Προς το ανώνυμο σχόλιο 09:06:
Δεν ειπώθηκε η ατάκα '' είμαι ερωτευμένος μαζί σου'' με το καλημέρα σας αλλά μετά από πολλούς μήνες γνωριμίας όπως φαίνεται και από την εξομολόγηση. Κι αφού είχε εκδηλωθεί διακριτικό ερωτικό ενδιαφέρον και κατά τη διάρκεια των μηνών κι είχε ειπωθεί το ''μου αρέσεις'' κι από τις δύο πλευρές.
Επίσης γράφεις πώς μπορεί να είναι κάποιος ερωτευμένος με κάποια χωρίς να την έχει δοκιμάσει ερωτικά;
Άρα η ατάκα είναι ''πάμε να φασωθούμε'' που έχει και πέραση στη σύγχρονη εποχή ή ''να σε δοκιμάσω γιατί μου αρέσεις'', τι ακριβώς να δοκιμάσει κάποιος δηλαδή, αυτοκίνητο είναι οι ανθρώπινες σχέσεις για να το πάει κάποιος μια βόλτα πριν το αγοράσει;
Το να σε έλκει κάποιος ερωτικά προϋποθέτει το να είσαι ερωτευμένος/η με κάποιο άτομο αλλιώς πρόκειται για ξεκάθαρη σαρκική έλξη. Αν σε κάποιον πέρα από την εμφάνιση, αρέσουν και η συμπεριφορά και η αύρα και ο τρόπος φερσίματος κι έχει ζήσει κάποια πράγματα μαζί με ένα άλλο άτομο τότε αυτό ναι είναι έρωτας κι έτσι πρέπει να εκφράζεται.
Διακριτικό ενδιαφέρον μπορεί να εκδηλώνεται (όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά αν αφήσεις το παιχνίδι στον άλλο (στην κοπέλα εν προκειμένω όπως γράφεις στο σχόλιό σου)ν τότε υπάρχει η πιθανότητα να μη γίνει ποτέ τίποτα. Αν όμως το πει κάποιος ή κάποια αυτό, ότι δηλαδή δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από το άλλο φύλο ποτέ σε όλη του τη ζωή τότε χαρακτηρίζεται με διάφορους ανόητους χαρακτηρισμούς κι αρχίζουν να πέφτουν άκυρες συμβουλές του στυλ ''πήγαινε, διεκδίκησε, μην περιμένεις να σου' ρθει η ευκαιρία, δημιούργησε εσύ την ευκαιρία'' και διάφορα τέτοια γιατί ο καθένας κρίνει με βάση τις επιλογές και τα βιώματα που έχει στη δική του ζωή και χωρίς καθόλου ενσυναίσθηση.
Κι αρχίζουν τα άκυρα και πολυφορεμένα μετά του στυλ ΄''για όλους υπάρχει ένα ταίρι'' ή διάφορες άκυρες συμβουλές όπως προείπα.
Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση η έκφραση που ειπώθηκε ήταν ανιδιοτελής. Προσωπικά, αν θες να το πάμε κι εκεί, ποτέ δεν περιμένω κάτι από τον απέναντι όταν εκφράζω κάποιου είδους θαυμασμό.
Μυξοκλάματα κι οργή για απορρίψεις νιώθουν συνήθως οι ''σούπερ-ντούπερ έμπειροι κι έμπειρες'' που ψάχνουν ακόμα και μετά από χρόνια τι πήγε λάθος και αναζητούν άκυρη παρηγοριά.
Η έκφραση ειπώθηκε. η κοπέλα χάρηκε (στ' αλήθεια) κι όλα ωραία και καλά. Ας το ξαναπώ, αυτό που μέτραγε στην εξομολόγηση ήταν πως και η απόρριψη μπορεί να είναι μια ωραία εμπειρία και καθόλου τραυματική αν ειπωθεί ευγενικά.
Τα σέβη μου.

Σχολιάζει ο/η