Συνελήφθη και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς

Συνελήφθη και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς Facebook Twitter
14

Νέες περιπέτειες για τον Λάκη Γαβαλά που συνελήφθη και πάλι. Ο επιχειρηματίας που αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες, δέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνημα από το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, όπου τον ενημέρωσαν πως έχει εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψής του για το χρέος του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ελλάδα
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

14 σχόλια
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν κατάλαβα γιατί βγήκε από πριν. Πλήρωσε κάποιος τα χρωστούμενα χρήματα στο δημόσιο;Πήρε με κάποιο τρόπο το δημόσιο τα περιουσιακά;