Η αλήθεια πίσω από το πιο δημοφιλές βίντεο του YouTube

Η αλήθεια πίσω από το πιο δημοφιλές βίντεο του YouTube Facebook Twitter
3

H Happie είναι επίσημα από χθες η κάτοχος του ρεκόρ γα την μεγαλύτερη απόσταση που έχει διανύσει κατσίκα πάνω σε σανίδα του σκέιτ

Εμφανίστηκε ξαφνικά, το έπαιξαν όλα τα μέσα του κόσμου, το έδειξαν τα δελτία ειδήσεων μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή video ever στο YouTube και ποσταρίστηκε όσο τίποτα άλλο τις τελευταίες μέρες στο Facebook.

Έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια [χωρίς να υπολογίσεις τα views αυτών που το έχουν ξανα-ανεβάσει] μιλάμε δηλαδή για τεράστια επιτυχία. Ε, λοιπόν, αυτός ο αυθόρμητος χορός της κακομοίρας που έπιασε φωτιά ήταν ένα καλοστημένο αστείο του Jimmy Kimmel, κι η κοπέλα είναι επαγγελματίας κασκαντέρ.

Εδώ είναι η αποκάλυψη για την «πικρή» αλήθεια [που θα είναι σίγουρα από τα τρία πιο δημοφιλή το βίντεο της χρονιάς]:

Θα μπορούσε να έχει και tagline: μην βιάζεσαι να δημοσιεύσεις ό,τι δεις γιατί το κορόιδο συνήθως είσαι εσύ που πιστεύεις τα πάντα.

Το πιο δημοφιλές νέο βίντεο σήμερα είναι αυτό εδώ, που ένας τύπος ξυπνάει από την εγχείρηση, βλέπει την γυναίκα που του δίνει το κρακεράκι και ενθουσιάζεται επειδή νομίζει ότι του έστειλαν μια όμορφη νοσοκόμα.

Για να μην χαλάσω την έκπληξη, δες τη συνέχεια:

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια