Το νέο σπίτι της SEAT άνοιξε τις πύλες του στη Βαρκελώνη
Η ισπανική φίρμα μας καλωσορίζει στο Casa SEAT, στην καρδιά της Βαρκελώνης σε μια έκταση 2.600 τετραγωνικών μέτρων.

Το νέο σπίτι της SEAT άνοιξε τις πύλες του στη Βαρκελώνη

Η ισπανική φίρμα παρουσιάζει το «Casa SEAT», το οποίο αναμένεται να αποτελέσει το σημείο για την παρουσίαση των νέων της μοντέλων.

Η SEAT εγκαινιάζει το νέο «σπίτι» της στην καρδιά της Βαρκελώνης, σε πρώτη φάση ψηφιακά, αποκαλύπτοντας όλα όσα θα προσφέρει μετά τη φυσική έναρξη λειτουργίας του σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Η επιλογή της Βαρκελώνης δεν είναι τυχαία, καθώς εκεί ιδρύθηκε η SEAT πριν από 70 χρόνια. Επίσης αποτελεί ιδανικό χώρο και για την CUPRA, με αμφότερες τις εταιρείες να προωθούν τα νέα τους μοντέλα.

 

Το Casa SEAT βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης, έδρα της ισπανικής φίρμας, ενώ αποτελεί τον ιδανικό χώρο προώθησης για τα νέα της μοντέλα.


Ο χώρος έκτασης 2.600 τετραγωνικών μέτρων δημιουργήθηκε με τη φιλοδοξία να αποτελέσει κόμβο για τον επανασχεδιασμό της μελλοντικής κινητικότητας, μέσω της συν-δημιουργίας λύσεων σε συνεργασία με διαφορετικούς ενδιαφερόμενους.

 

Το νέο σπίτι της SEAT άνοιξε τις πύλες του στη Βαρκελώνη
Η σύλληψη της ιδέας των μελλοντικών SEAT και CUPRA, θα λαμβάνει χώρα στο νέο σπίτι της ισπανικής μάρκας.


Προκειμένου να προωθήσει τη δικτύωση και την ανταλλαγή ιδεών, το Casa SEAT θα προσφέρει ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ομιλίες, εργαστήρια και διάφορες πολιτιστικές αλληλεπιδράσεις γύρω από την κινητικότητα, τη βιωσιμότητα, την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις.

 

Η σύλληψη της ιδέας των μελλοντικών μοντέλων SEAT και CUPRA και όλων των νέων χαρακτηριστικών του Urban Mobility unit, θα πραγματοποιηθεί και θα παρουσιαστεί στο νέο σπίτι της ισπανικής φίρμας και πιο συγκεκριμένα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου.


Εκεί βρίσκεται το Casa SEAT Concept Lab, στο οποίο οι σχεδιαστές της εταιρείας θα εργαστούν πάνω στα αρχικά στάδια των νέων μοντέλων, ενώ παράλληλα θα αναπτύξουν τις πιο καινοτόμες προτάσεις, εμπνευσμένες από τον ζωντανό τρόπο ζωής της Βαρκελώνης.

 

Το νέο σπίτι της SEAT άνοιξε τις πύλες του στη Βαρκελώνη
Το Casa SEAT διαθέτει τα μεγαλύτερα καμπύλα παράθυρα στην Ισπανία, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.


Το έργο της αναδιαμόρφωσης του Casa SEAT ανέλαβε ο διάσημος αρχιτέκτονας Carlos Ferrater και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, καθώς το κτίριο διαθέτει τα μεγαλύτερα καμπύλα παράθυρα στην Ισπανία που προορίζονται να γίνουν το οπτικό είδωλο της Βαρκελώνης. Συνολικά, το Casa SEAT τιμά την ιστορία της αστικοποίησης της ισπανικής πόλης με την προβολή της στο μέλλον.


Για τους λάτρεις της γαστρονομίας το Casa SEAT διαθέτει καφέ-εστιατόριο υπό τη διεύθυνση του Ametller Origen, του οποίου η κουζίνα βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή. Στο ισόγειο ξεχωρίζει ένας μεγάλος χώρος όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να συνομιλήσουν άνετα και να θαυμάσουν τα πιο πρόσφατα πρωτότυπα μοντέλα της μάρκας.


Τέλος, προκειμένου να ενσωματωθεί στο πολιτιστικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό οικοσύστημα της πόλης, το Casa SEAT διαθέτει ένα εκτεταμένο ημερολόγιο δραστηριοτήτων, συνομιλιών, συναυλιών και εργαστηρίων, όπου πρωταγωνιστούν η αστική κουλτούρα, η κινητικότητα, η βιωσιμότητα και η τεχνολογία.

 

Το νέο σπίτι της SEAT άνοιξε τις πύλες του στη Βαρκελώνη
Στον 2ο όροφο του Casa SEAT βρίσκεται το Concept Lab, στο οποίο θα «γεννηθούν» τα αρχικά στάδια των νέων μοντέλων.

 

Το νέο σπίτι της SEAT άνοιξε τις πύλες του στη Βαρκελώνη
Το έργο της αναδιαμόρφωσης του Casa SEAT ανέλαβε ο διάσημος αρχιτέκτονας Carlos Ferrater.

 

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ