Το Renault Kadjar μας προσκαλεί στον ψηφιακό του κόσμο
Το Renault Kadjat εφοδιάζεται με αποδοτικούς κινητήρες, ενώ διαθέτει κορυφαία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Το Renault Kadjar μας προσκαλεί στον ψηφιακό του κόσμο

Η Liv είναι η πρώτη Virtual Ambassador στον κόσμο του αυτοκινήτου και μας ξεναγεί στο επιβλητικό γαλλικό SUV.

Όλα γύρω μας κινούνται σε ψηφιακό ρυθμό και το Renault Kadjar δείχνει το δρόμο με το δικό του τρόπο. Αρχικά όλοι πλέον απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εμπειρίας, καθώς μπορούν να «ταξιδέψουν» σε έναν προορισμό μέσω του υπολογιστή τους ή να τον «εξερευνήσουν» με συσκευές εικονικής πραγματικότητας (VR).


Τι θα συνέβαινε όμως εάν αντιστρέφαμε την εμπειρία; Τι θα γινόταν αν ένα δημιούργημα του ψηφιακού κόσμου, ήθελε να ζήσει μια εμπειρία του δικού μας, πραγματικού κόσμου; Σε αυτό το πλαίσιο η Renault για πολλοστή φορά καινοτομεί, καθώς γίνεται η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου που δημιούργησε Virtual Ambassador για ένα μοντέλο της.

 

Η Renault καινοτομεί εκ νέου, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου που δημιούργησε Virtual Ambassador για ένα μοντέλο της.


Το όνομα της είναι Liv και είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από ψηφιακά pixels, με όμορφα χαρακτηριστικά και δυναμική παρουσία, η οποία όμως είναι «εγκλωβισμένη» στον άψυχο εικονικό της κόσμο.


Από την άλλη, το Renault Kadjar είναι φτιαγμένο για να χαρίζει αληθινές εμπειρίες στις καθημερινές μετακινήσεις. Είναι πιστό στην δέσμευση της γαλλικής φίρμας για «Passion for Life», σχεδιασμένο για να απλοποιεί τη ζωή στα ενδότερα του και να κινείται με άνεση εντός και εκτός δρόμου.


Τι συμβαίνει όμως όταν η ψηφιακή Liv ανακαλύπτει το -άκρως αληθινό- Renault Kadjar;

 

Το Renault Kadjar μας προσκαλεί στον ψηφιακό του κόσμο
Η Liv είναι η πρώτη Virtual Ambassador στον κόσμο του αυτοκινήτου και μας ξεναγεί στα ενδότερα του Renault Kadjar.


Εν αρχή γίνεται κομμάτι του πραγματικού κόσμου, δραπετεύοντας από τα γκρίζα όρια της εικονικής ζωής της, εξερευνώντας την πραγματική, ενώ απολαμβάνει τις επιδόσεις των σύγχρονων κινητήρων βενζίνης και diesel με ισχύ έως 160 ίππους.


Παράλληλα, νιώθει την ασφάλεια που της προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα Renault Easy Drive, όπως μεταξύ άλλων, το Ενεργό Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου, η Προειδοποίηση Εκτροπής από τη Λωρίδα, η Αναγνώριση Πινακίδων Οδικής Κυκλοφορίας.


Τέλος, εξερευνά τον κόσμο, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, χάρη στο σύγχρονο σύστημα 4κίνησης της Renault, με 3 προγράμματα λειτουργίας (2WD, Auto 4WD, Lock).


Με λίγα λόγια χάρη στο Renault Kadjar ακόμα και ένας virtual πρωταγωνιστής όπως η Liv, μπορεί να βιώσει μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης εντελώς αληθινή, όπως αυτή που προσφέρει η γαλλική φίρμα διαχρονικά σε όλα τα μοντέλα της.

 

Δείτε το σχετικό video με τη Liv «στο τιμόνι» του Renault Kadjar:

 

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ