Easy Education: Με έδρα τη Βέροια, η δια βίου εκπαίδευση ανοίγεται σε όλη την Ελλάδα

Easy Education: Με έδρα τη Βέροια, η δια βίου εκπαίδευση ανοίγεται σε όλη την Ελλάδα

100 προγράμματα που απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες ή να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους

Η εκπαίδευση δεν είναι μια διαδικασία που αρχίζει και τελειώνει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Δεν ορίζεται από κανέναν Σεπτέμβρη και δεν τερματίζει με την απόκτηση κάποιου πτυχίου. Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος και σίγουρα δεν ανήκει αποκλειστικά στους νέους. Η εκπαίδευση είναι τρόπος ζωής, απάντηση σε κάθε τέλμα και μια συνεχώς ανοικτή ευκαιρία αυτοβελτίωσης που δεν αφορά μόνο την επαγγελματική καριέρα αλλά και την ίδια σου την προσωπικότητα.

 

Αυτή η εκπαίδευση βρίσκεται στο επίκεντρο των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Easy Education. Με έδρα τη Βέροια, ο εκπαιδευτικός αυτός οργανισμός αποτελεί εδώ και 11 χρόνια μια επιλογή γνώσης μέσα από 100 προγράμματα που απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες ή να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.


Άλλωστε, η υποστήριξη της Easy Education αφορά όχι μόνο τους εκπαιδευόμενους που αναζητούν μια θέση εργασίας αλλά και εκείνους που θέλουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί σε μια θέση που ήδη κατέχουν. Τα προσφερόμενα προγράμματα καλύπτουν ένα φάσμα ειδικοτήτων, από Πληροφορική, Autocad και GIS μέχρι Ξένες Γλώσσες, Λογιστική και Γραφιστική, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μοριοδοτούμενα σεμινάρια και επιμορφώσεις που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εξ αποστάσεως.

 

Η μέθοδος distance learning είναι μία από τις επιλογές των εκπαιδευόμενων σε μια σειρά από προγράμματα, όπως το Πρόγραμμα Πληροφορικής, καθώς και στις επιμορφώσεις για ανέργους ή επαγγελματίες, όπως η επιμόρφωση Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων και το προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας. Η επιτυχία του e-learning της Easy Education αποκαλύπτεται στα νούμερα: από το 2008 έως σήμερα έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 4.000 κάτοικοι της Ημαθίας και από το 2014 περισσότεροι από 12.000 εκπαιδευόμενοι πανελλαδικά, παρακολουθώντας προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

 

Aπό το 2008 έως σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 4.000 κάτοικοι της Ημαθίας και από το 2014 περισσότεροι από 12.000 εκπαιδευόμενοι πανελλαδικά, παρακολουθώντας προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.


Όπως μας εξήγησε ο κ. Νικόλαος Μουρτζίλας, υπεύθυνος σπουδών και ιδιοκτήτης των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Easy Education «αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, με ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης σχεδιασμένες σύμφωνα με πρότυπα ελληνικών πανεπιστημίων και ιδρυμάτων του εξωτερικού, καταφέρνουμε να κάνουμε την κατάκτηση της γνώσης μια ενδιαφέρουσα, διαδραστική και ταυτόχρονα απλή διαδικασία για όλες τις ηλικίες. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση των μέσων διδασκαλίας, χρησιμοποιώντας πάντοτε τις τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων. Οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν τα οφέλη της τεχνολογίας, έχοντας πρόσβαση σε ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης».


Σημαντικό κομμάτι της Easy Education αποτελεί η υποστήριξη των εκπαιδευτικών με την υλοποίηση έργων σε συνεργασία με ανώτατα τριτοβάθμια ιδρύματα που στοχεύουν στη μοριοδότηση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

«Μεγάλο μας κοινό σε όλη την Ελλάδα απαντάται από εκπαιδευτικούς και δυνάμει εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που επιθυμούν την πρόσληψή τους και παρακολουθούν επιμορφώσεις που τους παρέχουν αναγνωρισμένη μοριοδότηση. Διατηρούμε συνεργασία με Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ώστε να παρέχουμε τα μέγιστα στους υποψήφιους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εξ αποστάσεως περισσότερες από 50 επιμορφώσεις που μοριοδοτούν τους εκπαιδευτές που διδάσκουν σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων».


Τα Easy Education υπηρετούν την εκπαίδευση στην ουσία της, παρέχοντας στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δωρεάν προετοιμασία και συμμετοχή σε εξετάσεις αγγλικών που οδηγούν σε πιστοποιημένο πτυχίο. Γιατί η εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων και αυτή η άποψη βρίσκεται στη φιλοσοφία των Κέντρων Δια βίου Μάθησης που εξασφαλίζουν δωρεάν συμμετοχή σε ομάδες που το έχουν ανάγκη, ενώ προσφέρουν μειωμένα δίδακτρα σε αρκετές συνδυαστικές επιλογές.

 

Όσο για το κατά πόσο η διαρκής επιμόρφωση μπορεί να είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, η απάντηση του κ. Μουρτζίλα μας αφορά όλους: «Από την παιδική ηλικία έως και την ενήλικη ζωή ο καθένας προσπαθεί να ερευνήσει, να γνωρίσει πολλά πράγματα, να σχηματίσει άποψη και γενικά να δημιουργήσει μια πλήρη εικόνα ενός σύνθετου κόσμου που συνέχεια αλλάζει. Υπ' αυτό το πρίσμα και μόνο η διαρκής εξέλιξη είναι μια επιτακτική ανάγκη και όχι ένας προσωπικός στόχος».

 

Easy Education: Με έδρα τη Βέροια, η δια βίου εκπαίδευση ανοίγεται σε όλη την Ελλάδα

 

Easy Education

Ελιάς 1, 1ος όροφος

Υποκατάστημα: Καπετάν Άγρα 6

Βέροια, Ημαθία

23111 10186

FB: easykek
www.easy-education.gr

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ