Το αφεντικό τρελάθηκε και τα πουλάει όλα

Το αφεντικό τρελάθηκε και τα πουλάει όλα Facebook Twitter
Γαμώτο έχω παχύνει και δε μου κάνει το t-shirt που φόραγα το 2010
10

Όπως όλα δείχνουν, μάλλον το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να εφαρμοστεί άμεσα και κάποιες εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για επαναφορά της 13ης σύνταξης, αύξηση του κατώτατου μισθού, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ κλπ ίσως δεν πραγματοποιηθούν άμεσα. Αντί αυτού, στη Βουλή κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο που έχει κάποιες μικρές αποκλίσεις από τα παραπάνω, όχι σπουδαία πράματα, μην φανταστείς. Απλώς αυξάνεται ο ΕΝΦΙΑ, κόβεται το ΕΚΑΣ, αυξάνεται ο ΦΠΑ, μπαίνουν φόροι σε τσιγάρα, ποτά, καύσιμα, τηλέφωνα, συνδρομητική τηλεόραση.

Όπως όμως είπε και η βουλευτής της πλειοψηφίας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου όσοι δεν καπνίζουν, πίνουν αλκοόλ και βγαίνουν για καφέ, δεν θα επιβαρυνθούν από τους νέους φόρους και από σεμνότητα ξέχασε να συμπληρώσει ότι από τους νέους φόρους δε θα επιβαρυνθούν ούτε οι νεκροί που σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις είναι περισσότεροι από τους ζωντανούς και με τα νέα μέτρα προβλέπεται να αυξηθούν κατακόρυφα.

Το αφεντικό τρελάθηκε και τα πουλάει όλα Facebook Twitter
Αν δε θέλετε αν πληρώνετε φόρους, μπορείτε να κοιμάστε 24 ώρες την ημέρα να φτιάξετε και επιδερμίδα

Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται και τα κόκκινα δάνεια και το γνωστό σύνθημα πλέον γίνεται «Κανένα σπίτι (μέχρι €140.000) στα χέρια (Έλληνα) τραπεζίτη (μέχρι το 2018)» δηλαδή δεν αλλάζει απλώς προστίθενται τρεις παρενθέσεις. Μετά το 2018 απελευθερώνονται και οι πρώτες κατοικίες κάτω των €140.000 αλλά μέχρι τότε θα έχει έρθει η ανάπτυξη και αυτοί που σήμερα είναι άνεργοι και τρώνε στα συσσίτια, θα έχουν ξεχρεώσει τα δάνεια τους και θα αγοράζουν τα σπίτια δυο-δυο.

Στο ίδιο πολυνομοσχέδιο ευλογία, προβλέπεται και ο περιβόητος αυτόματος κόφτης δαπανών ο οποίος όμως θα έρθει με τροπολογία μια και οι δανειστές δε φάνηκε να πείθονται από την ρητή δέσμευση της κυβέρνησης ότι άμα δε πιάσουμε τους στόχους θα δούμε τι θα κάνουμε, πως κάνετε έτσι ρε παιδάκι μου, και ζητούν συγκεκριμένα μέτρα που θα περιλαμβάνουν μειώσεις δαπανών γιατί είναι γνωστοί παλιάνθρωποι και κωλοχαρακτήρες.

Το πιο υπέροχο όμως του νομοσχεδίου είναι η δημιουργία του νέου υπερταμείου στο οποίο μεταφέρονται δημόσιοι οργανισμοί προς πώληση και στον οποίο μετά από τη σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης δεν θα περιλαμβάνεται η Ακρόπολη, κάτι το οποίο είναι μια τεράστια επιτυχία την οποία πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Ευκλείδη. Όλα τα υπόλοιπα, νερό, ΔΕΗ, τρένα, αεροδρόμια, παραλίες, λιμάνια, συγκοινωνίες, μετρό μέχρι και το ΟΑΚΑ μπαίνουν προς πώληση και οι φιλελέδες έχουν υποστεί τεράστια ήττα μια και πλέον μπροστά στον Τσίπρα φαίνονται μέλη του ΚΚΕ-μλ.

Το αφεντικό τρελάθηκε και τα πουλάει όλα Facebook Twitter
Πως πάει το διάβασμα συντρόφια;

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι το νομοσχέδιο έχει 7000 σελίδες και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παίρνει την εκδίκηση του αφού είναι αδύνατον να διαβαστούν σε 4 μέρες μέχρι την ψήφιση του. Να καυτηριάσουμε το γεγονός ότι οι βουλευτές θα ψηφίσουν νομοσχέδιο το οποίο δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν αλλά να σταθούμε και στο γεγονός ότι και να το διάβαζαν δε θα καταλάβαιναν τίποτα και κυρίως στο γεγονός ότι αρκετοί δεν ξέρουν καν να διαβάζουν.

Δεν ξέρω που βρίσκουν το θράσος οι βουλευτές της συμπολίτευσης να ψηφίζουν όλα αυτά τα πράγματα για να ισοφαρίσουν την καταστροφή των 86 δις που προκάλεσαν οι ίδιοι με την περήφανη διαπραγμάτευση τους. Ούτε ξέρω πως μπορούν ενώ τα ψηφίζουν να λένε ταυτόχρονα ότι δεν ισχύουν και μας δουλεύουν κατάμουτρα. Ίσως γιατί όταν ο ορυμαγδός των εξελίξεων της εκκωφαντικής σου ανικανότητας δεν μπορεί πλέον να αναβληθεί, το καταφύγιο είναι η απόλυτη διαστρέβλωση. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό το καραβάνι δεν μπορεί να προχωράει άλλο, όχι μόνο γιατί πούλησαν και τις καμήλες όπως έγραψε o @GVeltsi στο τουίτερ, αλλά και γιατί τα σκυλιά πλέον είμαστε όλοι.

aNameToCome
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Δε θα σταματήσω να εξοργίζομαι και εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω πέρα από το να μην τους ψηφίζω (αλλά πότε θα ξαναγίνουν εκλογές; Ίσως είναι ήδη πολύ αργά αν και όποτε γίνουν). Πώς θα φύγει αυτή η λαίλαπα πριν τα ισοπεδώσει όλα;
Είναι επιτακτική ανάγκη, να είμαστε ενωμένοι.Η χώρα έχει αναγκή, να επιστρέψει στα δικά μας χέρια.Μετά, ας κάτσουμε , να τσακωθούμε με την ησυχία μας αριστεροί,δεξιοί,κκε,χρυσά αυγά.Γιατί, προς το παρόν είμαστε ένα προτεκτοράτο μην το ξεχνάμε ...
Συμφωνώ απόλυτα, να σημειώσω όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα το έκανε ποτέ αυτό όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Θυμίζει τους Σπαρτιάτες που ξεπουλήθηκαν στους Πέρσες μόνο και μόνο για να πάρουν το πάνω χέρι στα εσωτερικά. Γενικά όταν κάποιος είναι πολύ πατριώτης και θέλει να σε σώσει, κράτα το πορτοφόλι σου σφιχτά.
Κάνεις ένα μεγάλο λάθος.Δε μίλησα για τα κόμματα ότι πρέπει να είναι ενωμένα αλλά για τους πολίτες, που έχουν βάλει, μία στάμπα στο μέτωπο τους .Όσον αφορά τους Σπαρτιάτες που ανέφερες, το μεγάλο τους εγώ . Μόνο , κακό έκανε στην υπόλοιπη τότε άρχαια Ελλάδα. Για αυτό, και καταστράφηκαν ολοσχερώς στο τέλος !
έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναποστάρω δυσάρεστη είδηση ή πολιτική επικαιρότητα.Δεν θα μου απαγορεύσω όμως να σου γράψω ότι λατρεύω τον τρόπο που γράφεις