''Βγήκε απ' την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;''

Facebook Twitter
49

Μπορεί ο Δραγασάκης όταν είναι στο προεδρείο να μην είναι πάντα αμερόληπτος στο ποιους αποβάλλει και γιατί (αν πεις "Μίστερ" τον Τσίπρα αποβάλλεσαι, αν πεις "Κυρία Βεστερβέλε" τον Υπουργό της Γερμανίας μένεις), όμως αυτό που έγινε με τη Ζαρούλια ξεπερνά κάθε λογική.

Για να επιτεθεί στον Δραγασάκη, η βουλευτής της Χ.Α. και σύζυγος του Προέδρου του Κόμματος, βγήκε με ύφος *στερεοτυπικού* λιμενεργάτη (που θα ήταν το ίδιο εμετικό είτε το χρησιμοποιούσε άντρας είτε γυναίκα) και είπε τα εξής: 

Ακούσατε τι είπε στο τέλος: "Δεν έχουμε προσωπικά με τον κύριο Δραγασάκη, είναι καθαρά πολίτική η αντιπαράθεση!" 

Πολιτική αντιπαράθεση και καθόλου προσωπική όταν του λέει για την κόρη του: "''Βγήκε απ' την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;''"

Δεν ξέρουμε τι παίζει με την κόρη του Δραγασάκη και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με την Κοινοβουλευτική διαδικασία. Η Ζαρούλια επικαλέστηκε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος (χέρι χέρι για άλλη μια φορά), η αργκό που χρησιμοποίησε όμως -και δεν είμαι σεμνότυφος- είναι αηδιαστική. 

Σαν την χειρότερη bully που για να τσούξει τον εχθρό με τα λόγια της διάλεξε τις σκληρότερες εκφράσεις, αυτή η γυναίκα ψηφίστηκε από συμπολίτες μας για να τους σώσει. 

Δεν την έχω ακούσει ποτέ να μιλά για τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα, λέγοντας οτιδήποτε ρεαλιστικό. Οι ξένοι και τα χυδαία κουτσομπολιά είναι αυτά που την απασχολούν πιο πολύ.

Απλά, αίσχος. 

49

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Μια ένσταση μόνο: ποιο είναι το "ύφος λιμενεργάτη"; Καταλαβαίνω ότι είναι στερεότυπο, σχήμα λόγου κλπ, όμως όταν μιλάμε για την απόλυτη αθλιότητα αυτών των υπανθρώπων, καλό είναι να μην εμπλέκουμε άλλες κοινωνικές ή επαγγελματικές ομάδες! Εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κανέναν εκπρόσωπο των λιμενεργατών να κάνει "πολιτική αντιπαράθεση" σε τέτοιο επίπεδο όπως η "κυρία"!
Συμφωνώ, επίσης μου κάνει εντύπωση. Στο ίδιο άρθρο σχολιάζεται απ ότι φαίνεται αποδοκιμαστικά το 'κυρία Βεστερβέλε' αλλά περιγράφεται το ύφος μιας γυναίκας (όσο σιχαμερή πολιτικά κι αν είναι)ως 'ύφος λιμενεργάτη'. Ακόμα και με την παρένθεση, δε χτυπάει καλά. Το λιμενεργάτης δεν σημαίνει αυτόματα και τραμπούκος. Άλλη υποδήλωση έχει. Καλό θα ήταν αυτό που κηρύττουμε να το εφαρμόζουμε κιόλας. :)
Kuko, εντυπωσιάστηκα από την ευγενική απάντησή σου.Κοίταξε καλό μου παιδί. Όσο Breaking Bad και να δεις, δεν γίνεσαι βοηθός του Walter White. Κι επίσης, πάω στοίχημα ότι όταν μιλάς αγγλικά η προφορά σου πιο πολύ φέρνει σε Μεξικό παρά σε Venice Beach.