Bloggers VS Models

Facebook Twitter
0

 Bloggers VS Models (Δέκα αλήθειες για τους bloggers και τα μοντέλα , που τελικά μας φέρνουν πιο κοντά )  

10.  

Όλα τα μοντέλα θέλουν να γίνουν γνωστά το ίδιο και οι bloggers. Ξέρεις εσύ κανένα μοντέλο να θέλει να τελειώσει η καριέρα του στα καλλιστεία Μις Γρεβενά και κανένα blogger να τον διαβάζει μόνο ο κολλητός του (και αυτός όταν δεν βαριέται);     

  9.  

Το κοινό είναι σκληρό και με τα μοντέλα και με τους bloggers. Ένα στραβοπάτημα στην πασαρέλα , ένα θέμα χωρίς ενδιαφέρον επειδή βαριόσουν , αλλά έπρεπε να γράψεις και κανείς δεν θα σε καλύψει .Όλοι θα πέσουν πάνω σου να σε φάνε ξεχνώντας ότι «έχεις προσφέρει τόσα στον χώρο που εκπροσωπείς »  

   8 

 Οι σταρ μοντέλα και οι σταρ bloggers είναι εθισμένοι σε κάτι .  Ο εθισμός των μοντέλων είναι συνήθως η κοκαίνη και των  bloggers το αλκοόλ. Ο λόγος είναι απλός : Οι bloggers είναι φετιχιστές με το laptop τους. Δεν θέλουν την παραμικρή σκόνη στα πλήκτρα του.     

7 

Τόσο τα μοντέλα όσο και οι bloggers ένιωθαν όταν ήταν παιδιά ξεχωριστοί. Τα μοντέλα έβαζαν τσιμπιδάκια και πόζαραν μπροστά στον καθρέφτη και οι bloggers δεν έβαζαν γλώσσα μέσα.    

  6  

Δεν θα συναντήσεις μοντέλο που είναι πρόθυμο να μιλήσει για τα βρώμικα κυκλώματα του μόντελινγκ. Ούτε blogger που θα σου πει ευθέως ότι γίνεται της κακομοίρας στο μπλογκοχωριό. Όλοι περνάνε τέλεια στα παρασκήνια και αυτό φαίνεται στον κόσμο.      

5 

Τα μοντέλα ψάχνουν απεγνωσμένα όταν πλησιάζουν τα τριάντα τον καλό γαμπρό , οι bloggers ψάχνουν απεγνωσμένα όταν πλησιάζουν τις τριάντα αναρτήσεις έναν οποιοδήποτε εκδότη.      

 4  

Τα μοντέλα και οι bloggers γνωρίζουν ότι η  καριέρα τους έχει ημερομηνία λήξης. Δεν θέλουν να το πιστέψουν. Τα μοντέλα θέλουν να πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν μετά τα σαράντα γιατί «η πραγματική ομορφιά δεν πεθαίνει ποτέ» και οι bloggers πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν και μετά τα ογδόντα γιατί «πάντα κάτι θα έχουν να πουν»   

 3 

Τα μοντέλα εκνευρίζονται όταν  το έτερον ήμισυ τους θέλει μόνο για το κορμί τους και οι bloggers εκνευρίζονταί όταν το έτερον ήμισυ τους θέλει γενικότερα γιατί τότε δεν θα υπάρχει άφθονο υλικό για το  blog τους. Είναι γνωστό ότι ο πόνος του blogger  είναι η πηγή της δημιουργίας του .   

2  

Τα  σοβαρά μοντέλα πιστεύουν ότι καταθέτουν ένα κομμάτι της ψυχής τους σε αυτό που κάνουν και αυτός είναι και ο λόγος που διαφέρουν από τα άλλα μοντέλα που το κάνουν μόνο για τα λεφτά. Οι σοβαροί bloggers πιστεύουν ότι καταθέτουν όχι μόνο την ψυχή τους αλλά σπλήνα , άντερο και συκώτι σε αυτό που κάνουν και αυτός είναι ο λόγος που διαφέρουν από τους άλλους bloggers που το κάνουν μόνο για αυτοπροβολή.        

 1. 

Μοντέλα και bloggers είναι πρόθυμα να ξυπνήσει ο ακτιβιστής μέσα τους ανά πάσα στιγμή. Τα μοντέλα συνήθως για τα δικαιώματα των ζώων , οι bloggers για τα δικαιώματα των ζώων , τα δικαιώματα του αγρότη , της νοικοκυράς , του συνταξιούχου , του ακροβάτη , του ποιητή , του κηπουρού…..        

Υ.Γ1 

 Ξέχασα. Διαφέρουμε και σε κάτι. Τα μοντέλα έχουν καλύτερα οπίσθια (sic) από τα δικά μας .Όλη μέρα σαβουριάζοντας πάνω από το laptop καταλαβαίνεις ….     

Υ.Γ2  

Μην αρχίζεις να ουρλιάζεις εσύ που έχεις τέλεια οπίσθια και είσαι και blogger.Είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα και σε ευχαριστούμε που υπάρχεις.     

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου μιλά για το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών

Διεθνή / Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου μιλά για το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χαράλαμπος Παπασωτηρίου, εξηγεί πώς μια νίκη του Μπάιντεν θα σηματοδοτήσει την αναβίωση της Δύσης ως κεντρικού παράγοντα στη διεθνή πολιτική.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ