Απεργία την Πρωτομαγιά

 
 
Αποκάλυψη για το πρωτότυπο Hyundai Vision T Plug-in Hybrid
Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai, αποτυπώνεται στο φουτουριστικό Vision T.

Αποκάλυψη για το πρωτότυπο Hyundai Vision T Plug-in Hybrid

Το συμπαγές SUV Concept είναι φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ διαθέτει δυναμική εμφάνιση και σπορ χαρακτήρα.

Η Hyundai παρουσίασε στο Λος Άντζελες το Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept, το οποίο αποτελεί το έβδομο πρωτότυπο μοντέλο της κορεάτικης φίρμας με τη νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία.


Με γνώμονα την σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai, η σχεδίαση του Vision T περιστρέφεται γύρω από τον δυναμισμό, γεγονός το οποίο επαληθεύει η μεγάλη και επίπεδη οροφή, σε συνδυασμό με το μακρύ μεταξόνιο και τις μικρές προεξοχές.


Με μήκος 4,61 μέτρα και πλάτος 1,94 μέτρα το Vision T διαθέτει συμπαγείς διαστάσεις, διατηρώντας την κομψή σιλουέτα με τις γεωμετρικές γωνίες και αιχμές να προσφέρουν την απαραίτητη αντίθεση.

 

Το Hyundai Vision T Plug-in Hybrid αποτελεί ένα ακόμη πρωτότυπο μοντέλο της κορεάτικης φίρμας, το οποίο μας αποκαλύπτει τη νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία.


Να σημειωθεί επίσης ότι ξεχωριστή θέση στην σχεδίαση του Hyundai Vision T κατέχει η ενεργή γρίλια στη μάσκα του, η οποία ανοίγει όταν το όχημα κινείται και κλείνει όταν αυτό ακινητοποιείται.


Επιπροσθέτως τα εμπρός LED φωτιστικά σώματα, σε συνδυασμό με την ενιαία «γραμμή» των πίσω, αποτυπώνουν ιδανικά τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai.


Τέλος, η θύρα υποδοχής της πρίζας βρίσκεται στο πλάι του αμαξώματος και είναι συρόμενη, ενώ κατά τη φόρτιση, ανάβει η ένδειξη «Blue Drive» και ενεργοποιείται ο ειδικός φωτισμός, υποδεικνύοντας στον οδηγό την κατάσταση φόρτισης των μπαταριών.

 

Αποκάλυψη για το πρωτότυπο Hyundai Vision T Plug-in Hybrid
Οι συμπαγείς διαστάσεις του Hyundai Vision T συνδράμουν σημαντικά στον δυναμικό χαρακτήρα του πρωτότυπου μοντέλου.

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ