρείας και οι χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, αναφέρονται μεταξύ άλλων, στην κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για μετρό Θεσσαλονίκης: «Ξεκινά ο σχεδιασμός της επέκτασης προς τις βορειοδυτικές συνοικίες»

Ο πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά - Οι πέντε νέοι σταθμοί θα ανοίξουν για το επιβατικό κοινό στις 3 το μεσημέρι
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Πολιτική / Ελλάδα – Ιταλία: Στις 8 Σεπτεμβρίου η συμφωνία για τις δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM

Με τη νέα συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι νομικοί, οικονομικοί και τεχνικοί όροι για την απόκτηση των δύο φρεγατών, καθώς και οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και την ένταξή τους στο Πολεμικό Ναυτικό
THE LIFO TEAM

σχόλια

15 σχόλια
Θέλουμε τηλεδίκη τώρα στο επόμενο επεισόδιο, όπως στο Philadelphia. Εξπλέιν το μι λάικ αιμ α σίξ γιάρ όλντ γιορ όνορ. Δεν έχουν και κανέναν fancy δικηγόρο γαμώτο. Θέλει ένα γκεστ κούγια το season για να ανέβει.
Ερχεται λοιπον η στιγμη που νιωθεις εναν "κομπο" στον λαιμο σου και ενα σφιξιμο στο στομαχι σου και η φρικη σου ψαχνει διεξοδο να ξεσπασει ... Οταν διαπιστωνεις οτι η πραγματικη απειλη δεν ειναι μονο η ΧΑ αλλα ενα λοβοτομημενο κρατος, μια λοβοτομημενη δικαστικη εξουσια και χιλιαδες λοβοτομημενοι Ελληνες .... Ειμαστε τραγικοι ομως ....
ειλικρινης απορια: εφοσον ο Μιχαλολιακος ειχε καταδισθει για βομβιστικες επιθεσεις στο παρελθον, πώς γινεται να εβαλε υποψηφιοτητα για βουλευτης? δεν υπαρχουν καποια προαπαιτουμενα οπως πχ το λευκο ποινικο μητρωο?ειλικρινης απορια 2: μηπως επρεπε να βρουν και ενα ζευγαρι πρασινα ολ σταρ μεσα στα σπιτια τους για να "δεσει" το κατηγορητηριο???ειλικρινης δηλωση: εγω θα φυγω! θα παω αλλου!
Τι ασυδοσία είναι αυτή;Με το που κλότσησε κάποιον με αστυνομικούς παρόντες, δεν έπρεπε να τον ξαναμπουζουριάσουν αυτομάτως;Με την παραμικρή εκτροπή πρέπει να οδηγούνται στην δικαιοσύνη, 1,2,10,100 φορές μέχρι να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει
@Jijics 2.10.2013 | 13:28> Με το που κλότσησε κάποιον με αστυνομικούς παρόντες, δεν έπρεπε να τον ξαναμπουζουριάσουν αυτομάτως;Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποια αδικήματα διώκονται κατ’ έγκληση, ενώ άλλα αυτεπάγγελτα.
Εφόσον πείστηκε πλέον ότι και να συλληφθεί θα τον αφήσουν έξω μετά από δυο μέρες και παράλληλα λόγω της συλλήψεως οι Έλληνες θα τον επιβραβεύσουν στις επόμενες εκλογές λογικό είναι να χτυπάει όποιον βρει μπροστά του.
Θα έπρεπε να τον δεί γιατρός..Πάντως όταν τα κάνουν αυτά μπροστά στις κάμερες και να μην είσαι σίγουρος υποψιάζεσαι τι κάνουν πίσω απο αυτές.
Ειναι μαΝγκας.. Αλλοι κρινονται προφυλακιστεοι επειδη ηταν σε μια πορεια ή επειδη φορουσαν λαθος χρωματος παπουτσια...Τελός παντων αυτος την δουλεια του κανει, ολο ενα παιχνιδακι εντυπωσιασμου ηταν και συνεχιζει να ειναι...