Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Μητροπολιτικό Κολλέγιο Facebook Twitter
0

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σας προσκαλεί στο Open Day που διοργανώνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο κεντρικό campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι [Σωρού 74]. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Τρεις επιτυχημένοι επιχειρηματίες startupτουριστικών εταιρειών θα παρουσιάσουν τα success stories τους και θα μοιραστούν τα μυστικά της επιτυχίας τους στη σημαντικότερη βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας.  Πιο συγκεκριμένα, με την παρουσία τους θα τιμήσουν την εκδήλωση οι εξής ομιλητές:

  • Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Managing Director & Συνιδρυτής-Hotel Genius
  • Ο κ. Γιώργος Πιλπιλίδης, CEO & Συνιδρυτής-Ηοpwave
  • Και ο κ. Σωτήρης Δήμος, Οικονομικός Διευθυντής-Paths of Greece

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό σχετικά με τις καινοτομίες που εφάρμοσαν οι ομιλητές στις ξενοδοχειακές κρατήσεις, τις mobile τουριστικές εφαρμογές και την ανάδειξη τουριστικών προορισμών. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μεταφέρουν την πολυετή εμπειρία τους από την τουριστική αγορά εργασίας και την ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό με πανεπιστημιακές σπουδές στο αντικείμενο στις σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Συντονιστής του forum θα είναι ο κ. Γιάννης Διονάτος, δημοσιογράφος και επικεφαλής του startupper.gr και διευθυντής του emea.gr.   

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον κ. Μ. Φρατζεσκάκη στο 210-6199891 ή στο mfratz@mitropolitiko.edu.gr.

Ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για εγγραφές την ημέρα της εκδήλωσης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα

MBA in Hospitality, που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, Queen Margaret University.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύτηκε ως Best Hotel Education Provider 2016 στον ετήσιο θεσμό των Greek Hospitality Awards, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας.  Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου μπορείτε να βρείτε στο www.mitropolitiko.edu.gr.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM