Το διαδραστικό μουσείο για τα 100 χρόνια της Citroën

Το διαδραστικό μουσείο για τα 100 χρόνια της Citroën

Μία εντυπωσιακή ιστοσελίδα με ιστορικό περιεχόμενο έρχεται να μας ενημερώσει για όλα τα μοντέλα της γαλλικής φίρμας.

Χαρακτηριστικά όπως η τόλμη και η καινοτομία είναι βασικά στοιχεία του DNA της Citroën και στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της, δημιούργησε το πρώτο διαδραστικό site με πληθώρα πληροφοριών για όλα τα θρυλικά, πρωτότυπα και αγωνιστικά μοντέλα της ιστορίας της.


Όλες οι πληροφορίες που αφορούν τη γαλλική μάρκα και την ιστορία της είναι διαθέσιμες, από τη ζωή του ιδρυτή της Andre Citroën, την προέλευση του χαρακτηριστικού εμβλήματός της (Σεβρόν), καθώς και άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα σημαντικότερα μοντέλα, τα οποία παρουσίασε σε αυτά τα 100 χρόνια.

  

Στο online μουσείο της Citroën επιβεβαιώνονται οι λόγοι για τους οποίους η γαλλική φίρμα συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με την καινοτομία και τη διαφορετικότητα.

Από το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής το 1919, έως και το ελικόπτερο Citroën του 1975, στο πλαίσιο της εξέλιξής της στον τομέα των μετακινήσεων, ο χρήστης μπορεί να δει διάφορες λεπτομέρειες μέσω 360ᵒ προβολής.

 

Παράλληλα, αντλεί πληροφορίες για τις καινοτομίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου, ενώ έχει τη δυνατότητα να ακούσει μια σειρά από ηχητικά όπως είναι η μίζα και ο κινητήρας σε λειτουργία, η κόρνα, το φλας, το κλείσιμο της πόρτας κ.ά.

 

Η εμπειρία είναι υπέρ του δέοντος διαδραστική, με το www.citroenorigins.gr να αποτελεί μία διαφορετική από τα συνηθισμένα εμπειρία στο Διαδίκτυο, ανακαλύπτοντας σημαντικές πληροφορίες της ιστορίας της Citroën και κυρίως τους λόγους για τους οποίους η γαλλική φίρμα συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με την καινοτομία και τη διαφορετικότητα.

 

Το διαδραστικό μουσείο για τα 100 χρόνια της Citroën

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ