ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Νέο «φλερτ» βουλευτή της Ν.Δ. με τη Χ.Α.

Νέο «φλερτ» βουλευτή της Ν.Δ. με τη Χ.Α. Facebook Twitter
14

Μετά τις δηλώσεις Πολύδωρα περί Χ.Α. που δημιούργησαν έντονες αντιδράσεις και προσπάθειας ανασκευής τους από τον ίδιο το βουλευτή, τώρα και ένας πρώην υφυπουργός, ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος ρίχνει ματιές προς τα ακροδεξιά.

Ο πρώην υφ. Εργασίας σε εκπομπή του radio1d.gr είπε ότι η Χρυσή Αυγή «δεν είναι κόμμα νεοναζί. Μπορεί κάποια στοιχεία της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής να ασπάζονται αυτή την ιδεολογία. Αλλά για μένα, η βάση υποστήριξης, δηλαδή του κόσμου που στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή, έχουν ως αιτία τη διαμαρτυρία με την κατάσταση κι όχι με τη ναζιστική ιδεολογία. Κι ελπίζω να ακούνε και στη ΝΔ αυτή μου την τοποθέτηση».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις δηλώσεις Πολύδωρα, ο οποίος μάλιστα είπε ότι αν τον διαγράψει ο Σαμαράς, θα τον «ελευθερώσει», η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. είχε δηλώσει: «Περίεργη δήλωση... Γιατί είναι αυτονόητο, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί».  Πάντως ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν φρόντισε να "ελευθερώσει" το Βύρωνα Πολύδωρα.

Βεβαίως, αρκετοί είναι αυτοί που υποψιάζονται ότι αυτό το φλερτ προς την Χ.Α. δεν είναι τυχαίο αλλά μια προσπάθεια της Ν.Δ. να προσεγγίσει δεξιούς ψηφοφόρους που ως διαμαρτυρία ψήφισαν το κόμμα του Μιχαλολιάκου.

14

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Παίδων Πεντέλης: «Υλοποιήσαμε την προεκλογική μας δέσμευση ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στις υποδομές του ΕΣΥ»

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εκσυγχρονισμένου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
THE LIFO TEAM
ΘΑΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΦΑΡΣΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πολιτική / Θάνος Ντόκος: Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού

«Κατανοούμε τις ανάγκες του πολέμου, αλλά δεν θέλουμε να διεξάγεται στο έδαφός μας. Έχουμε εκλογές που πλησιάζουν, επομένως η αντίδραση της Αθήνας θα είναι πολύ ισχυρή» φέρεται να απάντησε ο Θάνος Ντόκος
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τσίπρα και Καρυστιανού: Εμφανίστηκαν δύο νέα κόμματα και η ΝΔ τσιμπά στις δημοσκοπήσεις

Επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για πολιτική αλλαγή και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που διαφημίζουν ως υπεραπόδοση της οικονομίας, είναι υπεραπόδοση της ακρίβειας»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΕΡΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»

«Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του θύματος, αλλά και σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χτυπήθηκαν τόσο άνανδρα», γράφει στα social media - Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
> «δεν είναι κόμμα νεοναζί. Μπορεί κάποια στοιχεία της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής να ασπάζονται αυτή την ιδεολογία. Αλλά για μένα, η βάση υποστήριξης, δηλαδή του κόσμου που στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή, έχουν ως αιτία τη διαμαρτυρία με την κατάσταση κι όχι με τη ναζιστική ιδεολογία.Πράγματι οι περισσότεροι ψηφοφόροι δεν είναι νεοναζί, ενώ οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) στην ηγεσία είναι.
ο ναζισμός και ο φασισμος δεν ειναι μόνο στην δεξιά αλλά και στην Αριστερά όπως ας πούμε οι Σταλινιστές οι όποιοι ήταν και ειναι οι φασιστές που με τον Πατερούλη δολοφόνησαν αρκετούς ανθρώπους στην ΣιβηρίαΓενικά ο φασισμός έχει ανέβει και θα ανεβαίνει όσο η Ε.Ε και οι πολιτικές της ειναι προς την λιτότητα και την ύφεση με μνημόνια κλπ
είναι τόσο δύσκολο πραγματικά να ανοίξει κανείς μία εγκυκλοπαίδεια και να μάθει τι είναι ο φασισμός, ο ναζισμός και ό,τι άλλο -ισμός υπάρχει και να σταματήσει να μπερδεύει κάθε απολυταρχία/ αυταρχικό-δολοφονικό καθεστώς με τον φασισμό;Οι λέξεις έχουν νόημα. Ο Σταλινισμός δεν είναι ναζισμός ούτε ο φασισμός είναι ναζισμός ούτε η δικτατορία είναι φασισμός αναγκαστικά.
@Ashton Heston IIIΔεν το ήξερα ότι είμαι εκπρόσωπος της Αριστεράς. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει το λάθος. Ο φασισμός δεν είναι ό,τι δεν μας αρέσει. Ίσως μπερδεύεσαι επειδή η ΧΑ και τα 'φλερτ' της είναι και αυτοί μπερδεμένοι μετά από τόσες κωλοτούμπες, "είμαστε"-"δεν είμαστε","άλλο εννοούσαμε","οι άλλοι είναι χειρότεροι" κλπ.
Προσωπικά δε βλέπω ομοιότητa με την περίπτωση Πολύδωρα (εκτός συναγωνισμού έτσι κι αλλιώς). Εδώ δε μίλησε για συνεργασία. Και πώς προτείνετε δηλαδή να καταπολεμηθεί το φαινόμενο ΧΑ; Με επιφοίτηση; Ή με "αντιφασιστικές δράσεις"; Στα κοινοβουλευτικά καθεστώτα έτσι παίζεται το παιχνίδι. Εκτός αν θέλετε να γίνουμε Αίγυπτος.
Ακόμα ένας πολιτικάντης της κακιάς ώρας που δεν είχε κανένα άλλο τρόπο να κάνει τα μούτρα του γνωστά."Βεβαίως, αρκετοί είναι αυτοί που υποψιάζονται ότι αυτό το φλερτ προς την Χ.Α. δεν είναι τυχαίο"Αυτό υπονοεί ότι υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι τυχαίο;