Απεργία την Πρωτομαγιά

Ένα sexy κορίτσι και μια νεράϊδα χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία

Ένα sexy κορίτσι και μια νεράϊδα χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία Facebook Twitter
Η αλήθεια είναι πως εκείνη τη βραδιά τα μαλλιά μου ήταν τέλεια! Είχα χρησιμοποιήσει το got2b 2Sexy του Schwarzkopf και το look μου ήταν άψογο
0

ADVERTORIAL

Ένα sexy κορίτσι και μια νεράϊδα χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία Facebook Twitter
Τελικά πιάσαμε μια γρήγορη αλογοουρά για να μην καθυστερήσουμε άλλο!

Είναι κάποιες φορές που ο νόμος του Μέρφι γίνεται ένα κακόγουστο αστείο που προκαλεί τόσο τα νεύρα σου όσο και τις μεταφυσικές σου ανησυχίες δημιουργώντας αναμνήσεις που ανακαλείς μετά από χρόνια. Κι όταν λέω αναμνήσεις εννοώ τραυματικές εικόνες του παρελθόντος.

Ακούγεται λίγο σαν θρίλερ γιατί έτσι είναι καταχωρημένο στο δικό μου μυαλό. Μιλάω για την περίοδο της ζωής μου που δεν είχα σχέση (και μιλάμε για μια μακρά περίοδο) και μετά την άνεση των πρώτων μηνών όπου απολάμβανα την εργένικη καθημερινότητά μου άρχισαν να μου γεννιούνται διάφορα ερωτήματα σχετικά με την προσωπικότητα και την εμφάνισή μου (δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο δεύτερο, αφού είναι γνωστό το πως λειτουργούν οι άντρες και ας μην το αναλύσω γιατί θα στενοχωρηθούμε όλοι... άντρες και γυναίκες...) Ας μείνουμε στην έκφραση «με είχαν ζώσει τα φίδια».

Μέσα σε αυτό που θα χαρακτήριζα με δυο λέξεις «ερωτική καταχνιά» εμφανίστηκε ο Πάνος... Για να είμαι ακριβής δεν εμφανίστηκε μόνος του αλλά τον εμφάνισε η κολλητή μου φίλη, η Μυρτώ η οποία παίζοντας τον ρόλο της νεράιδας κανόνισε να βγούμε double date για να τον γνωρίσω και να με γνωρίσει. Η αλήθεια είναι πως τον Πάνο τον ήξερα και μου άρεσε πολύ, απλώς ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι παραπάνω γιατί ήμουν σε σχέση και μάλιστα αφοσιωμένη σε αυτήν... (λέμε τώρα...) Αυτό που δεν ήξερα ήταν αν ο Πάνος με θυμόταν και τι γνώμη είχε, οπότε σε κάθε περίπτωση ήθελα να τον εντυπωσιάσω δημιουργώντας την εικόνα της sexy εργένισσας που είναι μόνη από επιλογή και όχι από απόρριψη.

Το look ξεκινήσαμε να το δουλεύουμε από νωρίς το απόγευμα με την Μυρτώ και παρ' ότι δεν θα έλεγα ότι τα τακούνια και τα φορέματα είναι η δεύτερη φύση μου, συμφωνήσαμε να φορέσω ένα ζευγάρι γόβες δικές της (βάζοντας ενάμιση πάτο για να πιάσουμε το νούμερό μου) και ένα μαύρο φόρεμα (το μοναδικό classy κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου που χρησιμοποιούσα σε κάθε περίσταση, από γάμους μέχρι κηδείες με τα αντίστοιχα αξεσουάρ).

Ομολογουμένως δεν υπήρξα ποτέ η hot γυναίκα με τις τέλειες αναλογίες και το επιθυμητό ύψος... Οπότε αυτό που θα έσωζε την κατάσταση ήταν τα μαλλιά. Άλλωστε, είχαν το κατάλληλο μάκρος για να κάνεις όποιο sexy χτένισμα θέλεις... Φυσικά αυτό προϋπέθετε να έχεις το κατάλληλο προϊόν. Κι εγώ είχα μόνο το κατάλληλο μαλλί και... την Μυρτώ... Η καλή μου φίλη κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να δώσει στα μαλλιά μου έναν όγκο που θα ταίριαζαν στο στιλ της μοιραίας γυναίκας αλλά τι να το κάνεις; Μέχρι να φτάσουμε στο ραντεβού μας, είχε εξαφανιστεί ο όγκος και τα μαλλιά μου από μοιραίο look είχαν φτάσει στον μοιραίο θάνατο...

Τελικά πιάσαμε μια γρήγορη αλογοουρά για να μην καθυστερήσουμε άλλο και εμφανίστηκα μέσα σε ένα φόρεμα που με στένευε, ακροβατώντας πάνω στις γόβες της φίλης μου και με ένα μαλλί λες και μόλις τελείωσα ένα παιχνίδι τένις! Φυσικά δεν σηκώθηκα όλο το βράδυ ούτε για τουαλέτα και όσο για τα μαλλιά μου πολλές φορές μου ήρθε η ανάγκη να τυλίξω στο κεφάλι μου την πετσέτα του φαγητού για να μην φαίνονται. Ο Πάνος δεν ενθουσιάστηκε καθόλου και νομίζω ότι και οι δύο δε βλέπαμε την ώρα να γυρίσουμε στον καναπέ του σπιτιού μας.

Χρόνια μετά ξανασυναντηθήκαμε σε ένα πάρτι και εκείνος με αιφνιδίασε ζητώντας μου να βγούμε. Η αλήθεια είναι πως εκείνη τη βραδιά τα μαλλιά μου ήταν τέλεια! Είχα χρησιμοποιήσει το got2b 2Sexy του Schwarzkopf και το look μου ήταν άψογο... Έτσι ακριβώς όπως έπρεπε να είναι στην πρώτη μας συνάντηση. Μακάρι η Μυρτώ να είχε τότε στα χέρια της αυτό το μαγικό σπρέι που δίνει όγκο χωρίς να τον παίρνει πίσω για ώρες μετά...

Όσο για τον Πάνο τελικά δεν βγήκαμε, γιατί εγώ είχα ήδη σχέση αλλά αυτό που έμεινε από την όλη ιστορία ήταν η φράση που μου έλεγε η Μυρτώ: «για να αρέσεις you've got2b sexy girl!» Και είχε τόσο δίκιο!

Διάφορα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ