Πραγματικά αξιοζήλευτο: Όταν οι Καναδοί τσακώνονται στο Twitter!

Πραγματικά αξιοζήλευτο: Όταν οι Καναδοί τσακώνονται στο Twitter! Facebook Twitter
Καναδοί σε θερμές πηγές, καθώς το κρύο παγώνει τα μαλλιά τους
4

Ο Καναδάς έχει τη φήμη μιας εξαιρετικά πολιτισμένης χώρας, φιλελεύθερης και καλόκαρδης. Πολλοί Αμερικανοί λένε συχνά μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι «ήρθε η ώρα να μετακομίσω στον Καναδά» - και μετά την εκλογή του Τραμπ το έχουν κάνει πολλοί στα αλήθεια.

Μια Αμερικανίδα ευχήθηκε να είχε και η χώρα της ως ηγέτη τον Τρουντό του Καναδά, και από κάτω δυο Καναδοί «τσακώθηκαν». Το πώς κατέληξε η διαφωνία τους είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο διαφωνούν δημοσίως πολλοί απ' τους πολίτες της χώρας.

Και έγινε viral στο Twitter με τίτλο «When Canadians fight on Twitter»:

Πραγματικά αξιοζήλευτο: Όταν οι Καναδοί τσακώνονται στο Twitter! Facebook Twitter

Αμερικανίδα Sheryl Persson: «Μακάρι να είχαμε έναν Justin Trudeau να έρθει να μας σώσει απ' τον [45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τραμπ.»

Καναδός Late Night Snack: «Μπα δε θες, στην πραγματικότητα ο Τρουντό δεν είναι αρεστός σε μεγάλο κομμάτι του Καναδά.»

Καναδή Meaghan Bilodeau: «Επειδή δε συμφωνούμε με κάποιες απ' τις πολιτικές του, δε σημαίνει πως η πλειοψηφία δεν τον συμπαθεί. Και κάποιες απ' τις πολιτικές και των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν ήταν αρεστές.»

Καναδός: «Δεν είπα για την πλειοψηφία.»

Καναδή: «Το ερμήνευσα λάθος, ζητώ συγγνώμη.»

Καναδός: «Εγώ δεν ήμουν ξεκάθαρος, σε καμία περίπτωση δεν φταις εσύ». 

Πραγματικά, θα έδινα τα πάντα για να μπορούσαν να υπήρχαν στα ελληνικά social media ΤΕΤΟΙΕΣ διαφωνίες και τέτοιοι διάλογοι. 

Αντί γι' αυτά, την πραγματικότητα την ξέρουμε. Ψόφοι, καρκίνοι, δε θα μας χαλούσε να σκάνε βόμβες στα πόδια ανθρώπων, φυλακές. Τα γνωστά...

Mικροπράγματα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Νά 'σαι καλά που θίγεις (ξανά) το ζήτημα. Καμιά φορά νομίζουμε ότι οι ήρεμες συζητήσεις είναι ανήμπορες μπροστά στις κραυγές αλλά αυτό είναι λάθος. Ένας άνθρωπος που είναι ανοιχτός σε καλύτερα στοιχεία και πειστικότερες απόψεις απόψεις από τις δικές του μπορεί να φαίνεται αδύναμος σε κάποιους, αλλά στην πραγματικότητα είναι δυνατός, αφού μπορεί να γίνεται μονίμως καλύτερος.Το κόλπο είναι να διασφαλίζουμε ότι τις αποφάσεις τις παίρνουμε μετά από τέτοια προσεκτική συζήτηση, δηλαδή με διαδικασία, και όχι χύμα και γιούργια.
Έτσι γίνεται ο διάλογος στο περιβάλλον τους και έτσι τον κάνουν και οι ίδιοι.Προσωπικά πιστεύω στην lifo πολλές φορές αφήνονται να δημοσιεύονται εξαιρετικά επιθετικά μηνύματα..
Πραγματικά, θα έδινα τα πάντα για να μπορούσαν να υπήρχαν στα ελληνικά social media ΤΕΤΟΙΕΣ διαφωνίες και τέτοιοι διάλογοι. Αντί γι' αυτά, την πραγματικότητα την ξέρουμε. Ψόφοι, καρκίνοι, δε θα μας χαλούσε να σκάνε βόμβες στα πόδια ανθρώπων, φυλακές. Τα γνωστά... Εντάξει, υπερβολές. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει μια μερίδα σε εμάς στα κοινωνικά δίκτυα που θα διαφωνούσαν κατ' αυτόν τον τρόπο. Εξάλλου, μίλησαν για πλειοψηφία που δεν συμπαθεί τις πολιτικές του Τρουντό. Εκφράζεται, όμως, η πλειοψηφία των Καναδών έτσι στο twitter;