32 πραγματικά εκκεντρικοί τρόποι να πεθάνεις

32 πραγματικά εκκεντρικοί τρόποι να πεθάνεις Facebook Twitter
0

1.

Ο Βραζιλιάνος Joao Maria de Souza σκοτώθηκε όταν καθώς κοιμόταν, μία αγελάδα τον καταπλάκωσε πέφτοντας από τη σκεπή του σπιτιού του.

2.

Ο Clement Vallandigham, ένας δικηγόρος του 19ου αιώνα αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και σκοτώθηκε όταν υπερασπιζόμενος έναν ύποπτο για φόνο προσπάθησε να αποδείξει ότι το θύμα θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αυτοπυροβοληθεί θανάσιμα. Για την ιστορία να πούμε ότι ο πελάτης του αθωώθηκε.

3.

Ο Καναδός δικηγόρος Garry Hoy πέθανε καθώς προσπαθούσε να αποδείξει ότι τα γυάλινα παράθυρα ενός γραφείου που βρισκόταν στον 24ο όροφο ήταν άθραυστα και έτσι έπεσε πάνω τους. Το τζάμι δεν έσπασε αλλά έφυγε από το πλαίσιό του και εκείνος έπεσε στο κενό.

32 πραγματικά εκκεντρικοί τρόποι να πεθάνεις Facebook Twitter


4.

Το 2007 ο αναπληρωτής δήμαρχος του Δελχί, Surinder Singh Bajwa πέθανε πέφτοντας από το μπαλκόνι του καθώς προσπαθούσε να διώξει μια ομάδα μαϊμούδων που προσπαθούσε να ανεβεί.

5.

Η Monica Meyer, η δήμαρχος του Betterton, στη Maryland, πέθανε ενώ έλεγχε τις δεξαμενές αποχέτευσης της πόλης. Έπεσε και πνίγηκε σε 4,5 μέτρα περιττωμάτων.

6.

Ο Sigurd the Mighty, ένας Νορβηγός ευγενής του 9ου αιώνα σκοτώθηκε από τον εχθρό που είχε αποκεφαλίσει μόλις λίγες ώρες πριν. Είχε δέσει το κεφάλι του άνδρα στη σέλα του αλλά καθώς ίππευε ένα από τα δόντια του αποκεφαλισμένου έγδαρε το πόδι του. Πέθανε από μόλυνση.


7.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας των Segways πέθανε το 2010 όταν οδηγώντας το Segway του έπεσε σε γκρεμό.

8.

Ο Robert Williams, ένας εργαζόμενος της Ford, είναι ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που σκοτώθηκε από ρομπότ. Το 1979 ενώ βρισκόταν στην αποθήκη της εταιρείας χτύπησε το κεφάλι του στον βραχίονα ενός ρομπότ.

32 πραγματικά εκκεντρικοί τρόποι να πεθάνεις Facebook Twitter

9.

Το 1923 ο αναβάτης Frank Hayes κέρδισε μια κούρσα στο Belmont Park της Νέας Υόρκης ενώ ήταν ήδη νεκρός. Κατά τη διάρκεια της κούρσας πέθανε από καρδιακή προσβολή αλλά το σώμα του παρέμεινε μέχρι το τέλος της κούρσας πάνω στο άλογο.

10.

Ο Ο Αμερικανός γερουσιαστής Michael F. Farley πέθανε το 1921 επειδή ξυρίστηκε. Η βούρτσα ξυρίσματος του είχε μολυνθεί με άνθρακα.

11.

Αρκετοί άνθρωποι χόρεψαν μέχρι θανάτου το 1518 στο Στρασβούργο. Εκατοντάδες βγήκαν στους δρόμους της πόλης τον Ιούλιο του 1518 και χόρευαν ακατάπαυστα για έναν ολόκληρο μήνα χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

12.

Ο Paul G. Thomas, ο ιδιοκτήτης μιας μονάδας επεξεργασίας μαλλιού, έπεσε μέσα σε μια από τις μηχανές του και πέθανε καθώς τυλίχθηκε σε 700 μέτρα μαλλιού.

13.

Ο Edward Harrison έπαιζε γκολφ στην Ουάσινγκτον το 1951 όταν το μπαστούνι του έσπασε και το κοντάρι καρφώθηκε στον καβάλο του. Σύρθηκε για 90 μέτρα και πέθανε από την αιμορραγία.

14.

Το 1900 ο Αμερικανός γιατρός Jesse William Lazear προσπάθησε να αποδείξει ότι ο κίτρινος πυρετός μεταδιδόταν από τα κουνούπια αφήνοντας τα μολυσμένα κουνούπια να τον τσιμπήσουν. Πέθανε από την αρρώστια αποδεικνύοντας ότι είχε δίκιο.

32 πραγματικά εκκεντρικοί τρόποι να πεθάνεις Facebook Twitter

15.

Ο Ρώσος γιατρός Alexander Bogdanov έκανε πρωτοποριακές μεταγγίσεις αίματος στον εαυτό του, πιστεύοντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα κέρδιζε μακροζωία. Στην πραγματικότητα τον σκότωσαν καθώς υπέστη μια ανεπιθύμητη αντίδραση.

16.

Ο Αυστριακός ράφτης Franz Reichelt νόμιζε πώς είχε εφεύρει μια συσκευή που θα έκανε τους ανθρώπους να πετούν. Την δοκίμασε ο ίδιος πετώντας από τον πύργο του Άιφελ. Η συσκευή δεν λειτούργησε και ο ράφτης πέθανε.

32 πραγματικά εκκεντρικοί τρόποι να πεθάνεις Facebook Twitter

17.

Το 1567, ο άνθρωπος με τη μακρύτερη γενειάδα στον κόσμο πέθανε καθώς σκόνταψε σ' αυτήν προσπαθώντας να ξεφύγει από μία πυρκαγιά

18.

Ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοσφος Χρύσιππος ο Σολεύς πέθανε από τα γέλια καθώς παρακολουθούσε την προσπάθεια ενός μεθυσμένου γαϊδάρου να φάει σύκα.

32 πραγματικά εκκεντρικοί τρόποι να πεθάνεις Facebook Twitter

19.

Ο Βρετανός ηθοποιός Gareth Jones πέθανε από καρδιακό επεισόδιο το 1958 σε τηλεοπτική σειρά που παιζόταν σε ζωντανή μετάδοση ενώ υποδυόταν έναν χαρακτήρα που παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Το υπόλοιπο cast συμμετείχε στο θάνατό του μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

20.

Η Mary Ward ήταν μία πρωτοπόρος Ιρλανδή επιστήμονας, η οποία δυστυχώς έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος άνθρωπος που σκοτώθηκε ποτέ σε τροχαίο ατύχημα - ενώ οδηγούσε με την οικογένειά της «πειραματική ατμομηχανή» τους.

21.

Και η πρώτη πεζή που πέθανε γιατί την χτύπησε αυτοκίνητο ήταν η Bridget Driscoll στο Λονδίνο το 1896.

22.

Ο Carl Wilhelm Scheele ήταν ένας λαμπρός χημικός που είχε την κακή συνήθεια να δοκιμάζει όλες τις χημικές ουσίες που ανακάλυπτε. Πέθανε το 1786 ως αποτέλεσμα της έκθεσής του σε μόλυβδο, υδροφθορικό οξύ, αρσενικό και διάφορα άλλα δηλητήρια.

23.

Ο μηχανικός Horace Lawson Hunley πρωτοστάτησε στον σχεδιασμό υποβρυχίων στον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο - παρόλο που τα περισσότερα από αυτά βυθίστηκαν. Πέθανε όταν το τελευταίο του μοντέλο, που είχε το όνομά του, βυθίστηκε ενώ το χειριζόταν ο ίδιος.


24.

Ο στρατηγός John Sedgwick σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή κατά τη διάρκεια του Αμερικάνικου Εμφύλιου Πολέμου αμέσως μετά τη φράση του "Δεν θα μπορούσαν να χτυπήσουν ούτε ελέφαντα απ' αυτή την απόσταση".

25.

Ο φανατικός της υγιεινής διατροφής Basil Brown κατάφερε να σκοτώσει τον εαυτό του πίνοντας σχεδός 4 λίτρα χυμό καρότου την μέρα έχοντας την πεποίθηση ότι θα τον κάνουν πιο δυνατό.

 

26.

Το 1992 ο Greg Austin Gingrich πέθανε στο Grand Canyon όταν προσποιούμενος ότι πέφτει για πλάκα, έχασε την ισορροπία του και γκρεμίστηκε στ΄αλήθεια.

32 πραγματικά εκκεντρικοί τρόποι να πεθάνεις Facebook Twitter

27.

Η βασίλισσα του Σιάμ (της σημερινής Ταιλάνδης) Sunanda Kumariratana πνίγηκε το 1880 σε κοινή θέα πολλών υπηκόων της διότι απαγορευόταν να την αγγίξουν και έτσι δεν μπορούσαν να την σώσουν.

28.

Οι πρώτοι άνθρωποι που σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στον αέρα ήταν οι πρωτοπόροι των αεροστάτων Jean-François Pilâtre de Rozier και Pierre Romain, το1785.

29.

Και ο πρώτος άνθρωπος που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ήταν ο σμηναγός Thomas Selfridge το 1908 σ' ένα αεροπλάνο που πιλοτάριζε ο Orville Wright.

30.

Μια Ιρλανδέζα πέθανε το 2008 μετά από σεξ με σκύλο. Η ακριβής αιτία του θανάτου δεν είναι σαφής αλλά εικάζεται ότι οφείλεται σε αλλεργική αντίδραση στα σκυλιά.

31.

Είκοσι ένα άτομα πέθαναν στο περιστατικό που έγινε γνωστό ως η Καταστροφή της Μελάσσας στη Βοστώνη το 1919. Μια ζεστή μέρα μια τεράστια δεξαμενή γεμάτη με το γλυκαντικό υγρό εξεράγη στέλνοντας ένα κύμα μελάσσας 7,5 μέτρων στην πόλη.

32.

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Πλημμύρα της Μπύρας στο Λονδίνο το 1814, όταν ένα γιγάντιο καζάνι σε μια ζυθοποιία έξεράγει γεμίζοντας τους γύρω δρόμους με 3.500 βαρέλια μπύρας.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ