Πόσο γρήγορα «ολοκληρώνει» τη σεξουαλική πράξη ο Έλληνας;

Πόσο γρήγορα «ολοκληρώνει» τη σεξουαλική πράξη ο Έλληνας; Facebook Twitter
Φωτ.: Peter Hujar
0

 

Τα στερεότυπα γύρω από το σεξ και το πώς το κάνουν σε όλο τον κόσμο είναι πολλά: Ξενέρωτοι Βρετανοί, παθιασμένοι Γάλλοι, πέφτουλες Ιταλοί και φυσικά ο αιώνιος Greek lover. Το Pornhub, η δημοφιλής ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, έρχεται να προσθέσει άλλη μια στατιστική, βασισμένη σε ένα ενδιαφέρον εύρημα. Ποιος τελειώνει γρηγορότερα και ποιος αντέχει περισσότερο;

Τα δεδομένα του Pornhub βασίζονται σε στατιστικές παραμονής στην πλατφόρμα του― κριτήριο επισφαλές, αλλά όχι και για πέταμε. Θεωρητικά, υποθέτει το Pornhub, ο χρήστης δεν παραμένει στο site για πολλή ώρα αφού έχει ολοκληρώσει. Συλλέγοντας λοιπόν δεδομένα κατά τη διάρκεια του φετινού φθινοπώρου από χρήστες όλου του κοσμου, συνέταξε έναν διαδραστικό χάρτη.

Αρνητικό βραβείο παίρνουν οι Ιρακινοί, με τον οργασμό τους να έρχεται στα 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. Οι Αφρικανοί, εκτός από τα προνομιούχα μεγέθη που διαθέτουν, φαίνεται ότι κάνουν και σεξ με διάρκεια, αφού σε όλες τις χώρες σημειώνεται μέσος όρος περίπου 12 με 13 λεπτά. Στο Τόγκο και τη Δυτική Σαχάρα παρατηρούνται οι ανώτεροι χρόνοι με 15'30'' και 16' αντίστοιχα. Επίσης, οι Κινέζοι μπορεί να υστερούν σε μέγεθος αλλά φαίνεται ότι το πάνε καλά με τη διάρκεια (14'34''). 

Πόσο γρήγορα «ολοκληρώνει» τη σεξουαλική πράξη ο Έλληνας; Facebook Twitter

Η Ελλάδα βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη της διάρκειας. Σύμφωνα με το Pornhub, ο Έλληνας τελειώνει σε 8 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. 

Είναι πλήγμα ασφαλώς, αλλά έχει περάσει και χειρότερα...

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ