Το υβριδικό Suzuki Ignis επιστρέφει πιο οικολογικό από ποτέ
Το νέο Suzuki Ignis Hybrid διατίθεται στη χώρα μας με τιμές από 13.030 ευρώ, εφοδιασμένο με πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Το υβριδικό Suzuki Ignis επιστρέφει πιο οικολογικό από ποτέ

Έρχεται με ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση, νέο κινητήρα και την αναβαθμισμένη τεχνολογία Suzuki Hybrid.



ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ του στα τέλη του 2016, το Suzuki Ignis έδειξε ότι «ήρθε για να μείνει», συλλέγοντας εξ αρχής πληθώρα διακρίσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως φυσικό επακόλουθο το νέο Ignis Hybrid συνεχίζει στα βήματα του προκατόχου του, συνδυάζοντας την ξεχωριστή εμφάνιση με ένα συμπαγές αμάξωμα και εξαιρετικές επιδόσεις.


Το νέο Suzuki Ignis Hybrid διατηρεί την μινιμαλιστική αισθητική της προηγούμενης γενιάς του με νέα μπροστινή μάσκα 5 ακτίνων, ενώ οι επανασχεδιασμένοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες σε ασημένια απόχρωση, ενισχύουν τον SUV χαρακτήρα του.

 

Το νέο Suzuki Ignis Hybrid είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με τιμές που ξεκινούν από τα 13.030 ευρώ και πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης.


Η ίδια ευχάριστη εικόνα επικρατεί και στο εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου, με δυνατότητες εξατομίκευσης σε χρωματικούς συνδυασμούς ασημί (silver) ή μπλε (dark blue) κατά μήκος της καμπίνας των επιβατών, οι οποίες προσθέτουν ακόμη πιο νεανική και κομψή χροιά. Παράλληλα, το νέο Suzuki Ignis Hybrid διαθέτει τον κορυφαίο χώρο αποσκευών (267 λίτρα) στην κατηγορία του.

 

Το υβριδικό Suzuki Ignis επιστρέφει πιο οικολογικό από ποτέ
Το εσωτερικό του νέου Ignis Hybrid είναι ευχάριστο, ενώ ο χώρος αποσκευών (267 λίτρα) παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας.


Σε ότι αφορά στην «καρδιά» του υβριδικού μοντέλου, συναντάμε έναν νέο κινητήρα 1.2 Dualjet απόδοσης 83 ίππων, σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα Suzuki Hybrid το οποίο διαθέτει σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας ιόντων λιθίου 10Αh, ενώ πλέον διατίθεται και με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).


Την ίδια στιγμή το νέο Suzuki Ignis Hybrid δεν αποτελεί τυχαία την ιδανική επιλογή στην κατηγορία του, καθώς συνδυάζει την τετρακίνηση της ιαπωνικής φίρμας με την υβριδική τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα, εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης All Grip Auto, το οποίο βελτιστοποιεί την πρόσφυση του αυτοκινήτου σε κάθε τύπο οδοστρώματος.


Επιπροσθέτως, το νέο Ignis Hybrid διατίθεται σε έντεκα μονοχρωμίες, ενώ την γκάμα συμπληρώνουν επτά εντυπωσιακές διχρωμίες καλύπτοντας κυριολεκτικά όλα τα γούστα. Επίσης πέρα από τους χρωματισμούς που ήδη γνωρίζουμε, προστίθενται επιπλέον τρία νέα μεταλλικά χρώματα και οι αντίστοιχες διχρωμίες τους: Caravan Ivory Pearl Metallic, Rush Yellow Metallic, Tough Khaki Pearl Metallic.

 

Το υβριδικό Suzuki Ignis επιστρέφει πιο οικολογικό από ποτέ
Το νέο Suzuki Ignis Hybrid διατηρεί την μινιμαλιστική αισθητική της προηγούμενης γενιάς του, καθώς και τον χαρακτήρα SUV.


Ωστόσο, το νέο Suzuki Ignis Hybrid συνεχίζει να πρωτοπορεί και στον τομέα της ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, αποτελώντας μια από τις πιο ασφαλείς προτάσεις στην κατηγορία του, χάρη στις τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλίζεται:


- Dual Camera Brake Support (DCBS), για πιο ασφαλή οδήγηση με σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Αυτοκινήτου

 

- 6 αερόσακοι

 

- Σύστημα Hill Hold


- Σύστημα ελέγχου κατάβασης Hill Descent Control


- Σύστημα Cruise Control


- Σύστημα Grip Control (εκδόσεις με All Grip Auto)


- Κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT)


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές για το νέο Suzuki Ignis Hybrid εκκινούν από τα 13.030 ευρώ.

 

Το υβριδικό Suzuki Ignis επιστρέφει πιο οικολογικό από ποτέ
Το νέο Ignis Hybrid εφοδιάζεται με νέο κινητήρα 1.2 Dualjet 83 ίππων, σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα Suzuki Hybrid.

 

Το υβριδικό Suzuki Ignis επιστρέφει πιο οικολογικό από ποτέ
Το νέο υβριδικό Suzuki Ignis συνεχίζει να πρωτοπορεί και στον τομέα της ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ